- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #13.001
senin yine pantolonunmuş benim direk pardesü patladı
rezalet !!!
şekersiz sütlü türk kahvesi iç canım o çok iyi bir iştah kapatıcı bide yaban mersini iştah kapamada birebir evet benimde iştahım çok açık ama takımımda bi söz verdim kızlara şu andan itibaren abur cubur yok diye :)) zaten şekeride onlara verdiğim söz sayesinde bıraktım 3 şeker atarken şimdi 0 şeker :)
şekersiz sütlü türk kahvesi iç canım o çok iyi bir iştah kapatıcı bide yaban mersini iştah kapamada birebir evet benimde iştahım çok açık ama takımımda bi söz verdim kızlara şu andan itibaren abur cubur yok diye :)) zaten şekeride onlara verdiğim söz sayesinde bıraktım 3 şeker atarken şimdi 0 şeker :)
Sütlü türk kahvesi çok ilginçmiş, ilk defa duyuyorum :)
Sütün içine 1 kaşık kahve mi ekliyoruz, nasıl hazırlıyoruz?
iyiyim tatlım çok şükürneyneysecim nasılsın tatlımm
afiyet olsun canım. pek ara öğün yapmıyorsun sanırım.merhaba bayanlar..bugün haftanın ilk günü ve çooookk işim olduğu için ancak gelebildim...bende bugünkü menümü yazayım..sabah:domates, 1 dilim tam buğday ekmeği, yarım yumurta, zeytin ve çay....arada vaktim olmadığı için yiyemedim..öğlen pırasa ve ton balıklı salata..ikindi bir adet ayva ve yarım simit..akşamı yine ton balıklı salata...
2 tane muz bana biraz fazla geldi canım. 1 tane muz hatta yarısı yeterli bence:) muz sayısından başka menün çok güzelHerkese iyi akşamlar :)
Ben de hemen listemi yazayım...
Sabah
3 ince dilim kepek ekmek
2 bardak şekersiz çay
50 gr peynir
5 tane zeytin
Arada (1)
1 tane muz
Arada (2)
1 tane muz
Öğlen
1 tane yoğurtlu kabak dolması
1 kase çorba
Arada
1 tane elma
Arada (2)
1 tane elma
Akşam
Mercimek çorbası
Salata
Çok hareketli bir gün geçirdim, bu da sporum olsun :101:
yeşil mercimeği ben de çok severimSelam kizlar ben dunku menumu sizinle paylasayim
Sabah 2 dilim ekmek peynir, biber ve domatesle kahvalti
ara 1 sutlu sekersiz nescafe
oglen 1 su bardagi sarimsakli yogurtla haslanmis yesil mercimegi karistirdim( cok tok tutuyor mercimek tavsiye ederim protein oldugu icin ete alternatif)
aksam: kucuk bir tas sehriyeli tavuk suyu corba
gun boyunca 3 fincan yesil cay ve yaklasik 3litre su.
Bugunde kahvaltimi ayni sekilde yaptim ama ben kahvaltida peynirimi cok kismiyoum guzel yapiyorum cunku hala emziriyorum kizimi kalsiyuma ihtiyacim var maalesef sut icemiyorum
oglen salata aksamada haslanmis brokoli yemeyi dusunuyorum.
Birse bir sey soracaktim kizlar balzamik sirke icin birsey biliyormusunuz zarali mi bir kasiginda 15 kalori varmis ben bunu okumadan once salataya dolduruyordum simdi gene elma sirkesine dondum mecburen ama digerinin tadi daha guzel geliyor.
hepimize kolay gelsin insallah su kilolardan bir an once kurtuluruz....
şekeri zaten azaltmışsın canımneyneyse normalde cay içmiyorum zaten de içmeye içmeye cnm cekti.. bugun kahvaltıda içtim :)) bide 3 sekerdi 2 ye indirdim.. sporuda yaptım 1 saat..
aynen benim de taşınasım geldiselamlar hatunlar maşaAllah burası dahamı sıcak ne buraya taşınasım geldi
çok iyi olmuş kendinden bahsetmen canım.Ben 1.55 boyundayım ve suan 81 kiloyum.Evlendiğim zaman 2.5 sene önce 60 kg.ydum.zamanla işte her ay nerdeyse bir kilo aldım. :) 70 kiloyla hamile kaldım ve 78 kiloyla doguma gittim. 8 kg dogumda gitmişti zaten yine 70 kg olmustum. ama dogumun 4. ayından sonra asırı bir iştah acılması oldu bende. eşimi yemege beklerdim gec olurdu. onunla beraber yiyeyim derken cok acıkırdım ve birden oturur yerdim cokda yerdim. ve cikolataya asırı düşkündüm.. market esyalarına fln.. cipsler,bisküviler...böyle yiye yie bir gün bir baktım 85 kg olmusum aslında kilolu oldugumu farkediyordum ama bir türlü bunu sorun gibi görüpte harekete gecmiyordum.Bir gun eşime 85 kg olmusum dedim. Onun söyledigi bi sözle kendime geldim.Dedi ki: sen bi hastalansan senin odadan odaya 5 kişi tasıyamayız dedi o tabi kırıcı bi şekilde söylemedi.durumun ciddiyetini anlatmaya calıstı. bende o böyle söyledigi için oturdum agladım ve böyle olmayacagını farkettim.sonucta onun boyuna göre kilosu güzel.bende onun yanına yakısmak istiyordum.Oğlumu bi sokak öteye tasıyarak götüremiyordum belim fln cok agrıyordu.