- Konu Sahibi Handandandan
-
- #130.121
Vallah bacısı bende bu hafta 2.5 en az....Valla Bacısı ayran detoks yapıyorum bugun garanti 500 bugunden:)
Bilmem olurmiki ama zaten iki kaşık koyuyorum kaybolup gidiyo bence tam uy canım ayranıds bol suyla yap rahat 2lt su koyuyorum ben hem tok tutuyor hem ödem attıtıyotBende yarın başlicam tarifi tammı yaptın. Ben nohut sevmiyorum koymasam olur herhalde dimi?
Deme kız yüreğime mi indiricen. Ben zaten sizi tutuyorum:))Vallah bacısı bende bu hafta 2.5 en az....
Sağol cnm bende yiyim madem bu seferlikBilmem olurmiki ama zaten iki kaşık koyuyorum kaybolup gidiyo bence tam uy canım ayranıds bol suyla yap rahat 2lt su koyuyorum ben hem tok tutuyor hem ödem attıtıyot
Hehe :)Deme kız yüreğime mi indiricen. Ben zaten sizi tutuyorum:))
ayy bende diger 30 kilo verdigimde herkes sok olmustu tabi arada uyuzlarda çıkıp yuzun cokmus cok zayiflamissin diyolardiVerelim su kilolari herkesi catlatalim kixlar gecen beni bi arkadas gordu sok oldu resmen.o sok oldu ben de mutlu:))))
benide tekrar tanimasinlar inşallahhhhHeee heee hemde baya bi süpriz olacak
25 kilo ne demek
Gerçi seni tanıyamayacaklar o zaman 
hafif gecistirmek istiyosan yogurda marul dogra bir dilim tb ekmegiyle ye ben cok severimFitt_anne ben en iyisi buakşam yemek memek yemiyim :)))
Böyle şeyler yaşayınca insan kendini daha bi seviyor hemde gurur duyuyor
Benimle oturan artık başka bişey konuşmuyor gibi
Tabi benimde en sevdiğim konu Kilo vermek
:):) :) :)
Yok abla ben etkilenmem arada annemin yemiinleri tutar onun dışında kimse etkilemez beni.Eğer kararlı olabiliyosan zaten başka bişeye gerek kalmaz cnm
Bazıları çevresel etkilerden çok etkileniyor ya
Bende bugüne kadar 1 kere hayır dediysem hayırdır
Sağol ablacım bilmiyorum ki sanki beni çok zayıf gösteriyor :):) hep hayalimdi böyle bir üst giymek :)Maşallah tatlım
Ama beiden büzgülü şeyler basenlerini daha geçiş göstermizmi
Maşallah canım gayet iyisincontent://media/external/file/10254
Sağol tatlım yemedim valla yeşillik yedmCanım geçmiş olsun. En azından ateşi düşmüş. Toparlar bu gün annesi.
Biz mi siz mi. Cumaya görüşürüz.
Nehircim ne hamaratsın maşallah.
Ama maslesef yiyemeyeceksin kuzum.
Canım bu menü hić olmamış. Hemen düzene sokman gerekir menülerini.
Burcu sabahtan sporunu bitirdin süpersin.
Maşallah burcum çok hızlısın.
Sağol Kankisim.Vayyyy kankama bak ya masallah sana :))
Tatlım dün adını sormuştum cevap vermrdin
Bide acelem olduğu için soramamıştım
Bisürü takım var niye burayı tercih ettin
Menüde tabiki olmamış
Biz diyet yapmıyor sağlıklı besleniyoruz
İnşallah abla bende vericemOlmıyacak bişey değil Tatlişim
Ben bu yaşımda ilk 6 ayda yani 24 haftada 34 kilo vermiştim
Yeterki kaçamaksız devam edin
Can'ım emzirirken mi verdin bu kiloları. Ben bazen korkuyorum sütüm kalitesiz olur mu diye yağ ve karbonhidrat az tüketiyorum diyeO zaman saldiriyoruz tatli bayan nisana kadar 10 kilo veriyoruz
Bende ilk diyette 5 ayda 20 vermistim abla o zamnko disiplin olsa simdi 6li rakamlari gormus olmam lazimdi
Gecmis olsun.cnm salgin var bizim arkdaslarin bbisleride hep kulk iltihabi
O zaman sifir kacamak bol spor
İnşallah abla bende vericem
Can'ım emzirirken mi verdin bu kiloları. Ben bazen korkuyorum sütüm kalitesiz olur mu diye yağ ve karbonhidrat az tüketiyorum diye
:):) :) :)
Yok abla ben etkilenmem arada annemin yemiinleri tutar onun dışında kimse etkilemez beni.
Şimdi gittiler abla fena yoruldum ya hiç oturmaz im 17 kişi herkes gelinin kızını şunu bunu getirmiş bittim valla.
Sağol ablacım bilmiyorum ki sanki beni çok zayıf gösteriyor :):) hep hayalimdi böyle bir üst giymek :)
Maşallah canım gayet iyisin
Sağol tatlım yemedim valla yeşillik yedm
Sağol Kankisim.
Çok geçmiş olsun tatlım şimdi nasıl
Selam kizlar nasilsiniz b
Bende cok yirgunum dunden beri oglumla ugrasiyorum dun atesi dusmedi hic en son acile goturduk kuzumu bogazi kulaklari iltihap kapmis ama simdi biraz daha iyi sukur ilaclarini verdim(
Valla canım açlıktan bayilacam kalkıp yemek yapacak halim dahiyok kızım da çok yoruyorSagol canim benim daha iyi simdi.sanada gecmis olsun 17 kisi zor valla
Elifçim sen dün menünü paylaşmışmıydın? İki elif varya karıştırıyorumKızlar akşam bi akrabanın nişan töreni var menümü yazıp kaçıyorum gece girerim yine Inşallah.
Sabah:
11.00
2 kuru incir
12.00
3 yk domates sosu, 2 dilim peynir, 5 y.zeytin, 1 büyük közlenmiş kırmızı biber, 1 avuç içi çiğ yer fıstığı.
Akşam -> 16.30
1 elma.
17.30
1 kepçe tarhana çorbası, dünkü etli taze fasulyeden 1 tabak, 1 yeşil biber, 1 bardak ayran.
Spor: 45 dk. yürüyüş
Su : 2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?