Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kız wc ye falan gidince az geleydin dedikodu yapardık biraz

Kv le anlaşabiliyomusunuz

Turşu hariç güzel fıstığım

Ayağın geçtimi nasıl oldun
Annen gittimi

iyidir kaynanam anlaşıyoruz abla kaynımda lise bebesi işte öle yani. annem dün gitti abla ayagım iyi dün kontrolde doktor tepe tepe kullan dedi akşam acıkırsam eğer yogurt yerim abla su saatten sonra buralardayım abla sporunu yap gel konusuruk

Mefkuş takım kuralları okundu ve anlaşıldı. Dikkat edilecek.

Kızlar tekrar hatırlamıyorum

Bu hafta 3.ve 4.takımla yarışıyorsunuz

@elifce80
@lepistesinyavrucugu

Kızlar bu yarışa sizde dahilsiniz, ona göre dikkatli olun

Tamam canım sağlam başladım ben bu hafta. İnşallah başarılı oluruz.

Bi yerden başlamak gerek dedim 1 saat yürüdüm

Ayyy çok kıskandım rakibim. En azından benimde 45 dk yürümem lazım. İnada bindi. Hem diğer takımlar içi yarışta da mefkuşun arkadında olduğumu göstermem lazım.

Canım tr de okullar tatil yaa. Tüm ahali evde inan günün yarısı mutfakta geçiyor. 3 öğun yemek arkayı topla. Okullar olunca eşim okulda büyük kızım okulda biz ufaklıkla beraber kalıyoruz. Daha çok buraya gelebiliyorum.

Menün güzel burcum. Afiyet olsun.
Elifim bizi çok ihmal ediyosun

Ahhh haklısın mefkuşum. Ama daha fazla gelmeye çalışacağım.
Selam kızlar ben 3.takımdan dilek bu hafta yarışıyoruz bende gidem rakiplerime bi selam vereyim hemde biz kazanı caz yarışı boşuna heveslenmeyin diyim dedim:))

Kuzum bizce siz çok heveslenmeyin. Çünkü takım olarak çok azimliyiz bu hafta. Artik iyi olan kazansın.

Selam kızlar ben 3.takımdan dilek bu hafta yarışıyoruz bende gidem rakiplerime bi selam vereyim hemde biz kazanı caz yarışı boşuna heveslenmeyin diyim dedim:))

Hicte bile biz kazancaz sayin rakibem heveslebme bomba gibi geliyoruzz.. bu arada rakip takima selamlar

Sagol sekerim

Mefkurem
Mefkuşum 5 te 5 diyetini ben de mi yapsam. Daha önce yaptığinda vermişmiydin.

Yanlis okumadiysam 2.3 vermis cnm

Yettim gayrıııııı!!! Bende güne gittim bugün abla ondan giremedim nete. Şimdi eve geldim birazdan da eşim alıcak görümceme yemeğe gidicez erken geliriz ama girerim yine. Girme sen depresyonlara

Cancağzım bu hafta bizde çok iddialıyız ona göreeeee :)

Ohhh maşallah güzelime

Bu hafta evdesin değilmi
Evet bu hafta evdeyim ablacım her gün yürüyüşümü düzenli yapıcam inşallah
Ay ablacım üzerimde bi ağırlık vardı yürüyüşten sonra biraz uyudum yoksa bende evdeyim
Gayet güzel canım afiyet olsun.
Hiç cnm istemesede şimdi spora başlıcam
Eminim sonrasında daha iyi hissedecem
Bende eminim ki çok daha iyi hissedeceksin ablacım insan otururken kalkmak istemiyor ama spor bitince kendin için bir şey yaptığın için çok mutlu oluyorsun
Size takımca iyi şanslar diliyoruz canım zira bizim karşımızda şansa ihtiyacınız olacak

Bende menümü yazayım.
Sabah:
8.00-> 1 yeşil elma
Kahvaltı -> 9.30
2 haşlanmış yumurta, 2 dilim köy peyniri, 7 y.zeytin, yeşillik, 1 tüm közl. kırmızı biber.

Öğlen -> 14.00
1 avuç çiğ yer fıstığı, 1 kuru incir.

Akşam -> 18.00
4 yk. bulgur pilavı, 1 tabak etli bamya, 1 bardak ayran.

Spor: 1 saat yürüyüş
Su 2 litre (2 bardak aç karnına limonlu)

Canim menun guzel spor ekkesen daha guzel olur :))

Hahayytt biz oyle diyenleri cok gorduk kizzzzz hak eden kazansin canim ama bizden yarisi zor alirsiniz

Guzel canim bence soorda var ohh miss

Hemen menumu yazayim
Sabah 1 bucuk yumurta 6 zeytin biraz peynir 1 dilim ekmek

Ogle 1 kase madimak corbasi.sivasa ozgu bir bitkidir kalorisi baya bir dusuk bilenler vardir belki:))

Aksam 5 kasik bol yesil mercimekli bulgur pilavi boll salata
Bu arada bugun bulgir gunu olmus resmen :))

Su iki litre spor yarim saat yuruyuz :))

Gayet iyi ttlim

Cok iyi cnm

Menü güzel canım ama bu çorba sadece bitkiden yapılıyorsa az olmuş yanına salata ekleseydin keşke. Dediğin gibi bugün bulgur günü olmuş bende bayılırım pilavına da, kısıra da çiğköfteye de

Kizlar misafir var menumu yazip kacayim malum memleketteyim beni bu hafta da mazur gorun.
SABAH:10.30 bir haslanmis yumurta, 1 kk peynir,5 zeytin,maydanoz ve cay.

ÖĞLE: 14.30 uc kasik patates salatasi.

AKŞAM: 18.00 kuru biber kavrumasi uc dort kasik 1 dilim tb ekmegi.

2 litre su, iki saat disardaydim memlekette spor yapamiyorum.Yarin nasipse kardesimin sozu var maraşa gidicez yogunluktan giremiyorum.

Menü güzel canım
Menü güzel canım
Menü güzel canım afiyet olsun

Bugün çok az olmuş menün acıkmadın mı canım memlekettesin yoğunluğa mı geldi ki?

Oncelikle belirtiyim ben bugünkü menümü hiç beğenmedim diyete basladigimdan beri en vasat gün gibi geldi bana. Niye öyle hissettim bilmiyorum
9.30 3 halka sucuk
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir 1 dilim tb ekmeği bir lokma bal
11.30 sütlü Türk Kahvesi yarım elma
13.30 4 5 patates köftesi marul salatalık domates
15.00 1 portakal 1 avuç findik
17.00 3 parça kızarmış balık salata
Kayananmdayim menüde bu vardı salata ile gecistirecektim doymadım çok acıkıyorum bu aralar zaten.
Su 2lt olur
Spor yok

Güzel menü Canım. Siz nerelisiniz de Maraş'a kız almaya gidiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…