Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar ilk menüyü ben paylaşayım ama iyi bir menü değil, kusura bakmayın haftasonu maalesef

k.öncesi: 1/2 limon + 1 tk bal, su ile içtim ve 2 günkurusu
kahvaltı: 1 kk peynir, 3 zeytin, 1/3 wasa ve 1 dilim kek:78:
ara: 1/2 portakal, 1 elma, 1 adet bisküvi, 2 hurma
öğle: 1 kase tavuklu çorba, 1/2 dilim fırın makarna
ara: 2 kupa yeşilçay ve yabanmersini
akşam: 1 kase yoğurt ve 1 çk kadar k-flakes
aradışarıda) 1 filtre kahve, sütlü ve oğlumdan artan b-kool

su 2 lt olmuştur.
spor avm gezildi

Hafta sonu olmasına rağmen kesinlikle kötü bir liste değil :)

Wasa nedir ki? Daha önce hiç duymadım...

İkinci liste de benden olsun :)

Bugünkü listem
1 tane tavada yumurta (az yağlı)
125

2 dlim beyaz ekmek
160

10 tane zeytin
100

2 tane tek şekerliçay
40

2 portakal
100

2 dilim kepekli ekmek
120

1 tabak yoğurtlu patlıcan
150

1 bardağa yakın asitli içecek
100

toplam: 895 kalori

wasa'yı ben de takım arkadaşlarımdan duydum:) diyet yapalım derken entel olduk:82: wasa, bizim bu form bisküvilerine benziyor. ama bu daha doyurucu. çavdarlı olanı tüketiyorum ben, bol lifli. 2 tanesi 1 dilim ekmeğe denk geldiği için gözümüzü de doyurması cabası bir de bünyemi şaşırtmak için bu hafta wasa tükettim. normalde ekmeklerimi de sürekli değiştiriyorum. tam buğday, kepek, 7 tahıllı vs dönüşümlü iyi oluyor.

895 kalori biraz az değil mi? ben doydum diyorsan gayet güzel tabi. haftasonu kaçırmayanları da alnından öpmek lazımçok güzel olmuş menün bu bakımdan. spor ve su durumları nasıl?

Normalde bu kadar az kalori almam, hatta bu kadar az kalori alınmasına da karşıyım :)
Ama dün 3000 kalori sınırına dayanınca... :111:
Bugün böyle olsun dedim :)

Su içmeyi oldum olası başaramadım ben.
1 lt anca içmişimdir, spor olarak da 40 dk yürüyüş var sadece :87:

Merhaba arkadaslar araniza kabul edildigim icin cok mutlu oldum. Tam olarak siteye hakim degilim ama tum kurallara uyacagim insallah. Suan tam olarak 79.3 kiloyum ilk hedefim 24 marta kadar 75 olmak. Esimi 2 aydir gormuyorum ve o gelince ona supriz yapmak istiyorum. Gun gun neler yedigimi sizinle paylasacagim. Yanliz sormak istedigim birsey var biz saat itibariyle Turkiyeden 7 saat gerideyiz ben cuma gunleri bildirimde bulunursam sanirim gec kalmis olacagim.Persembedenmi yazayim verdigim kiloyu yoksa baska bi yolumu var ? Tekrar tesekkur ederim.... Sevgiler...

kızlar hayırlı olsun tekrar faaliye geçmişsiniz .bende 13 takımdan dostunuz .herkese güzel beslenmeler diliyorum ara ara girip uğrarım inşallah.herşey gönlünüzce olsun .

Hoşgeldin :)

Saat işlerinden pek anlamıyorum, nerede yaşıyorsun Duygu?

diğer takım arkadaslarım hoşgeldiniz.. bende yeni katıldım bu takıma.. inş. verimli olur :)

diğer takım arkadaslarım hoşgeldiniz.. bende yeni katıldım bu takıma.. inş. verimli olur :)
canım, verimli olması sizin ellerinizde biraz da. menülerinizi falan düzenli paylaşın. spor, su, günlük ne yapıyorsanız paylaşın. birbirinize yorumlar yapın, çok aktif çok güzel bir takım olursunuz.

selamlar kızlarr hayırlı uğurlu olsun yeni takım :) kaç üye var şimdi ve kaptan kimki acep bilmediğimden soruyorum 2 gündür uğrayamıyordum

ben bugun biraz gec kalktım :26: kaktıgımda
3 diyet bisküvi
1 elma
1 bardak kiraz sapı suyu içtim...
öğlen diyelim artık :)
1 dilim peynirli tost
1 domates
1 salatalık
6 zeytin..
1 bardak çay (2 şekerli)

bugun bu kadar.. akşama kadar bakalım ne olacak :)

selamlar kızlarr hayırlı uğurlu olsun yeni takım :) kaç üye var şimdi ve kaptan kimki acep bilmediğimden soruyorum 2 gündür uğrayamıyordum
takyoncuğum, kaptan şu anda net biri yok. hepimiz takıma fahri kaptanlık yapabiliriz:) takımiçi düzen oturana kadar böyle olur.

sabahla öğlen yemeği birleşmiş gibi olmuş ama tabi bir zararı yok. yediklerine dikkat etmişsin, bu gayet güzel. akşam yemeğin de inşallah hafif olur.
boy ve yaş kaçtı senin canım? bir de başlangıç kilonu not etmiş miydik, hatırlayamadım.

ya evet geç kalktıgım için öyle oldu... ben elma diyeti yapmıstım orda 85 tim.. 10 gunde 4 kg verdim. 81 oldum.. şimdi buraya 81 olarak basladım. boyumda 1.55 fln... aksam yemegindede yarım porsiyon pırasalı ıspanak ,yarım kase yogurt, bir kasede corba içmeyi düşünüyorum :) gün bitiminde bütün menüyü yazıcam inşallaah :))

takyoncuğum, kaptan şu anda net biri yok. hepimiz takıma fahri kaptanlık yapabiliriz:) takımiçi düzen oturana kadar böyle olur.

anladım canım aslında takımlardaki deneyimli üyelerden yani liste felan bilen kişilerden biri kaptan olarak gelebilir bence benim yapabileceğim bişey olursa bende buralardayım canım cuma günleri pek bi faydam olmaz çünki öğlen çıkıyorum acilen diğer günler her türlü yardıma hazırım bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…