Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

topiğiniz hayırlı olsun bende bi zamanlar kapanan 9. takım üyesiydım

Aynı şeyi dün ben de sormuştum :86:
Sevgili kaptanım ve takımı biraz entel takılıyorlar, lisanlarını anlamakta güçlük çekiyorum
bencede havalı bunlar havalı cahil kaldım arada :)))
canım biz takımda ona sman yada odun diyoruz daha o kadar çağdaşlaşamadık ama haksızmıyım görüntüsü aynı samana benziyor çer çöp ne bulmuşlarsa doldumuşlar içine
hoşgeldin canım, iyi geceler:79:

değil mi gülsümcüm, değil mi

ben böyle değildim, diyet beni böyle yaptı:126:
haklsını rabiacım
rabiacım öncelikle kaptanlığın hayırlı olsun bitanem tebrik ederim asuman nere gidiyor yavv en azından üye olarak kalsaydı takımda neyse gelir muhakkak tekrar tebrik ederim canım başarılar
görüşürüz canım hayırlı yolculuklar
hoşgeldin canım burda eminim hedef kilona ulaşacaksın bencede sık dişini biraz kocişin gelene kadar zayıfla hepimiz yanındayız ve destekçiniz canım
günaydın makem 5. takımada bekleriz kıs misafir ol gel bana diyet börek yapayım sana
günaydın mucuks mucuks

nasılsınız 9. takımın cıtırlarıı

kaynatmıssınız dün aksamm

hadi cumaya az kaldı oturmak yok gitsin kara yağlarımızzz
günaydın meyvenulcum
topiğiniz hayırlı olsun bende bi zamanlar kapanan 9. takım üyesiydım

sağol canım şimdi tekrar üyesi ol

hayırlı sabahlar arkadaşlar.. gerçi öğlen oldu ama :)) ben şimdi kahvaltımı yapacagım.. sonra geldiğimde görüşürüz öpüldünüz :)

iyiyim canım kadınlar gününü kutluyorum ütü yaparak sen nasılsın canım ?

kolaygelsin tatlım bende iimm kar kıs görmen lazım benim burayı 30 cm e yakın kar varrr
sabah bi terane işe geldim öğlen yemeğine gitmeyi düşünüyorum
bende karlar arasında kutluom kadınlar günümü donarak

sağol canım nedir bu bizim çilemiz yaf aman dikkat et kendine üşütme bu havada

sağol canım nedir bu bizim çilemiz yaf aman dikkat et kendine üşütme bu havada

ayyy hiç sorma üşüttüm bile böbreğimde taş olusmus dün tüm gece ağrıdı uyku uyutmadı..
zaten benim evde üşümememk imkansızz bu karda ben ufo ile ısınıomm

dr serum takalım dedi ama taktırırmıyım hiç ödem olur sonra vücutt cuma yaklasıyorr :90::90::90:

kadın olmak zor iş vesselammm

ilahi meyvenul yaaa kız sağlık daha önemli boşver kiloyu sen ay böbrek ağrısı çok zor bende küçükken yaşamıştım ama şükür geçti kalmadı helede o taşı düşürmek yokmu doğum yapmak gibi yaa Allah şifa versin canım

Merhabalar arkadaşlar... Kahvaltıdan önce 1 bardak kirazsapı suyu içtim...
Kahvaltıda:
1 haşlanmış patates
1 domates
1 salatalık
1.5 kepekli ekmek
1 bardak çay (2 şekerli)
böyle işte... birazdan da leslie ile 3 mil yapıcam..
Ben ema diyetine geçicem ya.. kaç hafta oldu,dikkat ettiğim halde kilo veremedim
moralim çok bozuk ya.... :84::84:

HePiNiZiN DüNYa KaDıNLaR GüNü KuTLu oLSuN aRKaDaŞLaR

sağolsağolsağol
ayyy ben baya net cahiliymişim ya bu topiği nasıl keşfetmemişim. şinciye 21 numara tığ olmuş olurudum bende katılayım bundan sonra aktif olayım burdan feciii elektrik aldım :81:

hepimizin kadınlar günü kutlu olsunnn

yok takkyonum yokkk taktırmam serum falan ben biraz cıtkırldımım hersey beni bulur onlara kalsa hafatda 3 gün bana serum takıcaklar
saol canımm

bence haslanmıs patates olmamıs..
patates ekmekle yer değiştirilik diyet menülerinde ekmek varsa patates olmaz.. fazla olmus karbonhidratın..
elma diyeti cok sağlıksız bu sekilde dikkat ederek yavas yavas ama sağlıklı kilo vereceksin biraz sabır..

selam kıslar
aşayiş berkemal anladıgım kadarıyle ....

meyve kıs hastamı oldun yine.. geçmiş olsun ....
cadı monti linkini unuttun bakıyomda ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…