Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

süpersinnn

bende kendimden bahsedeyim biraz..1975 istanbul doğumluyum ..3 kızım var...sonuncusu 6 aylık..halen emziriyorum ama ek gıdaya başladığım için artık diyette yapabiliyorum...90 la hamile kalmıştım, şu an kilom 93, boyum 1.68...yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...

çok memnun oldum canım.
kızlarını da Allah bağışlasın.
90'la hamile kalıp, şu an 93 kilodaysan bence yine iyi kilo gitmiş senden. emzirmek iyi oluyor zaten. menülerini düzenli paylaşırsan inceleriz canım. 3 çocuk olunca zaten sen hareketlisindir. inşallah çabuk atarsın kiloları.:81:

aslında 2. kızımdan sonra kilom 70 di...fakat kaygananın verdiği stres bende löp löp yağa dönüştü..ve 70 den 90 a fırladım..

mrb arkadaslar bugun nerdeyse butun gun elektrıklerımız kesıktı o yuzden gıremedım bende bugunku menumu yazayım ama pek basarılı degıl ama kendımce ıyı sabah 1 açma yanında sade su arada yarım portakal öğlen (misafir vardı)1 tabak çorba az makarna yogurt arada 2 çay bardagı tek şekerli çay akşam 1 tabak çorba 1 kepçe tavuk bezelye 1kepçe dıyelim makarna yanında kıvırcık salata 5 6 bardak ancak su içebildim spor yok8imkanım yok) işte böyle ha bu arada net kılomu sabah ac karnına tartıldıktan sonra yazarım iyi akşamlar

aslında 2. kızımdan sonra kilom 70 di...fakat kaygananın verdiği stres bende löp löp yağa dönüştü..ve 70 den 90 a fırladım..
arada epey kilo almışsın. olsun ama artık o arayı düşünme. şimdi önüne beyaz bir sayfa aç. yeni bir başlangıç yapıyorsun ve inşallah artık hedeflere ulaşma zamanı.
kaygana? kaynana mı?

hımm:44:
sen de farkındasın zaten, menü pek olmamış. açmadan ziyade sabah peynirli zeytinli bir kahvaltı daha iyi olur. gün içerisinde 2 öğünde birden makarna fazla canım. su miktarını da artırmalıyız diye düşünüyorum.

ilgilenen herkese teşekkürler..
rica ederiz canım ne demekbu takımda çok güzel bir ortam olacak, ben öyle hissediyorum:81:

kızlar, muhabbet süper ama vakit ilerliyor. daha mutfak toparlanacak:95:
yarın, ailecek, istanbula gidiyoruz. eşimin ailesini ziyaret edeceğiz. ertesi gün dönüyoruz inşallah. yarın uğrayamazsam merak etmeyin. ertesi gün sizi yakalarım ben inşallah

herkese iyi gecelerr

Merhaba arkadaslar burasi cok guzel keske daha onceden uye olsaymisim aktif olarak yazismak cok z evkli:)

oncelikle siz buradayken ben genelde olamiyorum kusurabakmayin Turkiyeden 7 saat geride olunca siz is guc bitirince ben daha yeni basliyorum:)

18 aylik bir kizim var Amerikadayim .Hamileligim boyunca toplam 26 kilo aldim birde evlendikten sonra aldiklarimla hamile kalinca doguma 92 ile gittim ciktigimda 82ydim. 1,5 yil formumu!!! korudum 82 ile gezdim. Gecen ay dikkat etmeye basladim belli basli bir diyet yapmiyorum sadece az ve sik yemeye casliyorum. Genelde salatalarla karnimi doyurmaya calisiyorum. Suan regl olmama ragmen sabah 79,3 ciktim.gectigimiz 1 ay boyunca cok kacamak yaptim hatta hergun kacamak yapiyorum suan mesela kizima yaptigim muhallebiden 2 kasik kaldi yesemmi yemesemmi diye mucadele halindeyim:)

ilk hedefim 24 marta kadar 75 olmak nasil yapacam bilmiyorum ama o gun esim gelecek ve 2 aydir bibirimizi gormuyoruz biraz hos gozukmek istiyorum gozune.

bugun sabah guzelcene kahvaltimi yaptim. oglen brokoli hasladim sarmisakli sirkeli limonlu sos yaptim ustune onu yedim. 1 dilim ekmek ve birazcik peynirle.

arada yarim muz , 3-4 biskuvi ( kalorili olanlarindan) yedim.

aksam 2 kasik yesilmercimekle 2 kasik yogurt yedim. sonrada birazcik krem peynirle 4-5 cubuk kraker sonrada yarim eti cin.

ya yazarken utandim valla ne cok kacamak yapmisim tabi kilo veremem :44:

cok buyuk hedeflerim yok 65 olsam yeter ikinci cocugu istiyorum ve mayisda Turkiyeye gidecegim o zamana kadar 65 olurum insallah:)

hepimizin Allah yardimcisi olsun arkadaslar....

Sevgiler......

ayyy gunaydınn 9 takımmm oyy hayırlı olsunn nennn ne ıyı etmısınızz bak sevındım benn

arada gelır durterım sıızıı kaldırın potıslerıınızı dıyeee

1 takıma da beklerızz mcukkkkkkkkkk

günaydın mucuks mucuks

nasılsınız 9. takımın cıtırlarıı

kaynatmıssınız dün aksamm

hadi cumaya az kaldı oturmak yok gitsin kara yağlarımızzz

mrb arkadaşlar daha kahvaltı yapamadım ama tartıldım aç karnına ve dijital tartıda 65.2 bu benim başlangıç kılom olsun tamam mı şimdi çıkmam gerek kızlarım beni bekler kahvaltı hazırlayacam onlara öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…