Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

meyvenul 69 dan 59 a düşmüşsün..harikasın ..(bu arada 69 olmak için neler vermezdim , bir bilsen..(

selam tatlımm..:80:
o simit fazla olmus bencee.. cokmu yorucu işin var cokmu acıkıyorsun bilmiyorum gerci ama simit yerine süt içsen daha güzel olurmuss..

evet canım..3 çocuğum var ve gün içinde amiyane tabirle popo yer görmüyooooooo.....ama yinede bu kilolar duruyo ya...

Herkese iyi akşamlar :)

Ben de hemen listemi yazayım...

Sabah
3 ince dilim kepek ekmek
2 bardak şekersiz çay
50 gr peynir
5 tane zeytin

Arada (1)
1 tane muz

Arada (2)
1 tane muz

Öğlen
1 tane yoğurtlu kabak dolması
1 kase çorba

Arada
1 tane elma

Arada (2)
1 tane elma

Akşam
Mercimek çorbası
Salata

Çok hareketli bir gün geçirdim, bu da sporum olsun :101:

Selam kizlar ben dunku menumu sizinle paylasayim

Sabah 2 dilim ekmek peynir, biber ve domatesle kahvalti

ara 1 sutlu sekersiz nescafe

oglen 1 su bardagi sarimsakli yogurtla haslanmis yesil mercimegi karistirdim( cok tok tutuyor mercimek tavsiye ederim protein oldugu icin ete alternatif)

aksam: kucuk bir tas sehriyeli tavuk suyu corba

gun boyunca 3 fincan yesil cay ve yaklasik 3litre su.

Bugunde kahvaltimi ayni sekilde yaptim ama ben kahvaltida peynirimi cok kismiyoum guzel yapiyorum cunku hala emziriyorum kizimi kalsiyuma ihtiyacim var maalesef sut icemiyorum

oglen salata aksamada haslanmis brokoli yemeyi dusunuyorum.

Birse bir sey soracaktim kizlar balzamik sirke icin birsey biliyormusunuz zarali mi bir kasiginda 15 kalori varmis ben bunu okumadan once salataya dolduruyordum simdi gene elma sirkesine dondum mecburen ama digerinin tadi daha guzel geliyor.

hepimize kolay gelsin insallah su kilolardan bir an once kurtuluruz....

Balsamik sirke gibi vücut için önemli faydaları olan besinler konusunda kaloriyi ikinci planda tutuyorum ben :)
Ama doğal olmasına dikkat etmek gerek.
Çoğu marka kurutulmuş malzemeden üretim yapıyor, o zaman da gerçek etkisini kaybediyor.
Eğer doğal olanından kullanırsan şifa gibi bir besin almış olursun :)

neyneyse normalde cay içmiyorum zaten de içmeye içmeye cnm cekti.. bugun kahvaltıda içtim :)) bide 3 sekerdi 2 ye indirdim.. sporuda yaptım 1 saat..

Mütedeyyin, seni elma diyeti sayfasında gördüğümü hatırlıyorum :)
Çok güzel kilo vermiştin, yanılıyor muyum?

Boy ve kilonu bilmiyorum ben tam olarak.
Rica etsem söyleyebilir misin?

Biraz da kendinden, yeme alışkanlıklarından ve diyet deneyimlerinden bahset istersen...
Seni daha iyi tanırız böylece

neyneyse normalde cay içmiyorum zaten de içmeye içmeye cnm cekti.. bugun kahvaltıda içtim :)) bide 3 sekerdi 2 ye indirdim.. sporuda yaptım 1 saat..

hooop hemen bahsedeyim :)) evet elma diyetindeydim. 9 günde 4 kg vermiştim... sonra sıkıldım ve bıraktım ama az az ölçülü olarak yemeye devam ettim...

kendimden bahsedeyim kısaca...
Ben 1.55 boyundayım ve suan 81 kiloyum.Evlendiğim zaman 2.5 sene önce 60 kg.ydum.zamanla işte her ay nerdeyse bir kilo aldım. :) 70 kiloyla hamile kaldım ve 78 kiloyla doguma gittim. 8 kg dogumda gitmişti zaten yine 70 kg olmustum. ama dogumun 4. ayından sonra asırı bir iştah acılması oldu bende. eşimi yemege beklerdim gec olurdu. onunla beraber yiyeyim derken cok acıkırdım ve birden oturur yerdim cokda yerdim. ve cikolataya asırı düşkündüm.. market esyalarına fln.. cipsler,bisküviler... böyle yiye yie bir gün bir baktım 85 kg olmusum aslında kilolu oldugumu farkediyordum ama bir türlü bunu sorun gibi görüpte harekete gecmiyordum.Bir gun eşime 85 kg olmusum dedim. Onun söyledigi bi sözle kendime geldim.Dedi ki: sen bi hastalansan senin odadan odaya 5 kişi tasıyamayız dedi o tabi kırıcı bi şekilde söylemedi.durumun ciddiyetini anlatmaya calıstı. bende o böyle söyledigi için oturdum agladım ve böyle olmayacagını farkettim.sonucta onun boyuna göre kilosu güzel.bende onun yanına yakısmak istiyordum.Oğlumu bi sokak öteye tasıyarak götüremiyordum belim fln cok agrıyordu.İşte sonra bi ümit sauna eşofman aldım kilo vereyim diye.. ama tembellik hiç yerimden kalkıp yapmadım dogru dürüst. daha sonra diyet fln derken burayı keşfettim.sonrada elma diyetini okudum.oradakilerin olumlu sonuc aldıgını gördüm ve bende denedim. devam etseydim kilo verirdim daha fazla ama bulundugum yerde ekşi elma olmuyordu. yeme alıskanlıgımda önceden cok kötüydü. aç oldugum için değil hosuma gittigi için yerdim hep. herkese ben yemek için yasıyorum derdim neyse sonra bu takımalra bakayım bi dedim.. çünkü elma diyetindeki arkadaslarım yazmıyordu motivasyonum düşmüştü bende bıraktım. bir ümit belki burası iyi olur diye geldim işte.. aranızdayım... inş. istedigim kiloya ulasırım. çünkü artık herkesin ne kadar cok kilo almıssın demesini degil,zayıflamıssın cok güzel olmus demesini istiyorum çünkü kendime göre giyecek birşey bulamıyorum artık rahatca carsıya pazara gitmek istiyorum eşimin bana baktıkca hosuma giden bakıslarını yakalamak istiyorum.çünkü klolu olunca ister istemez bu yatak odanıza da yansıyor ve istediginizi giyemiyorsunuz.hep ısık kapalı. neden öyle olsun ki? işte bu sebeplerden kilo vermek istiyorum

