- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #130.421
Bugün döndük abla çok kötü bi yolculuktu kızım ne yediyse kustu,ishal oldu surekli huysuzdu 10 saatin cogunda kucağimdaydi pusetinde bile durmadi.simdi tahlil vereceğiz bakalım
Kuzuna geçmiş olsun tatlımKızlar kızımın ateşi var onunla ilgileniyorum kaynanam da gelecek birazdan aksamla maya menü yazıp kacacam gelebilirsem gelirim yine
Sabah menemen 6 zeytin 1 cay bardağı ceviz
Ara 3 kuru incir 1 bardak sütlü Türk Kahvesi
Öğlen 14.30 3 mandalina yarım kase yoğurt
Aksam 18.00 ızgara balık salata közde soğan
Su 2lt
Spor 45 dk yürüyüş
S sevilumut
Şekercim inan büyük konuşmayı hiç sevmemO kadar emin olma ablacımmm
En azından sağ salim eve varmışınız cnmBugün döndük abla çok kötü bi yolculuktu kızım ne yediyse kustu,ishal oldu surekli huysuzdu 10 saatin cogunda kucağimdaydi pusetinde bile durmadi.simdi tahlil vereceğiz bakalım
Bu hafta herkes süper cnmKızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
İyiyiz cnm cumaya odaklandık başka bişey düşünemiyoruz :) çok geçmiş olsun umarım çarçabuk iyileşir kızın.Kızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
Şekercim inan büyük konuşmayı hiç sevmem
Ama bu sefer o kadar eminimki
Hele perşembe nasıl uyuyacaz bilmiyorumİyiyiz cnm cumaya odaklandık başka bişey düşünemiyoruz :) çok geçmiş olsun umarım çarçabuk iyileşir kızın.
Aynen bende yarını nasıl bitiriceğimi düşünüyorum kara kara.. bu hafta çok hırslandım ve sanırım biraz moralimde bozuldu.Hele perşembe nasıl uyuyacaz bilmiyorum
Sabah olmaz artık
Vallah abla 5 gündür şoktasın bence yarın normal öğünler yap. 5 gün nasıl dayandın bilmiyorum ben bugün ölüyorum acımdan..Kızlar yarınki menü konusunda çok kararsızım
Eğer lapa yaparsam eminim çok daha fazla eksim olur
Bi taraftan artık vücuda okadar yüklenmiyim diyorum oda haftaya kalsın
Yada pro ağırlıklı bişey yapacam
Moralin niye bozuldu cnmAynen bende yarını nasıl bitiriceğimi düşünüyorum kara kara.. bu hafta çok hırslandım ve sanırım biraz moralimde bozuldu.
Tatlım et günü ve bugün hiç zorlanmadımVallah abla 5 gündür şoktasın bence yarın normal öğünler yap. 5 gün nasıl dayandın bilmiyorum ben bugün ölüyorum acımdan..
11:15
uc dilim tb ekmegi
bes zeytin kk peynir iki tatli kasigi tahin pekmez
ara
elma
17:45
bir dilim tb ekmegi
hamsi tava salata
ara
bilmiyorum :)
Artık olmuş bitmiş cnm
Geçen sevile dediğim gibi tek kalori önemli değil zaten sporu fazla yaptığın için yakmışındır
Ama birbirimize bi söz verdiysek hepimiz tutalımki bu güzel sinerjimiz bozulmasın
Kızlar kızımın ateşi var onunla ilgileniyorum kaynanam da gelecek birazdan aksamla maya menü yazıp kacacam gelebilirsem gelirim yine
Sabah menemen 6 zeytin 1 cay bardağı ceviz
Ara 3 kuru incir 1 bardak sütlü Türk Kahvesi
Öğlen 14.30 3 mandalina yarım kase yoğurt
Aksam 18.00 ızgara balık salata közde soğan
Su 2lt
Spor 45 dk yürüyüş
S sevilumut
Bilmiyorum abla ya şuan çok açım ve çok halsizim. Bide eşimle aramız açıldı biraz limoniyiz onada moralim bozuluyo. Akşam yemeği hazırlamış benide çağırdı bende yok bugün bana yasak yemicem dedim. Bi ton laf saydı. Artık diyet yapmamı istemiyo bunu 2haftadır dile getiriyo. Bende tatlı dille anlatmaya çalışıyorum. Bugün patlama günü oldu. Yemezsen ölümü gör dedi. Ben yinede yemedim. Sonra gittim tm bugün yemiyim yarın normal bi şekilde öğünlerime dönerim benide anlamaya çalış dedim tm dedi ama gönülsüz konuşmuyo surat 5 karış.Moralin niye bozuldu cnm
Sonra, aşağı yukarı bi menü belşrleyelim isteyen yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?