- 13 Şubat 2014
- 1.233
- 1.907
- 83
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #129.481
Canım zaten sende farkındasın bugün pek olmamış. Sabah kahvaltıyı ne kadar erken yaparsan metabolizma o kadar erken çalışır. 2 lahmacun çok olmuş keşke 1 tane yeseydin bol yeşillik ve salatayla bugün tartı günü sıkıntı yok ama normalde öğlene denk getirsen daha kolay yakarsınKizlar utanarak menumu yazayim:
SABAH:.12.00 bir tavada yumurta,6 zeytin,1 kk peynir, 1 dilim tb ekmegi ve cay.
Ara ogun: bir bardak sut, yarim greyfurt.
AKŞAM:18.00 iki lahmacun, maydanoz, turp
2 litre su, uc saat disarda alisveris yaptik spor yerine gecer sanirim.Menum olmamis farkindayim
Menü çok güzel canımMenümü yazayım
Sabah:
3 kaşık sebze kurusu kavurması, 1 yumurtadan omlet, 2 dilim köy peyniri, 3 ceviz içi, 7 y.zeytin.
Öğlen: Yarım elma, 1 mandalina, 1 bardak kefir.
Akşam: 1 kase domates çorbası, 1 tabak z.yağlı fırınlanmış karnabahar, 1 kase cacık.
Spor yok.
Su 2 litre (2 bardak aç karnına limonlu)
Canım bugün cıs hakkımız vardı kötü sayilmazKizlar utanarak menumu yazayim:
2 litre su, uc saat disarda alisveris yaptik spor yerine gecer sanirim.Menum olmamis farkindayim
Evet canim farkindayim bugun olmadi evimde degilim memlekete tatile geldim.Geldigimden beri ilk defa bugun bozdum ama toparlarim insallah.Canım zaten sende farkındasın bugün pek olmamış. Sabah kahvaltıyı ne kadar erken yaparsan metabolizma o kadar erken çalışır. 2 lahmacun çok olmuş keşke 1 tane yeseydin bol yeşillik ve salatayla bugün tartı günü sıkıntı yok ama normalde öğlene denk getirsen daha kolay yakarsın
Evet tatlim ama spor yapamiyorum tatile geldim ondan ciss hakkim yok insallah bugun son olur.Menü çok güzel canım
Canım bugün cıs hakkımız vardı kötü sayilmaz
Menun kusursuz saatlerini de yazsan daha iyi olur canim.Menümü yazayım
Sabah:
3 kaşık sebze kurusu kavurması, 1 yumurtadan omlet, 2 dilim köy peyniri, 3 ceviz içi, 7 y.zeytin.
Akşam: 1 kase domates çorbası, 1 tabak z.yağlı fırınlanmış karnabahar, 1 kase cacık.
Spor yok.
Niye olmasın kız memlekette cıs yok mu :):) :) spor niyetine geziyorsun işte o da sporEvet tatlim ama spor yapamiyorum tatile geldim ondan ciss hakkim yok insallah bugun son olur.
Tatlim memlekette ciss cok diye baslamayayim yoksa önünü alamam.Gezme spor sayiliyorsa bir aylik sporumu yaptim ben:)))Niye olmasın kız memlekette cıs yok mu :):) :) spor niyetine geziyorsun işte o da spor
Zehracım kusura bakma tatlım işlerim vardı daha şimdi gördüm***3. Takım 450. Etap***
ikonia (60,2/60/0,2/%0,33)
Mrv5534(68,4/68,2/0,2/%0,29)
ayulduzz: (69,4/69,6/-0,2/%-0,29)
heydoktorr: (59,3///%)bildirimde bulunmadı
ikbal_01: (84,7/85/-0,3/%-0,35)
HedefveBasari: (78,3/78,6/-0,3/%-0,38)
nazende_87: (71///%)bildirimde bulunmadı
20_kelebek: (59,5/60/-0,5/%-0,84)
nar38: (66/65,8/0,2/%0,30)
lepistes26: (70,6/70,2/0,4/%0,57)
Sufinindunyasi: (53,1/53/0,1/%0,19) yeni üye başlangıç tarihi: 03.01.2016, başlangıç kilosu:55,2 hedef kilosu 50
3.Takım ortalaması : % 0,04
Canlar kusura bakmayın devamlı getiriyorum bir bakar mısınız liste doğru mu :)
Gayet güzel canım menünMenümü yazayım
Sabah:
Spor yok.
Sen bide benimkini görsen:) spor yaparsan daha iyi hissedersin canımKizlar utanarak menumu yazayim:
Menümü erken paylasiyim akşam giremedim belkim
9 30 1 bardak sütlü Türk Kahvesi 3 kuru incir
10.30 1 kk peynir menemen 6 zeytin 1 dilim tb ekmeği
13.30 ızgara tavuk ayran
15.00 çay 2 galeta
17.45 ızgara balık yeşillik
Su 2lt tamamlamaya çalışıcam
Spor köşe bucak temizlik 2 saat alışveriş dolaştım hep
Menümü yazayım
Sabah:
Spor yok.
Gordum canim, hatamiz aksam yememiz, ogle olsa okadar sorun olmazdi ama neyse artik telafi ederiz.Ben tatile annemlere geldim spor yapamiyorum ama gunduz uc dort saat alisveristeydik.Gayet güzel canım menün
Sen bide benimkini görsen:) spor yaparsan daha iyi hissedersin canım
Sporda olsaymis tam olacakmis canim menun gayet guzel.Selam kizlar mrnum
Sabah iki yumurta 1 dilim ekmek
Az peynir 6 zeytin
Ara iki.kuru incir
Oglen 1 gibi 1 kase yogurtlu yarma corbasi
Ara 1 havuc
Aksam 1 tabak yumurtali yesil fasulye kavurmasi 1 kase madimak corbasi yogurtlu
Su iki litre
Sporda simdilik.yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?