Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sütlü türk kahvesi çok ilginçmiş, ilk defa duyuyorum :)
Sütün içine 1 kaşık kahve mi ekliyoruz, nasıl hazırlıyoruz?

Şimdi internetten tarifini buldum, daha önce gerçekten duymamıştım böyle bir şey :)
Çok teşekkür ederim kaptanım, hemen deneyeceğim :128:

neyneysecim nasılsın tatlımm
iyiyim tatlım çok şükürmesajını şimdi gördüm, sen nasılsın? spordan sonra çok iyisindir bence

afiyet olsun canım. pek ara öğün yapmıyorsun sanırım.
bir de muhakkak bahsetmişsindir ama senin için mahsuru yoksa tekrar kendinden bahseder misin? ben kaçırmış olabilirim. başlangıç kilon vs hiç fikrim yok:)
haftanın ilk günü yoğun olunca acaba çalışıyor musun diye de düşündüm ama emin olamadım:44:

2 tane muz bana biraz fazla geldi canım. 1 tane muz hatta yarısı yeterli bence:) muz sayısından başka menün çok güzel

yeşil mercimeği ben de çok severimben önceden haşlayıp salatalarıma ekliyorum, hoş bir lezzet oluyor. tavsiye ederim. senin demenün çok güzel. bebişin kaç aylık?
bir de canım takım yeni olunca henüz tam tanışamadık, başlangıç kilon falan kaçtı senin? yazdıysan ve ben görmediysem kusura bakma. biraz kendinden bahsedersen tanışmış oluruz.

neyneyse normalde cay içmiyorum zaten de içmeye içmeye cnm cekti.. bugun kahvaltıda içtim :)) bide 3 sekerdi 2 ye indirdim.. sporuda yaptım 1 saat..
şekeri zaten azaltmışsın canımdaha da şekerime göz dikmeyin diyorsun yani
çok çay içmiyorsan sorun olmaz zaten. ben gezer çaydanlık gibi içiyorum:)

selamlar hatunlar maşaAllah burası dahamı sıcak ne buraya taşınasım geldi
aynen benim de taşınasım geldi
çok iyi olmuş kendinden bahsetmen canım.benzer bir hikaye benimkisi de. yorumları bitirince ben de kısaca bahsederim. doğum kilolarım benim de 85'i bulmuştu. çizelgemdeki başlangıç kilosu tamamen gerçek yani:) o kadar kilo verdim, şimdi bile kendimi şişman gibi hissediyorum. o kadar içime işlemiş kilolu olmak.

Allahtan çengelli iğne varmış canım ya şişmanlık ne illet işte:96:

senin yine pantolonunmuş benim direk pardesü patladı

tarifi zaten bulmuşsun ama ben sade türk kahvesi yapar gibi yapıyorum, tek fark suyla değil de sütle yapıyorum. sade kahveden de çok severim. güzel ve iştah kesici bir şey. takyon'un dediği gibi bende de iştah kesiyor.

Ben de Mütedeyyin gibi iki muzu çok görmeyin demek istiyorum
Çayımı o kadar şekersiz içtim, abur cuburu kestim, asitli içecek içmiyorum vs ...
Bunu da çok görmeyin bana nolur :) :125:

2 tane muz bana biraz fazla geldi canım. 1 tane muz hatta yarısı yeterli bence:) muz sayısından başka menün çok güzel

k.öncesi: 2 günkurusu ve su
kahvaltı: 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1.5 wasa
ara: 1 elma, 1 bardak ayran
öğle: 1.5 dilim kadar fırın makarna
ara: 2 kupa yeşilçay, 1 greyfurt
akşam: yeşil mercimekli, brokolili salata
ara: çay ve 5-6 fındık, biraz da nohut

spor: 1 saat bölgesel aerobik
su: 2 lt

bu da benim menüm:) buraya yazmak da alışkanlık yaptı:))

Liste çok hafif ama leziz görünüyor, afiyet olsun :)

Ben de Mütedeyyin gibi iki muzu çok görmeyin demek istiyorum
Çayımı o kadar şekersiz içtim, abur cuburu kestim, asitli içecek içmiyorum vs ...
Bunu da çok görmeyin bana nolur :) :125:

aynısı bana da oluyor, çok sevdiğim bir şey oluyor. diyete de aykırı bir yönü yok ama miktarına dikkat etmek gerekiyorgayet iyi anlıyorum yani:)
neyse hadi görmedik, muz mu o da ne:121:

