- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #130.441
Ablam oturarak izleyemiyorum ben illa yurumem lazım yoksa diziye konsantre olamıyorum huy işte:)Ayyy dilek akşam akşam ne işin var
Bak diziler başlıcak birazdan
Otur keyfine bak kuzum
Aslında ayran çorbası yapanlar doyurucu olduğunu söylüyor sen az yedin belkideBilmiyorum abla ya şuan çok açım ve çok halsizim. Bide eşimle aramız açıldı biraz limoniyiz onada moralim bozuluyo. Akşam yemeği hazırlamış benide çağırdı bende yok bugün bana yasak yemicem dedim. Bi ton laf saydı. Artık diyet yapmamı istemiyo bunu 2haftadır dile getiriyo. Bende tatlı dille anlatmaya çalışıyorum. Bugün patlama günü oldu. Yemezsen ölümü gör dedi. Ben yinede yemedim. Sonra gittim tm bugün yemiyim yarın normal bi şekilde öğünlerime dönerim benide anlamaya çalış dedim tm dedi ama gönülsüz konuşmuyo surat 5 karış.
Güzel canım afiyet olsunKixlar ahanda menum.sabah iki yumurta haslanmis 7 zeytin 1 domates
Ogle 1 elma 1 portakal sabahi gec yedim kizlar
Aksam 1 tabak tavik mantar sote 1 kase yogurt spor 40 dk yuruyus
Su iki litre
Aman dikkat canım önce sağlık. Vücut dengeni bozmak iyi değil bence pro falan yap.Sanırım bu ayran diyetini yarında sürdüremeyeceğim(
Çok miğdem bulandı çorbayı içerken az daha çıkaracaktım. Dahada içemem. Tansiyonum düştü iyice sanırım spor yapmamında etkisi var. Yattım eşim kendi yemeğini kendi hazırladı kaldıramadım kafamı yetmezmiş gibi bide eşimle tartıştık. uykufan başka bişey yapmadı yaaa çok uykum var...
Güzel canım.11:15
uc dilim tb ekmegi
bes zeytin kk peynir iki tatli kasigi tahin pekmez
ara
elma
17:45
bir dilim tb ekmegi
hamsi tava salata
ara
bilmiyorum :)
Eksi olsun yarasın ablama@sevilumut
Menüm
Bugün yumurta günümdü
Ben öyle doymuyacağım için biraz değişiklik yaptım
3 öğün 2kş kıymayla 2 yumurta yaptım tavada tabiki yağsız tuzsuz
Öğlen akşam 1 er bar ayran
Su 2 lt geçer
Spor 1 saat bantta yürüyüş
İyiyiz canım galibiyetimizi bekliyoruz heyecanlaNasılsınızz, napıyorsunuzz rakip takımın güzelleri ?
Sağol canım kolay gelsin sana da ama bence yürüme bu gece de dinlenİyi akşamlar güzel rakiplerim yürüyüş gitmeden bi selam veriyim dedim ay kıçımı kaşıyım nazar değer şimdi maşallah diyim ayoll:))
Canım menü güzel. Bebişe de çok geçmiş olsun.Kızlar kızımın ateşi var onunla ilgileniyorum kaynanam da gelecek birazdan aksamla maya menü yazıp kacacam gelebilirsem gelirim yine
Sabah menemen 6 zeytin 1 cay bardağı ceviz
Ara 3 kuru incir 1 bardak sütlü Türk Kahvesi
Öğlen 14.30 3 mandalina yarım kase yoğurt
Aksam 18.00 ızgara balık salata közde soğan
Su 2lt
Spor 45 dk yürüyüş
@sevilumut
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin.Bugün döndük abla çok kötü bi yolculuktu kızım ne yediyse kustu,ishal oldu surekli huysuzdu 10 saatin cogunda kucağimdaydi pusetinde bile durmadi.simdi tahlil vereceğiz bakalım
Bence pro yap abla.Kızlar yarınki menü konusunda çok kararsızım
Eğer lapa yaparsam eminim çok daha fazla eksim olur
Bi taraftan artık vücuda okadar yüklenmiyim diyorum oda haftaya kalsın
Yada pro ağırlıklı bişey yapacam
Menü güzel hele spor harikasınSabah 09.30
1 yumurta
5 zeytin
1 kk tulum
Domayes salatalik
Ogle 14.00
6 yk sehriyeli tavuk salata
Avuc ici kadar pogaca
Aksam 18.30
3 yk taze fasulye
2 yk et kavurma
Salata
2 litre su
6 mil leslie
Sabah ve akşam güzel cnmSabah 09.30
