Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuzuna geçmiş olsun tatlım

Menü güzel ama incire dikkat etmek lazım onun kalorisi yüksek
1 incir --
2 mandalina 1 porsiyon oluyor

Bugün döndük abla çok kötü bi yolculuktu kızım ne yediyse kustu,ishal oldu surekli huysuzdu 10 saatin cogunda kucağimdaydi pusetinde bile durmadi.simdi tahlil vereceğiz bakalım
En azından sağ salim eve varmışınız cnm
Bebişde bikaç güne daha iyi olur
Biz bile okadar saat yolda mahvoluruz

Kızlar yarınki menü konusunda çok kararsızım

Eğer lapa yaparsam eminim çok daha fazla eksim olur
Bi taraftan artık vücuda okadar yüklenmiyim diyorum oda haftaya kalsın
Yada pro ağırlıklı bişey yapacam

Vallah abla 5 gündür şoktasın bence yarın normal öğünler yap. 5 gün nasıl dayandın bilmiyorum ben bugün ölüyorum acımdan..

Vallah abla 5 gündür şoktasın bence yarın normal öğünler yap. 5 gün nasıl dayandın bilmiyorum ben bugün ölüyorum acımdan..
Tatlım et günü ve bugün hiç zorlanmadım
Pro doyurucu oluyor
En çok sebze meyve günü zorladı beni
Bide sebze gününde çorba yaptımya ondan

11:15
uc dilim tb ekmegi
bes zeytin kk peynir iki tatli kasigi tahin pekmez

ara
elma

17:45
bir dilim tb ekmegi
hamsi tava salata

ara
bilmiyorum :)

Gaye iyi bebegm

Merak etme kaptannnn

Gayet iyi kaptancim

Afiyet olsun canim. Bebisede gecmis olsun

Moralin niye bozuldu cnm

Sonra, aşağı yukarı bi menü belşrleyelim isteyen yapsın
Bilmiyorum abla ya şuan çok açım ve çok halsizim. Bide eşimle aramız açıldı biraz limoniyiz onada moralim bozuluyo. Akşam yemeği hazırlamış benide çağırdı bende yok bugün bana yasak yemicem dedim. Bi ton laf saydı. Artık diyet yapmamı istemiyo bunu 2haftadır dile getiriyo. Bende tatlı dille anlatmaya çalışıyorum. Bugün patlama günü oldu. Yemezsen ölümü gör dedi. Ben yinede yemedim. Sonra gittim tm bugün yemiyim yarın normal bi şekilde öğünlerime dönerim benide anlamaya çalış dedim tm dedi ama gönülsüz konuşmuyo surat 5 karış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…