Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menü güzel rakibem:)

Nehirim hep çok güzel menülerin olduğundan sana kötü gelmiş. Normal bir menü değil ama çokta kötü değil bence arada olur böyle.

Menü güzel rakibem:)
Sağol rakibem :)
Nehirim hep çok güzel menülerin olduğundan sana kötü gelmiş. Normal bir menü değil ama çokta kötü değil bence arada olur böyle.
Elifcim kizartma yemeyeli çok oldu bir de akşam öğününde yiyince kötü oldum.
Eşime dedim kizartmadan önce bana 2 parça çıkar fırına atacam unuttu hepsini kızartti.
Mecbur yedim.yarin telafi ederim artık

Kızlar bugün güne gittim elimden geldiği kadar iradeli olmaya çalıştım bide siz yorum yapın Nasıl olmuş gün varken
Sabah 4 fındık günde yerim diye kahvaltı yapmadım
Öğle 14.00 3yk mantı 1 küçük börek
Ara 17.00 yarım muz
Akşam 1 şiş et 1 ayran
Spor 3 mil Leslie
Su 2lt

Olsun canım telafi edilmeyecek gibi değil sıkma canını
Akşamı hafif atlatman iyi olmuş gün varmış bi de daha hafta başındayız fena sayılmaz ama kalan günleri çok dikkatli geçirmeye çalış.

Selam kızlar ben 3.takımdan dilek bu hafta yarışıyoruz bende gidem rakiplerime bi selam vereyim hemde biz kazanı caz yarışı boşuna heveslenmeyin diyim dedim:))
Hoşgeldin dilekcim
Böyle düşünmen çok normal cnm
Zira bizim kızları tanımıyosunuz
Cuma tanışırız artık
Hele ben çok kötü bi hafta geçirdimki bu hafta fırtına olup esecem

Hoşgeldin dilekcim
Böyle düşünmen çok normal cnm
Zira bizim kızları tanımıyosunuz
Cuma tanışırız artık
Hele ben çok kötü bi hafta geçirdimki bu hafta fırtına olup esecem
Kaptaniçem inanır mısın nasıl bir hırs nasıl bi azim var şuan bende anlatamam an itibariyle totomd an ter akana kadar çılgınlar gibi yürümüşem:))

Evet canim bitkiden yaoiliyor yazmayi unuttum ama yogurtka yeniyor canim yigurtla yedim bide canim oglenleri pek acikmiyorum inan o yuzden genelde az oluyor yakinda karatay a baslayacagim sanirim:))

Canim patates koftesi kizartma mi bilmiyorum ama haslama ile yapikiyorsa cok cok da kitu dwgil gibi balik da az mis zaten spor yaparsan erir insallah

Anam teker teker gelin:) ne diyoruz ozaman güzellik az yiyen çok hareket eden kszansın
:)

Afiyet olsun canim

Fazla kotu degil bebgm ya

k

Manti borek birlikte olmamis sanki

Bence guzel canim bu kadarla kurtarmissin ya helal yani:)))

Valla siz olmuşsunuz hemen kızları toplayıp yarış stratejisi belirlemrmem Lazım :) tırsmış hissediyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…