- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #13.021
süpersinnnkızlar, benim de adım rabia. ben de 13. takımın kaptan yardımcısıydım, bugün itibariyle kaptan oldum:) kaptanımızı izne çıkarıyoruz
şimdi yeni arkadaşlardan kendilerini tanıtmalarını rica ettim. bu durumda benim de kendimi tanıtmam icap eder.
bu sene 28 oldum. ankarada yaşıyorum. evliyim, 1 tane oğluşum var, Rabbim bağışlarsa.
boy 166, 82 kilo civarı başladım takımlara. kilo hikayem en çok duyduklarınızdantek farkı ben bekarken de çok zayıf değildim. 65 civarı falandım. evlendim. amerikada 1 yıl yaşadım ve orda çoğunlukla evde geçen yaşantım sayesinde epey kilo aldım. 1 yılın sonunda türkiyeye döndük. hamilelik falan derken, bir baktım 85 olmuşum. çok utandım. sonra geçtiğimiz yılın ramazan ayında dikkat etmeye başladım. bunun sayesinde ramazan bitimi, bayrama rağmen, 82 kilo civarıydım. sonra da kadınlar kulübünün diyet gruplarını gördüm. işte bu tam aradığım şeydi:) heyecanla katılmak isteyenler başlığına yazdım ve bugün işte hedefime çok yakınım:) 63,5 kiloyum. çok şükür 38 bedene giriyorum. 46 beden giyiyordum diyet gruplarının faydasını yaşayarak gördüm. burdaki yeni arkadaşlarıma da samimiyetle öneriyorum burayı. burdan kopmayın, çok fadasını göreceksiniz.
inşallah, bir gün sizlere de böyle "süpersin"ler yazılacak canım.süpersinnn
aaa olur mu? her takımın "bir" kaptanı varken, sizin şu anda en az 4 kaptanınız var:) bence çok şanslısınız:129:bizim takımın kaptanı kim?yoksa biz kaptansızmıyız..
çok memnun oldum canım.bende kendimden bahsedeyim biraz..1975 istanbul doğumluyum ..3 kızım var...sonuncusu 6 aylık..halen emziriyorum ama ek gıdaya başladığım için artık diyette yapabiliyorum...90 la hamile kalmıştım, şu an kilom 93, boyum 1.68...yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...
aaa olur mu? her takımın "bir" kaptanı varken, sizin şu anda en az 4 kaptanınız var:) bence çok şanslısınız:129:
arada epey kilo almışsın. olsun ama artık o arayı düşünme. şimdi önüne beyaz bir sayfa aç. yeni bir başlangıç yapıyorsun ve inşallah artık hedeflere ulaşma zamanı.aslında 2. kızımdan sonra kilom 70 di...fakat kaygananın verdiği stres bende löp löp yağa dönüştü..ve 70 den 90 a fırladım..
hımm:44:mrb arkadaslar bugun nerdeyse butun gun elektrıklerımız kesıktı o yuzden gıremedım bende bugunku menumu yazayım ama pek basarılı degıl ama kendımce ıyı sabah 1 açma yanında sade su arada yarım portakal öğlen (misafir vardı)1 tabak çorba az makarna yogurt arada 2 çay bardagı tek şekerli çay akşam 1 tabak çorba 1 kepçe tavuk bezelye 1kepçe dıyelim makarna yanında kıvırcık salata 5 6 bardak ancak su içebildim spor yok8imkanım yok) işte böyle ha bu arada net kılomu sabah ac karnına tartıldıktan sonra yazarım iyi akşamlar
rica ederiz canım ne demekilgilenen herkese teşekkürler..
ayyy gunaydınn 9 takımmm oyy hayırlı olsunn nennn ne ıyı etmısınızz bak sevındım benn
arada gelır durterım sıızıı kaldırın potıslerıınızı dıyeee
1 takıma da beklerızz mcukkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?