- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.249
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #13.041
bencede havalı bunlar havalıAynı şeyi dün ben de sormuştum :86:
Sevgili kaptanım ve takımı biraz entel takılıyorlar, lisanlarını anlamakta güçlük çekiyorum
canım biz takımda ona sman yada odun diyoruz daha o kadar çağdaşlaşamadıkyok kız niye cahil kalasınben de bizim takımda öğrendim. çok havalı duruyor, değil mi? wasa yedim deyince şaka bir yana bazı diyetisyenler veriyormu, ben de bir alıp bakayım dedim. ben de ilk defa yiyorum yani bu bizdeki form bisküvilerine benziyor ama bu biraz daha doyurucu. etimek gibi sert bir şey. içinde büyük oranda lif var. çavdarlı olanı en azından öyle. 2 tane wasa 1 dilim ekmek demekmiş. öyle olunca doyurucu oluyor.
bence de çok hoş oldu
9. takımdakiler bizi atmasın sonra
haklsını rabiacımhoşgeldin canım, iyi geceler:79:
değil mi gülsümcüm, değil mi
ben böyle değildim, diyet beni böyle yaptı:126:
rabiacım öncelikle kaptanlığın hayırlı olsun bitanem tebrik ederimkızlar, benim de adım rabia. ben de 13. takımın kaptan yardımcısıydım, bugün itibariyle kaptan oldum:) kaptanımızı izne çıkarıyoruz
şimdi yeni arkadaşlardan kendilerini tanıtmalarını rica ettim. bu durumda benim de kendimi tanıtmam icap eder.
bu sene 28 oldum. ankarada yaşıyorum. evliyim, 1 tane oğluşum var, Rabbim bağışlarsa.
boy 166, 82 kilo civarı başladım takımlara. kilo hikayem en çok duyduklarınızdantek farkı ben bekarken de çok zayıf değildim. 65 civarı falandım. evlendim. amerikada 1 yıl yaşadım ve orda çoğunlukla evde geçen yaşantım sayesinde epey kilo aldım. 1 yılın sonunda türkiyeye döndük. hamilelik falan derken, bir baktım 85 olmuşum. çok utandım. sonra geçtiğimiz yılın ramazan ayında dikkat etmeye başladım. bunun sayesinde ramazan bitimi, bayrama rağmen, 82 kilo civarıydım. sonra da kadınlar kulübünün diyet gruplarını gördüm. işte bu tam aradığım şeydi:) heyecanla katılmak isteyenler başlığına yazdım ve bugün işte hedefime çok yakınım:) 63,5 kiloyum. çok şükür 38 bedene giriyorum. 46 beden giyiyordum diyet gruplarının faydasını yaşayarak gördüm. burdaki yeni arkadaşlarıma da samimiyetle öneriyorum burayı. burdan kopmayın, çok fadasını göreceksiniz.
görüşürüz canım hayırlı yolculuklarkızlar, muhabbet süper ama vakit ilerliyor. daha mutfak toparlanacak:95:
yarın, ailecek, istanbula gidiyoruz. eşimin ailesini ziyaret edeceğiz. ertesi gün dönüyoruz inşallah. yarın uğrayamazsam merak etmeyin. ertesi gün sizi yakalarım ben inşallah
herkese iyi gecelerr
hoşgeldin canım burda eminim hedef kilona ulaşacaksın bencede sık dişini biraz kocişin gelene kadar zayıfla hepimiz yanındayız ve destekçiniz canımMerhaba arkadaslar burasi cok guzel keske daha onceden uye olsaymisim aktif olarak yazismak cok z evkli:)
oncelikle siz buradayken ben genelde olamiyorum kusurabakmayin Turkiyeden 7 saat geride olunca siz is guc bitirince ben daha yeni basliyorum:)
18 aylik bir kizim var Amerikadayim .Hamileligim boyunca toplam 26 kilo aldim birde evlendikten sonra aldiklarimla hamile kalinca doguma 92 ile gittim ciktigimda 82ydim. 1,5 yil formumu!!! korudum 82 ile gezdim. Gecen ay dikkat etmeye basladim belli basli bir diyet yapmiyorum sadece az ve sik yemeye casliyorum. Genelde salatalarla karnimi doyurmaya calisiyorum. Suan regl olmama ragmen sabah 79,3 ciktim.gectigimiz 1 ay boyunca cok kacamak yaptim hatta hergun kacamak yapiyorum suan mesela kizima yaptigim muhallebiden 2 kasik kaldi yesemmi yemesemmi diye mucadele halindeyim:)
ilk hedefim 24 marta kadar 75 olmak nasil yapacam bilmiyorum ama o gun esim gelecek ve 2 aydir bibirimizi gormuyoruz biraz hos gozukmek istiyorum gozune.