1 yumurta
5 zeytin
1 kk tulum
Domayes salatalik
Ogle 14.00
6 yk sehriyeli tavuk salata
Avuc ici kadar pogaca
Aksam 18.30
3 yk taze fasulye
2 yk et kavurma
Salata
2 litre su
6 mil leslie
Bence çok güzel incelmişin tatlım9. Takıma başladığım günki ölçülerimle az önce ölçtüğüm ölçüleri sizinle paylaşmak istedim kızlar. Düzgün spor yapmama rağmen fena değil sanki bi de Şubat sonunda yazıcam inşallah
18.08.15 03.02.16
Bel -> 104 \ 100 -4
Göbek -> 117 \ 111 -6
Kalça -> 118 \ 115 -3
Göğüs -> 113 \ 110 -3
Bacak -> 72 \ 68 -4
Kol -> 36 \ 34 -2
Sağol ablacım inşallah tüm ölçülerimin ikili rakamlara indiğini de görürüm :)Bence çok güzel incelmişin tatlım
Here bel göbek kalça süper olmuş
9. Takıma başladığım günki ölçülerimle az önce ölçtüğüm ölçüleri sizinle paylaşmak istedim kızlar. Düzgün spor yapmama rağmen fena değil sanki bi de Şubat sonunda yazıcam inşallah
18.08.15 - 03.02.16
Bel -> 104 \ 100 -4
Göbek -> 117 \ 111 -6
Kalça -> 118 \ 115 -3
Göğüs -> 113 \ 110 -3
Bacak -> 72 \ 68 -4
Kol -> 36 \ 34 -2
Sabah ve akşam güzel cnm
Sporda süper olmuş
Gayet iyi bence inşallah bende uygulayacağım proyu.Evetttt kızlar yarın dananın kuyruğu kopuyor
O yüzden menülere ekstra dikkat ediyoruz
Yapmak isteyenlere bi önerim var
Eğer 1 günlük pro yaparsanız iyi verim alırsınız
Mesela
Sabah 2 yumurtalı kıymalı yada peynirli yumurta (kıymalı daha tok tutuyor)
Yada mantarlıda olabilir
Öğlen akşam
Yağsız tavada tavuk göğsü, yoğurt yada ayran
Bu hafta hergün spor yapan yarın boş gün yapabilir
Isteyen erken saatte sporunu yapsın ama fazla değil 30-45 dk yeterli
Akşama sakın bırakmayın
Yarın akşam 10 dan sonra sıvı alımı bitsin
Gün içinde 1-2 tane Form çayı içilebilir
Erken olursa daha iyi
Başka önerisi olan varmı yarınla ilgili
9. Takıma başladığım günki ölçülerimle az önce ölçtüğüm ölçüleri sizinle paylaşmak istedim kızlar. Düzgün spor yapmama rağmen fena değil sanki bi de Şubat sonunda yazıcam inşallah
18.08.15 - 03.02.16
Bel -> 104 \ 100 -4
Göbek -> 117 \ 111 -6
Kalça -> 118 \ 115 -3
Göğüs -> 113 \ 110 -3
Bacak -> 72 \ 68 -4
Kol -> 36 \ 34 -2
Inşallah yaza kadar fit oluruz canımm :)Guzel gitmis canim :)))benimde olculerim.dwgiati biraz sukur
Inşallah yaza kadar fit oluruz canımm :)
Benim hedef büyükte yol uzun ama Rabbim de büyük inşallah 57 hedefim canım daha 30 kilo var bakalım nasipİnsallah canim ya yaza kadar 7 kilo versem guzel olacak ama yagdan gidiyor artik sanirim baya yavasladi kilo vermem ben elimden geleni yapiyorum gerisi bunyeme kalmis.canim senin yaza hedefin kac nasipse
Benim hedef büyükte yol uzun ama Rabbim de büyük inşallah 57 hedefim canım daha 30 kilo var bakalım nasip
Haklısın canım Rabbim sağlık versin de gerisi gelir inşallah :)Olsun canim onemli.olan baslamakti ve sen bunu basarmissin ayda 3 kilo versen 10 aya kadar 57 kilosun yada ayda iki kilo versen asagi yukari bir sene sonra 57 sin onemli olan gram gramda olsa vermek canim :))))
Meliha bu nedemek oluyor kuzum
Bak kafana bitane inderecem
Bu ne gizzzz sakin kilo aldim deme canim lutfen bak.bomba gibi bekliyoruz seni
Kızlar
Eğer sizin için bi sakıncası yoksa 4.takımla yarışı iptal ediyorum
Bazı söylemler hiç hoşuma gitmedi
Ve sizin emeklerinizin yok sayılmasını kabul etmek istemedim
Son olarakta lütfen kimse oraya gidip bişey yazmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?