- Konu Sahibi Handandandan
-
- #129.621
Menü güzel rakibem:)Oncelikle belirtiyim ben bugünkü menümü hiç beğenmedim diyete basladigimdan beri en vasat gün gibi geldi bana. Niye öyle hissettim bilmiyorum
9.30 3 halka sucuk
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir 1 dilim tb ekmeği bir lokma bal
11.30 sütlü Türk Kahvesi yarım elma
13.30 4 5 patates köftesi marul salatalık domates
15.00 1 portakal 1 avuç findik
17.00 3 parça kızarmış balık salata
Kayananmdayim menüde bu vardı salata ile gecistirecektim doymadım çok acıkıyorum bu aralar zaten.
Su 2lt olur
Spor yok
Nehirim hep çok güzel menülerin olduğundan sana kötü gelmiş. Normal bir menü değil ama çokta kötü değil bence arada olur böyle.Oncelikle belirtiyim ben bugünkü menümü hiç beğenmedim diyete basladigimdan beri en vasat gün gibi geldi bana. Niye öyle hissettim bilmiyorum
9.30 3 halka sucuk
1 haşlanmış yumurta
Kayananmdayim menüde bu vardı salata ile gecistirecektim doymadım çok acıkıyorum bu aralar zaten.
Su 2lt olur
Spor yok
Sağol rakibem :)Menü güzel rakibem:)
Elifcim kizartma yemeyeli çok oldu bir de akşam öğününde yiyince kötü oldum.Nehirim hep çok güzel menülerin olduğundan sana kötü gelmiş. Normal bir menü değil ama çokta kötü değil bence arada olur böyle.
Olsun canım telafi edilmeyecek gibi değil sıkma canınıSağol rakibem :)
Elifcim kizartma yemeyeli çok oldu bir de akşam öğününde yiyince kötü oldum.
Eşime dedim kizartmadan önce bana 2 parça çıkar fırına atacam unuttu hepsini kızartti.
Mecbur yedim.yarin telafi ederim artık
Akşamı hafif atlatman iyi olmuş gün varmış bi de daha hafta başındayız fena sayılmaz ama kalan günleri çok dikkatli geçirmeye çalış.Kızlar bugün güne gittim elimden geldiği kadar iradeli olmaya çalıştım bide siz yorum yapın Nasıl olmuş gün varken
Sabah 4 fındık günde yerim diye kahvaltı yapmadım
Öğle 14.00 3yk mantı 1 küçük börek
Ara 17.00 yarım muz
Akşam 1 şiş et 1 ayran
Spor 3 mil Leslie
Su 2lt
Dun cok kacirdim canim ondan yemedim.Yoksa pideler, pogacalar pastalar hersey vardi ama yemedim dunden dolayi.Bugün çok az olmuş menün acıkmadın mı canım memlekettesin yoğunluğa mı geldi ki?
Aslen Elazigliyiz ama Malatyada yasiyoruz yillardir(25 yildir)Güzel menü Canım. Siz nerelisiniz de Maraş'a kız almaya gidiyorsunuz
Hoşgeldin dilekcimSelam kızlar ben 3.takımdan dilek bu hafta yarışıyoruz bende gidem rakiplerime bi selam vereyim hemde biz kazanı caz yarışı boşuna heveslenmeyin diyim dedim:))
Kaptaniçem inanır mısın nasıl bir hırs nasıl bi azim var şuan bende anlatamam an itibariyle totomd an ter akana kadar çılgınlar gibi yürümüşem:))Hoşgeldin dilekcim
Böyle düşünmen çok normal cnm
Zira bizim kızları tanımıyosunuz
Cuma tanışırız artık
Hele ben çok kötü bi hafta geçirdimki bu hafta fırtına olup esecem
Bak sen :) gözüm üstünüzde:))Kızlaaaaar!
Ben az önce 3. ve 4. Takımları ziyaret ettim sizde bi uğrayın ne kadar motive olduğumuzu görsünler
Menü güzel canım ama bu çorba sadece bitkiden yapılıyorsa az olmuş yanına salata ekleseydin keşke. Dediğin gibi bugün bulgur günü olmuş bende bayılırım pilavına da, kısıra da çiğköfteye de
Son gülen iyi gülermiş cicim cıss görüşücüs:)Hahayytt biz oyle diyenleri cok gorduk kizzzzzhak eden kazansin canim ama bizden yarisi zor alirsiniz
Oncelikle belirtiyim ben bugünkü menümü hiç beğenmedim diyete basladigimdan beri en vasat gün gibi geldi bana. Niye öyle hissettim bilmiyorum
9.30 3 halka sucuk
1 haşlanmış yumurta
Su 2lt olur
Spor yok
Son gülen iyi gülermiş cicim cıss görüşücüs:)
Anam teker teker gelin:) ne diyoruz ozaman güzellik az yiyen çok hareket eden kszansınYettim gayrıııııı!!! Bende güne gittim bugün abla ondan giremedim nete. Şimdi eve geldim birazdan da eşim alıcak görümceme yemeğe gidicez erken geliriz ama girerim yine. Girme sen depresyonlara
Cancağzım bu hafta bizde çok iddialıyız ona göreeeee :)
Kizlar misafir var menumu yazip kacayim malum memleketteyim beni bu hafta da mazur gorun.
SABAH:10.30 bir haslanmis yumurta, 1 kk peynir,5 zeytin,maydanoz ve cay.
ÖĞLE: 14.30 uc kasik patates salatasi.
AKŞAM: 18.00 kuru biber kavrumasi uc dort kasik 1 dilim tb ekmegi.
2 litre su, iki saat disardaydim memlekette spor yapamiyorum.Yarin nasipse kardesimin sozu var maraşa gidicez yogunluktan giremiyorum.
Oncelikle belirtiyim ben bugünkü menümü hiç beğenmedim diyete basladigimdan beri en vasat gün gibi geldi bana. Niye öyle hissettim bilmiyorum
9.30 3 halka sucuk
1 haşlanmış yumurta
Su 2lt olur
Spor yok
kKızlar bugün güne gittim elimden geldiği kadar iradeli olmaya çalıştım bide siz yorum yapın Nasıl olmuş gün varken
Ara 17.00 yarım muz
Akşam 1 şiş et 1 ayran
Spor 3 mil Leslie
Su 2lt
Ben gidiyom takımıma ya haftasonu haftasonu ne bu aktiftik maşallah size:)Gorusuruz bacim ben hep buralardayim
Kızlar bugün güne gittim elimden geldiği kadar iradeli olmaya çalıştım bide siz yorum yapın Nasıl olmuş gün varken
Ara 17.00 yarım muz
Akşam 1 şiş et 1 ayran
Spor 3 mil Leslie
Su 2lt
Valla siz olmuşsunuz hemen kızları toplayıp yarış stratejisi belirlemrmem Lazım :) tırsmış hissediyor:)Evet bu hafta evdeyim ablacım her gün yürüyüşümü düzenli yapıcam inşallah
Ay ablacım üzerimde bi ağırlık vardı yürüyüşten sonra biraz uyudum yoksa bende evdeyim
Gayet güzel canım afiyet olsun.
Bende eminim ki çok daha iyi hissedeceksin ablacım insan otururken kalkmak istemiyor ama spor bitince kendin için bir şey yaptığın için çok mutlu oluyorsun
Size takımca iyi şanslar diliyoruz canım zira bizim karşımızda şansa ihtiyacınız olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?