bugun sabah guzelcene kahvaltimi yaptim. oglen brokoli hasladim sarmisakli sirkeli limonlu sos yaptim ustune onu yedim. 1 dilim ekmek ve birazcik peynirle.
arada yarim muz , 3-4 biskuvi ( kalorili olanlarindan) yedim.
aksam 2 kasik yesilmercimekle 2 kasik yogurt yedim. sonrada birazcik krem peynirle 4-5 cubuk kraker sonrada yarim eti cin.
ya yazarken utandim valla ne cok kacamak yapmisim tabi kilo veremem :44:
cok buyuk hedeflerim yok 65 olsam yeter ikinci cocugu istiyorum ve mayisda Turkiyeye gidecegim o zamana kadar 65 olurum insallah:)
hepimizin Allah yardimcisi olsun arkadaslar....
Sevgiler......
günaydın makem 5. takımada bekleriz kıs misafir ol gel bana diyet börek yapayım sanaayyy gunaydınn 9 takımmm oyy hayırlı olsunn nennn ne ıyı etmısınızz bak sevındım benn
arada gelır durterım sıızıı kaldırın potıslerıınızı dıyeee
1 takıma da beklerızz mcukkkkkkkkkk
günaydın meyvenulcumgünaydın mucuks mucuks
nasılsınız 9. takımın cıtırlarıı
kaynatmıssınız dün aksamm
hadi cumaya az kaldı oturmak yok gitsin kara yağlarımızzz
topiğiniz hayırlı olsun bende bi zamanlar kapanan 9. takım üyesiydım
hayırlı sabahlar arkadaşlar.. gerçi öğlen oldu ama :)) ben şimdi kahvaltımı yapacagım.. sonra geldiğimde görüşürüz öpüldünüz :)
takyoncum nasılsın sekercimm
iyiyim canım kadınlar gününü kutluyorum ütü yaparaksen nasılsın canım ?
kolaygelsin tatlım bende iimm kar kıs görmen lazım benim burayı 30 cm e yakın kar varrr
sabah bi terane işe geldim öğlen yemeğine gitmeyi düşünüyorum
bende karlar arasında kutluom kadınlar günümü donarak
sağol canım nedir bu bizim çilemiz yafaman dikkat et kendine üşütme bu havada
ayyy hiç sorma üşüttüm bile böbreğimde taş olusmus dün tüm gece ağrıdı uyku uyutmadı..
zaten benim evde üşümememk imkansızzbu karda ben ufo ile ısınıomm
dr serum takalım dedi ama taktırırmıyım hiç ödem olur sonra vücutt cuma yaklasıyorr :90::90::90:
kadın olmak zor iş vesselammm
HePiNiZiN DüNYa KaDıNLaR GüNü KuTLu oLSuN aRKaDaŞLaR
HePiNiZiN DüNYa KaDıNLaR GüNü KuTLu oLSuN aRKaDaŞLaR
ilahi meyvenul yaaakız sağlık daha önemli boşver kiloyu sen ay böbrek ağrısı çok zor bende küçükken yaşamıştım ama şükür geçti kalmadı helede o taşı düşürmek yokmu doğum yapmak gibi yaa Allah şifa versin canım
Merhabalar arkadaşlar... Kahvaltıdan önce 1 bardak kirazsapı suyu içtim...
Kahvaltıda:
1 haşlanmış patates
1 domates
1 salatalık
1.5 kepekli ekmek
1 bardak çay (2 şekerli)
böyle işte... birazdan da leslie ile 3 mil yapıcam..
Ben ema diyetine geçicem ya.. kaç hafta oldu,dikkat ettiğim halde kilo veremedim
moralim çok bozuk ya.... :84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?