Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tamam kaptanim
zaten 100 altina dusmeden kowu bandinda yürüyüşede baslamiycam sanırım aaten yorgunluktan cocuk sallamaktan ve kilodan ayaklarim cok agriyor hemde biraz verdikten sonra baslamak vucudumuda harekete gecirir duraklama yaptırmaz diye düşündüm

Abla kuralların hepsi güzel benim nacizane fikrim karbonun yasaklanmamasi yani taryidan önceki gün yasaklanabilir.
Ama hafta boyunca yasak olması bizi zorluyor biraz sonuçta kış sebze kısıtlı.
Ayrıca mesela bulgur bakliyat bende şişlik yapmıyor aksine bağırsakları mi çalıştırıyor hani derler ya herkes kendi vücudunun doktoru diye herkese etkisi ayrıdır mesela şişlik yapan yemesin artık az çok tanıyoruz bize neyin kötü geldiğini.

Bu kinuda sana bende katiliyorum canim bulgur bendede sislik yaomaz hic tabiki elimizden geldigi kadar karbon almamaya cakisiriz ama tamamen yasak olunca insana daha cekici geliyor sanirim birde abla ben birsey sormak istiyirum simdi biz hic jarbon almiyoruz ya hedef kilomuza ulasinca iki lokma bile yesek bizde kilo.yaomazmi bunu cok merak ediyorum ben:)))

Kurallar iyi abla ins hepimiz duzenli uygulariz.abla ben bu 5 te 5 i duymustum kolay gele ablacigim ama sok diyet mi bu diyet sana zarari olmasin
Tatlım besin kısıtlaması olmadığı için zararlı olduğunu düşünmüyorum tabiki uzun süreli yapılmaz arada detoks niyetine yapılabilir
Ben geçen sefer yaptığımda 2.3 vermiştim

1-2 hafta sonra leslie 1 mil le başlayabilirsin cnm
Ben başlarda 20 dk la başlamıştım spora
Çoğu kişide aynı etkiyi gösterdi için öyle söyledim cnm
Pazartesiden sonra baklagiller yenmesinki bide onun şişliğiyle uğraşmayalım
Eğer sende yapmadığına eminsen bişey diyemem
Ben karbon tamamen yasak demedim sadece perşembe akşamı olmasın dedim
Yoksa hergün ekmek zaten yeniyor

Kızım çok hasta herzaman giremiyorum buraya daha fazla vakit ayırmak isterdim ama olmuyor. Evime gideyim düzen oturur inş
Geçmiş olsun bitanem
Neyse 1 hafta daha sabret

Cnm yanlış anlama oldu heralde ben sadece baklagiller pazartesiden sonra yenmesin dedim yoksa tartı sonrası 3 gün içinde kaliteli karbon yenebilir
Bide biz sıfır karbonla 1 haftayı geçirmiyoruz ki vücudumuz karbon krizine girsin
Ekmek bakliyat bulgur meyve zaten yeniyor

Güzel kurallar . İnşallah bu hafta bomba olacak

Yanlış anladım o zaman abla sandım ki bu hafta hiç karbon yemicez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…