Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende yarın başlicam tarifi tammı yaptın. Ben nohut sevmiyorum koymasam olur herhalde dimi?
Bilmem olurmiki ama zaten iki kaşık koyuyorum kaybolup gidiyo bence tam uy canım ayranıds bol suyla yap rahat 2lt su koyuyorum ben hem tok tutuyor hem ödem attıtıyot

Verelim su kilolari herkesi catlatalim kixlar gecen beni bi arkadas gordu sok oldu resmen.o sok oldu ben de mutlu:))))
ayy bende diger 30 kilo verdigimde herkes sok olmustu tabi arada uyuzlarda çıkıp yuzun cokmus cok zayiflamissin diyolardi

Heee heee hemde baya bi süpriz olacak
25 kilo ne demek
Gerçi seni tanıyamayacaklar o zaman 
benide tekrar tanimasinlar inşallahhhh
ayyy su süt olayim olmasa acayip asilicam bende ama kiyamiyorum cok az yersem sutum azaliyor hemen..ek gidaya gecince daha rahatliycam inşallah
bizimde temmuz 21 de sivasta kaynimin düğünü var o zamana kadar 8 li rakamlari görsem süper olacak heryerden kilo alip verdigim icin 8 lerde 70 li kilolarda gosteriyodum
Fitt_anne ben en iyisi buakşam yemek memek yemiyim :)))
hafif gecistirmek istiyosan yogurda marul dogra bir dilim tb ekmegiyle ye ben cok severim

:):) :) :)
Eğer kararlı olabiliyosan zaten başka bişeye gerek kalmaz cnm
Bazıları çevresel etkilerden çok etkileniyor ya
Bende bugüne kadar 1 kere hayır dediysem hayırdır
Yok abla ben etkilenmem arada annemin yemiinleri tutar onun dışında kimse etkilemez beni.
Şimdi gittiler abla fena yoruldum ya hiç oturmaz im 17 kişi herkes gelinin kızını şunu bunu getirmiş bittim valla.
Maşallah tatlım
Ama beiden büzgülü şeyler basenlerini daha geçiş göstermizmi
Sağol ablacım bilmiyorum ki sanki beni çok zayıf gösteriyor :):) hep hayalimdi böyle bir üst giymek :)
content://media/external/file/10254
Maşallah canım gayet iyisin
Sağol tatlım yemedim valla yeşillik yedm
Vayyyy kankama bak ya masallah sana :))
Sağol Kankisim.
Çok geçmiş olsun tatlım şimdi nasıl

Tatlım dün adını sormuştum cevap vermrdin

Bide acelem olduğu için soramamıştım
Bisürü takım var niye burayı tercih ettin

Menüde tabiki olmamış
Biz diyet yapmıyor sağlıklı besleniyoruz

bana yıldız diyebilirsiniz açıkçası pek araştırmadım bu grup karşıma çıktı katıldım.

Günlük aldığımız besinlere zaten genel olarak diyet deniliyor.

Son düzenleme:
Olmıyacak bişey değil Tatlişim
Ben bu yaşımda ilk 6 ayda yani 24 haftada 34 kilo vermiştim
Yeterki kaçamaksız devam edin
İnşallah abla bende vericem

Can'ım emzirirken mi verdin bu kiloları. Ben bazen korkuyorum sütüm kalitesiz olur mu diye yağ ve karbonhidrat az tüketiyorum diye

İnşallah abla bende vericem

Can'ım emzirirken mi verdin bu kiloları. Ben bazen korkuyorum sütüm kalitesiz olur mu diye yağ ve karbonhidrat az tüketiyorum diye

Yok.canim.o zaman evli bile dehildim dugun icin zayiflamistim.

Simdi.emziriyorum.ben . Stun kalitesi icin cok fazla k.h ve yaga gerek yok canim protein kalsiyum bol su bide kaliteli baklagil nohut bulgur fasulye. Suan kalitesiz olsa sutumuz mesela devamli avikir ve 2 saat kesintisiz uyumaz

Bugünkü menüm...
Çok geç uyandığım için ilk öğün ve ara öğünü atladım.

12.30 - 3-4 galeta +2 portakal
14.30 - kiraz saplı çay + 4-5 kuru üzüm
16:30 bir kase şehriye çorbası , bol ıspanak ve biftek.

akşam bir meyve ve 2 kaşık yoğurt yenilecek . egzersiz yaptım yapacağım. su şu anlık 1 litreye yaklaştı.

Sagol canim benim daha iyi simdi.sanada gecmis olsun 17 kisi zor valla

Menüm

Sabah 12.00
Bir küçük tost
Bir bardak süt

Öğle 3.00
Çok az patates salatası (zayen patatesi sevmediğim için yeşilliklerini seçtim. İki çorba kaşığı kadar)

Akşam
Bir kare bitter çikolata (şekerim düştü iyice)
Bir minik kornişon
Bir ısırık oğlumun tostundan (sabah kalmıştı eşim yerken ondan bi küçük ısırık aldım)

Su 2yi bulur
spor 1 saat yürüyüş belki biraz daha spor yaparım.

Kızlar akşam bi akrabanın nişan töreni var menümü yazıp kaçıyorum gece girerim yine Inşallah.
Sabah:
11.00
2 kuru incir
12.00
3 yk domates sosu, 2 dilim peynir, 5 y.zeytin, 1 büyük közlenmiş kırmızı biber, 1 avuç içi çiğ yer fıstığı.

Akşam -> 16.30
1 elma.
17.30
1 kepçe tarhana çorbası, dünkü etli taze fasulyeden 1 tabak, 1 yeşil biber, 1 bardak ayran.

Spor: 45 dk. yürüyüş
Su : 2 litre

sabah(09 00)
bir kase nesfit

ogle(13.00)
bir kucuk biber dolması
firin patatesten bi kac dilim
bir kade yogurt
bir dilim tb ekmegi

ara( 16.00)
bi tane muz

aksam 19 00
bir tabak yesil mercimek
salata

ara
elma yerim sanirim
su 2 lt tamamliycam az kaldı

bugu sacma oldu yediklerim ama cocukla ilgilenmekten bisey yapamadim onceki gunden kalanlardan yedim

Elifçim sen dün menünü paylaşmışmıydın? İki elif varya karıştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…