İşte sonra bi ümit sauna eşofman aldım kilo vereyim diye.. ama tembellik hiç yerimden kalkıp yapmadım dogru dürüst. daha sonra diyet fln derken burayı keşfettim.sonrada elma diyetini okudum.oradakilerin olumlu sonuc aldıgını gördüm ve bende denedim. devam etseydim kilo verirdim daha fazla ama bulundugum yerde ekşi elma olmuyordu. yeme alıskanlıgımda önceden cok kötüydü. aç oldugum için değil hosuma gittigi için yerdim hep. herkese ben yemek için yasıyorum derdim neyse sonra bu takımalra bakayım bi dedim.. çünkü elma diyetindeki arkadaslarım yazmıyordu motivasyonum düşmüştü bende bıraktım. bir ümit belki burası iyi olur diye geldim işte.. aranızdayım... inş. istedigim kiloya ulasırım. çünkü artık herkesin ne kadar cok kilo almıssın demesini degil,zayıflamıssın cok güzel olmus demesini istiyorum çünkü kendime göre giyecek birşey bulamıyorum artık rahatca carsıya pazara gitmek istiyorum eşimin bana baktıkca hosuma giden bakıslarını yakalamak istiyorum.çünkü klolu olunca ister istemez bu yatak odanıza da yansıyor ve istediginizi giyemiyorsunuz.hep ısık kapalı. neden öyle olsun ki? işte bu sebeplerden kilo vermek istiyorum
cokda uzun oldu ama neyse artık
ya var ya bi kere pazardan eve dönerken pantolonumum düğmesi patladıfermuarı zaten bozulmustu.. belimden düştü düşecek.. allahtan pardesü giydigim için küçük bi kutuya gecip çengelli iğneyle tutturmustum :)) ara sokaklardan geçmiştim eve kadar cekistire cekistire geldim... rezil bi durum hala gülüyorum ya aklıma geldikçe
senin yine pantolonunmuş benim direk pardesü patladı
tarifi zaten bulmuşsun ama ben sade türk kahvesi yapar gibi yapıyorum, tek fark suyla değil de sütle yapıyorum. sade kahveden de çok severim. güzel ve iştah kesici bir şey. takyon'un dediği gibi bende de iştah kesiyor.Sütlü türk kahvesi çok ilginçmiş, ilk defa duyuyorum :)
2 tane muz bana biraz fazla geldi canım. 1 tane muz hatta yarısı yeterli bence:) muz sayısından başka menün çok güzel
k.öncesi: 2 günkurusu ve su
kahvaltı: 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1.5 wasa
ara: 1 elma, 1 bardak ayran
öğle: 1.5 dilim kadar fırın makarna
ara: 2 kupa yeşilçay, 1 greyfurt
akşam: yeşil mercimekli, brokolili salata
ara: çay ve 5-6 fındık, biraz da nohut
spor: 1 saat bölgesel aerobik
su: 2 lt
bu da benim menüm:) buraya yazmak da alışkanlık yaptı:))
Ben de Mütedeyyin gibi iki muzu çok görmeyin demek istiyorum
Çayımı o kadar şekersiz içtim, abur cuburu kestim, asitli içecek içmiyorum vs ...
Bunu da çok görmeyin bana nolur :) :125:
Sütlü türk kahvesi çok ilginçmiş, ilk defa duyuyorum :)
tamm yazacaktım ki bi baktım bulmuşsun afiyet olsun canım :)Şimdi internetten tarifini buldum, daha önce gerçekten duymamıştım böyle bir şey :)
Çok teşekkür ederim kaptanım, hemen deneyeceğim :128:
k.öncesi: 2 günkurusu ve su
kahvaltı: 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1.5 wasa
ara: 1 elma, 1 bardak ayran
öğle: 1.5 dilim kadar fırın makarna
ara: 2 kupa yeşilçay, 1 greyfurt
akşam: yeşil mercimekli, brokolili salata
ara: çay ve 5-6 fındık, biraz da nohut
spor: 1 saat bölgesel aerobik
su: 2 lt
bu da benim menüm:) buraya yazmak da alışkanlık yaptı:))
makarnadan korkumdan, onu yeyince başka bir şey yemedimListe çok hafif ama leziz görünüyor, afiyet olsun :)
aynısı bana da oluyor, çok sevdiğim bir şey oluyor. diyete de aykırı bir yönü yok ama miktarına dikkat etmek gerekiyorgayet iyi anlıyorum yani:)
neyse hadi görmedik, muz mu o da ne:121:
rabiacım wasa ne oluyoki cahil kaldım yaff
Görünen o ki yeni üyelerden ziyade takım kaptanlarının böyle bir sayfaya ihtiyacı varmış.
Biz sanki daha fazla kullanır olduk :)
Bu vesileyle birbirimizle kaynaşıyoruz, ne kadar güzel
yok kız niye cahil kalasınrabiacım wasa ne oluyoki cahil kaldım yaff
bence de çok hoş olduGörünen o ki yeni üyelerden ziyade takım kaptanlarının böyle bir sayfaya ihtiyacı varmış.
Biz sanki daha fazla kullanır olduk :)
Bu vesileyle birbirimizle kaynaşıyoruz, ne kadar güzel
hoşgeldin canım, iyi geceler:79:evet kes,nlikle
değil mi gülsümcüm, değil miama rabiacım kaç yıllık muhabbetimiz var onlarla pat dieyede bırakılmıyor işte vefalı insanlarız biz aa
Aynı şeyi dün ben de sormuştum :86:
Sevgili kaptanım ve takımı biraz entel takılıyorlar, lisanlarını anlamakta güçlük çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?