cokda uzun oldu ama neyse artık

Hepimizin yaşadığı sorunlar...
Seni çok iyi anlıyorum canım
Her yerde oramı buramı gizleyeyim diye kasılmak, herkes hazırlanıp 2 dk da dışarıya çıkarken 2 saat ne giyeceğim diye düşünmek...
Hep beraber kilo vereceğimiz umuyorum canım, hem de en sağlıklı şekilde :)

Elma diyetine bugün başlayayım dedim.
Ama maalesef daha ilk günden diyeti yarıda bırakmam gerekti çünkü dışarıda elma bulmak, elma bulsam bile herkesin yanında yemek zor oluyor

Ben sağlıklı bir biçimde, yediklerimi azaltıp hareketimi arttırarak zayıflamaya devam ediyorum :124:

haklısın canım malesef hepimizin yaşadığı problemler bende evlendiğimde 60 kiloydum 62 yle hamile kaldım 85 le doğum yaptım doğumdan sonra 72 oldum ama sonradan aldım bende çok yiyordum aşırı hemde evde bi an olsun ağzım boş kalmasın istiyordum sonra bi baktım dolaptaki kıyafetlerin hiçbirisi olmuyor bütün pantolonların eteklerin düğmesi kopuk fermuarı patlamış bide çok fena komplekse girdim tüm arkadaşlarım incecik yanlarında durdukça daha çok moralim bozuluyordu sonra burda 76 kiloyla diyete başladım ve 62 ye kadar düşmüştüm ama sonra ilaçlardan dolayı tekrar 70 oldum şimdi ise 66.60 kiloyum inşaAllah hedefim 60 kilo olmak yine

İnişli çıkışlı bir grafik olmuş canım :)
Ama bugüne kadar defalarca kilo vermeyi başardıysan bundan sonra neden olmasın :112:
En iyi sonuç aldığın diyet yöntemi hangisiydi sence?

İnişli çıkışlı bir grafik olmuş canım :)
Ama bugüne kadar defalarca kilo vermeyi başardıysan bundan sonra neden olmasın :112:
En iyi sonuç aldığın diyet yöntemi hangisiydi sence?

evet çok inişli çıkışlı oldu bayağı renkliydi :)) tabiki yeterki azmimi yitirmeyeyim veririm inşaAllah
aslında ben belli bi yöntem kullanmadım herşeyden yedim ama zar azar yedim ve abur cuburu kestim ama en çok kilo vermemi sağlayan yürüyüştü sabahları saat 6 dan 7 30 a kadar templu yürüyordum o zaman 10 kilo vermiştim havalar biraz ısınsın yine başlıycam yürüyüşe şimdi yataktan kalkasım yok

İştahım kapansa ben de azar azar yemeye devam edicem tekrar ama bu aralar iştahım çok açık...
Önlenemiyor bir türlü :)

Son düzenleme:
ya var ya bi kere pazardan eve dönerken pantolonumum düğmesi patladı fermuarı zaten bozulmustu.. belimden düştü düşecek.. allahtan pardesü giydigim için küçük bi kutuya gecip çengelli iğneyle tutturmustum :)) ara sokaklardan geçmiştim eve kadar cekistire cekistire geldim... rezil bi durum hala gülüyorum ya aklıma geldikçe

İştahım kapansa ben de azar azar yemeye devam edicem tekrar ama bu aralar iştahım çok açık...
Önlenemiyor bir türlü :)

şekersiz sütlü türk kahvesi iç canım o çok iyi bir iştah kapatıcı bide yaban mersini iştah kapamada birebir evet benimde iştahım çok açık ama takımımda bi söz verdim kızlara şu andan itibaren abur cubur yok diye :)) zaten şekeride onlara verdiğim söz sayesinde bıraktım 3 şeker atarken şimdi 0 şeker :)

senin yine pantolonunmuş benim direk pardesü patladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…