Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sagol canim benim

İnsallah ablacigim 60 super olur valla.dugun izmirde,akrabakarimin cogu izmirde bayramda bana gelmislerdi kilomla baya bi dalga gecmislwrdi cok uzulmutum simdi onlara surpriz olacak insallh:))
Oooo dügünler çoğalıyor
Sende güzel devam ediyosun cnm
Bence 60 bile düşersin o zamana kadar

İnsallah ablacigim 60 super olur valla.dugun izmirde,akrabakarimin cogu izmirde bayramda bana gelmislerdi kilomla baya bi dalga gecmislwrdi cok uzulmutum simdi onlara surpriz olacak insallh:))
Heee heee hemde baya bi süpriz olacak
25 kilo ne demek
Gerçi seni tanıyamayacaklar o zaman 

Verelim su kilolari herkesi catlatalim kixlar gecen beni bi arkadas gordu sok oldu resmen.o sok oldu ben de mutlu:))))
Böyle şeyler yaşayınca insan kendini daha bi seviyor hemde gurur duyuyor

Benimle oturan artık başka bişey konuşmuyor gibi
Tabi benimde en sevdiğim konu Kilo vermek

Sabah geç uyandım sonra annemle temizlik yaptık. Şimdi 45 dk yürüyüş yaptım.
Sizler nasılsınız kızlar ?
Ah ahh benimde çatlamak istediğim çok insan var. Bir kaç iş arkadaşım var , bir kaçta akraba var hep kilomu yüzüme vurup üzüyorlar beni sıra bende inşallah

Kızlar ben akşam ne yesem yaa bi karar veremedim. Bana bi iki öneride bulunurmusunuz???
Kuru fasulye pilav var onları yemek istemiyorum. Kendime başka bişey yapayım ama ne???

Şaka yapıyorum ablam yenilecegını hissedip çamura yatma hareketleri benimkisi:))

Aslında böyle insanların hayatımozda olması çok güzel. Bizi hırslandırıyorlar

Kızlar ben akşam ne yesem yaa bi karar veremedim. Bana bi iki öneride bulunurmusunuz???
Kuru fasulye pilav var onları yemek istemiyorum. Kendime başka bişey yapayım ama ne???
Canım şöyle güzel bi mantı arkasında şerbetli tatlı ohh daha ne olsun:)

Valla Bacısı ayran detoks yapıyorum bugun garanti 500 bugunden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…