Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

planladığın gibi yersen güzel bir diyet menün olmuş olur canım bakalım toparlanmış menüne göre tekrar bakarız inşallah. ara öğünler falan ne durumda ona da bakarız.
elma diyetinde güzel vermişsin, tebrik ederim.

duyguzeyno,
saat farkını gözününde bulundurursak bence perşembe akşamdan yazman daha iyi olur. bizim takımdaki bir arkadaşımız öyle yapıyordu ancak öyle denk geliyor.

selam kızlar
mutedayyin 9. takımamı geldin canım... hoşgeldin... elma diyetin noldu ben 1 gün yaptım bıraktım...
yarın yeniden başlamayı düşünüyorum...

kızlar bende menüm yazayım örnek olsunn

sabah yulaf ezmesi yoğurtlu haslanmıs yumurta
ara yeşil elma
öğlen yağsız tavuklu salata
ara ligyt kahve
ara yeşil elma
aksam haslanmıs karnıbahar közlenmiş salcalık biber 2 kasık yoğurt

100 dk spor
3 litre su
2 kupa yeşil cay
2 kupa çay

Hayırlı akşamlar kızlar Bugünkü menümü yazayım
Sabah:
3 tane diyet bisküvi
1 bardak kirazsapı suyu
1 küçük elma
öğlen:
geç kalktığım için kahvaltıyla bitişik gibi oldu
1 dilim peynirli tost
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 bardak çay (2 şekerli)
ara:
3 küçük elma
3 kupa yeşilçay
akşam:
1 küçük porsiyon pırasalı ıspanak yemeği
Yarım kase yoğurt
1 kase tutmaç çorbası

Gün içindede 2 lt. su içtim. Yatana kadar 3 lt. olur...
Toplam 1000 kalori... birazdanda 1 saat spor yapacağım inş.
Bugunüm böyle geçti iyi mi sizce?

çok güzel bir menü olmuş
spor var
su var
yeşil çay var ve de dengeli olması

gayet iyi canım. sırıtan tek şey "şekerli çay" ilk aşamada şekersiz içemeyebilirsin, normal. bu noktada şeker miktarını azaltmanı öneririm. tek şekerle devam et bir müddet, sonra sıfırlarsın. boş kalori almamış olursun.
su miktarın çok iyiyeşilçay da varsporu da yaparsan son boncuğu ekleriz

kızlar haberleri izliyorum bi taraftanda basbakan kadınlar günü için kadınlara konusma yapmıs kadınların içlerinden biri baskanla görüşmek istiyor haberde nys basbakan yardımcılarından falan gönderiyor kadının yanına..vs vs kadın iş istiyormus bu dileyini dile getirirken şişmanım die iş vermiyorlar dedi içim acıdı yaa bu şişmanlık ne kötü bişi allah kimseye bu acıyı yasatmasın..
inş hepimiz en kısa zamnda kilolarımızdan kurtuluruz..

merhaba bayanlar..bugün haftanın ilk günü ve çooookk işim olduğu için ancak gelebildim...bende bugünkü menümü yazayım..sabah:domates, 1 dilim tam buğday ekmeği, yarım yumurta, zeytin ve çay....arada vaktim olmadığı için yiyemedim..öğlen pırasa ve ton balıklı salata..ikindi bir adet ayva ve yarım simit..akşamı yine ton balıklı salata...

selam tatlımm..:80:
o simit fazla olmus bencee.. cokmu yorucu işin var cokmu acıkıyorsun bilmiyorum gerci ama simit yerine süt içsen daha güzel olurmuss..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…