Şimdi internetten tarifini buldum, daha önce gerçekten duymamıştım böyle bir şey :)
Çok teşekkür ederim kaptanım, hemen deneyeceğim :128:
tamm yazacaktım ki bi baktım bulmuşsun afiyet olsun canım :)

rabiacım wasa ne oluyoki cahil kaldım yaff

Görünen o ki yeni üyelerden ziyade takım kaptanlarının böyle bir sayfaya ihtiyacı varmış.
Biz sanki daha fazla kullanır olduk :)
Bu vesileyle birbirimizle kaynaşıyoruz, ne kadar güzel

aynısı bana da oluyor, çok sevdiğim bir şey oluyor. diyete de aykırı bir yönü yok ama miktarına dikkat etmek gerekiyorgayet iyi anlıyorum yani:)
neyse hadi görmedik, muz mu o da ne:121:

ama rabiacım kaç yıllık muhabbetimiz var onlarla pat dieyede bırakılmıyor işte vefalı insanlarız biz aa

Görünen o ki yeni üyelerden ziyade takım kaptanlarının böyle bir sayfaya ihtiyacı varmış.

katılıyorum canım kaptanlar takımı oldu gerçekten iyiki açılmış :)) tanışmış olduk bu arada ben gülsüm adımla hitap edebilirsiniz :)

rabiacım wasa ne oluyoki cahil kaldım yaff
yok kız niye cahil kalasınben de bizim takımda öğrendim. çok havalı duruyor, değil mi? wasa yedim deyince şaka bir yana bazı diyetisyenler veriyormu, ben de bir alıp bakayım dedim. ben de ilk defa yiyorum yani bu bizdeki form bisküvilerine benziyor ama bu biraz daha doyurucu. etimek gibi sert bir şey. içinde büyük oranda lif var. çavdarlı olanı en azından öyle. 2 tane wasa 1 dilim ekmek demekmiş. öyle olunca doyurucu oluyor.

bence de çok hoş oldu
9. takımdakiler bizi atmasın sonra

hoşgeldin canım, iyi geceler:79:

ama rabiacım kaç yıllık muhabbetimiz var onlarla pat dieyede bırakılmıyor işte vefalı insanlarız biz aa
değil mi gülsümcüm, değil mi

Aynı şeyi dün ben de sormuştum :86:
Sevgili kaptanım ve takımı biraz entel takılıyorlar, lisanlarını anlamakta güçlük çekiyorum
ben böyle değildim, diyet beni böyle yaptı:126:

kızlar, benim de adım rabia. ben de 13. takımın kaptan yardımcısıydım, bugün itibariyle kaptan oldum:) kaptanımızı izne çıkarıyoruz
şimdi yeni arkadaşlardan kendilerini tanıtmalarını rica ettim. bu durumda benim de kendimi tanıtmam icap eder.
bu sene 28 oldum. ankarada yaşıyorum. evliyim, 1 tane oğluşum var, Rabbim bağışlarsa.
boy 166, 82 kilo civarı başladım takımlara. kilo hikayem en çok duyduklarınızdantek farkı ben bekarken de çok zayıf değildim. 65 civarı falandım. evlendim. amerikada 1 yıl yaşadım ve orda çoğunlukla evde geçen yaşantım sayesinde epey kilo aldım. 1 yılın sonunda türkiyeye döndük. hamilelik falan derken, bir baktım 85 olmuşum. çok utandım. sonra geçtiğimiz yılın ramazan ayında dikkat etmeye başladım. bunun sayesinde ramazan bitimi, bayrama rağmen, 82 kilo civarıydım. sonra da kadınlar kulübünün diyet gruplarını gördüm. işte bu tam aradığım şeydi:) heyecanla katılmak isteyenler başlığına yazdım ve bugün işte hedefime çok yakınım:) 63,5 kiloyum. çok şükür 38 bedene giriyorum. 46 beden giyiyordum diyet gruplarının faydasını yaşayarak gördüm. burdaki yeni arkadaşlarıma da samimiyetle öneriyorum burayı. burdan kopmayın, çok fadasını göreceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…