- Konu Sahibi Handandandan
-
- #130.401
Haklısın cnm bende ilk defa şok yapayım dedim oda olmadı. İnş şişlik falan yapmaz bari. Yarın normal öğünümü yer işime bakarım artık.
Artık olmuş bitmiş cnmKaynanamlar yolda.geliolar yemegim.hazir ben bolca otlanirim.bu aksamMefkurem uzemem.seni kiyamam sana kusme bana cumaya ins..bomba olucaz merak etmeeeee
Bence çok güzel cnmKixlar ahanda menum.sabah iki yumurta haslanmis 7 zeytin 1 domates
Ogle 1 elma 1 portakal sabahi gec yedim kizlar
Aksam 1 tabak tavik mantar sote 1 kase yogurt spor 40 dk yuruyus
Su iki litre
1 gün yeter zaten cnm 2.gün yapsanda fazla gitmez Yarın pro ağırlıklı menü yap hep karnın doyar hemde eksi görürsünSanırım bu ayran diyetini yarında sürdüremeyeceğim(
Çok miğdem bulandı çorbayı içerken az daha çıkaracaktım. Dahada içemem. Tansiyonum düştü iyice sanırım spor yapmamında etkisi var. Yattım eşim kendi yemeğini kendi hazırladı kaldıramadım kafamı yetmezmiş gibi bide eşimle tartıştık. uykufan başka bişey yapmadı yaaa çok uykum var...
Tatlım Akşam erken yediğin için sonra mutlaka acıkırsın11:15
uc dilim tb ekmegi
bes zeytin kk peynir iki tatli kasigi tahin pekmez
ara
elma
17:45
bir dilim tb ekmegi
hamsi tava salata
ara
bilmiyorum :)
Kader arkadasım varmısın hedefe beraber yürüyelim 2hafts daha yensem ahanda hedefime uladırım:)Ayy inanmiyorum ya hikayeer bu kadar.mi benzer bemde 1 bucuk sene once 67 buciga kadar dustum sonra bazi seyler oldu babamin vefati falan bi baktim yine olmusum 78.5 tabi yine sil bastan senin gibi.3 ay on gun oldu canim saglikli beslenmeye baslayali:))))
Napak? Açlıkla savaşıyoruz siz napuyosunuz?Nasılsınızz, napıyorsunuzz rakip takımın güzelleri ?
Napak? Açlıkla savaşıyoruz siz napuyosunuz?
Sağlıklı yemekler yendi sporlar yapıldı şimdi bitki çayı eşliğinde dinlenme zamanı cnmNasılsınızz, napıyorsunuzz rakip takımın güzelleri ?
Sağlıklı yemekler yendi sporlar yapıldı şimdi bitki çayı eşliğinde dinlenme zamanı cnm
Yarın son gün Hadi kendinizi Gösterin bakalım
Yüzdeniz çok düşük olmasın bizden
Ayyy dilek akşam akşam ne işin varİyi akşamlar güzel rakiplerim yürüyüş gitmeden bi selam veriyim dedim ay kıçımı kaşıyım nazar değer şimdi maşallah diyim ayoll:))
Tabiki sizinnnnBak yaa hem de çok düşük diyooo
Görücez kimin yüzdesi düşükk
Sen hepimize taş cikarirsin ablam ya masallah in var44 yaşında biri varya o
Ben daha 28.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?