- Konu Sahibi Handandandan
-
- #130.101
Kesinlikle...Demekki sen zayıflayınca çatlıcak çok kişi var desene
Ben yürüyüş yqpmayı çok seviyorum ama malesef çoğu zaman olmuyo buralar pek müsait değil. Bizde böyle zamanları kaçırmıyoruz.Bide biz görebildek
Bu hafta hep yağmırlu olacakmış
O zaman saldiriyoruz tatli bayan nisana kadar 10 kilo veriyoruz
Bende ilk diyette 5 ayda 20 vermistim abla o zamnko disiplin olsa simdi 6li rakamlari gormus olmam lazimdi
Gecmis olsun.cnm salgin var bizim arkdaslarin bbisleride hep kulk iltihabi
O zaman sifir kacamak bol spor
Oooo dügünler çoğalıyor
Sende güzel devam ediyosun cnm
Bence 60 bile düşersin o zamana kadar
Beni güneş çok etkiliyor o zaman acayip enerji doluyorumBen yürüyüş yqpmayı çok seviyorum ama malesef çoğu zaman olmuyo buralar pek müsait değil. Bizde böyle zamanları kaçırmıyoruz.
Kesinlikle...
Heee heee hemde baya bi süpriz olacakİnsallah ablacigim 60 super olur valla.dugun izmirde,akrabakarimin cogu izmirde bayramda bana gelmislerdi kilomla baya bi dalga gecmislwrdi cok uzulmutum simdi onlara surpriz olacak insallh:))
Böyle şeyler yaşayınca insan kendini daha bi seviyor hemde gurur duyuyorVerelim su kilolari herkesi catlatalim kixlar gecen beni bi arkadas gordu sok oldu resmen.o sok oldu ben de mutlu:))))
Aynen bugün moralim çok iyiBeni güneş çok etkiliyor o zaman acayip enerji doluyorum
Şaka yapıyorum ablam yenilecegını hissedip çamura yatma hareketleri benimkisi:))Niye haksız rekabet oluyormuş canısı
Sonuçta 1 haftada ne kadar verdiysek o
Bu hafta da dikkat etmesek yine artı olurduk
Eğer öyle düşünürsen emeklerimizi hiçe saymış olursun
Çünkü gurulduyan mideyle uyumak baya zor oluyor
Bide ben yeni başlamadımki 1 senedir diyetteyim
Sizin sayenızde süper motive oldum ve hep beraber olduk extra dikkat ediyoruz
Cuma günü bunun için ayrıca teşekkür edecem size
Aslında böyle insanların hayatımozda olması çok güzel. Bizi hırslandırıyorlarSabah geç uyandım sonra annemle temizlik yaptık. Şimdi 45 dk yürüyüş yaptım.
Sizler nasılsınız kızlar ?
Ah ahh benimde çatlamak istediğim çok insan var. Bir kaç iş arkadaşım var , bir kaçta akraba var hep kilomu yüzüme vurup üzüyorlar beni sıra bende inşallah
Canım şöyle güzel bi mantı arkasında şerbetli tatlı ohh daha ne olsun:)Kızlar ben akşam ne yesem yaa bi karar veremedim. Bana bi iki öneride bulunurmusunuz???
Kuru fasulye pilav var onları yemek istemiyorum. Kendime başka bişey yapayım ama ne???
İtiraf ediyim en çok keyif aldığım gerçekten gaza getiren bi yarış oldu benim için@yildizlariyakalamak la mi karıştırdım acaba.
Fitt_anne çok hırslı bi takımla yarıştığınızın farkında mısınız
Valla Bacısı ayran detoks yapıyorum bugun garanti 500 bugunden:)Canım geçmiş olsun. En azından ateşi düşmüş. Toparlar bu gün annesi.
Biz mi siz mi. Cumaya görüşürüz.
Nehircim ne hamaratsın maşallah.
Ama maslesef yiyemeyeceksin kuzum.
Canım bu menü hić olmamış. Hemen düzene sokman gerekir menülerini.
Burcu sabahtan sporunu bitirdin süpersin.
Maşallah burcum çok hızlısın.
Canım şöyle güzel bi mantı arkasında şerbetli tatlı ohh daha ne olsun:)
Tamam ablam bu uyarılarını bizim kızlarda iletiyim:))Kızlar sporlarınızı bugün yarın fazla yapmaya çalışın
Perşembe fazla spor yapılmasın özellikle akşam olmasın
Bende yarın başlicam tarifi tammı yaptın. Ben nohut sevmiyorum koymasam olur herhalde dimi?Valla Bacısı ayran detoks yapıyorum bugun garanti 500 bugunden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?