Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam kıslar
aşayiş berkemal anladıgım kadarıyle ....

meyve kıs hastamı oldun yine.. geçmiş olsun ....
cadı monti linkini unuttun bakıyomda ..

aaayyy ablamm benim düzeldiğim mi var şimdide taş döküom
montiyi unutmadım unuturmuyum takipdeyim diyete devamm..
kızlar götürüyorlar aralarda parantez acıyorum bende

takımdayım genelde malum yaz geliyor cuma yarısması iice cekişmelii olucakk sıkı tutmak lazım işleri kac haftadır sonuclar ii gidiyor 1. lik için uğrasıoz

farkındayım.. ama minicikti :) ya ne yapayım elma diyetinde cok güzel kilo vermiştim.. ama şimdi veremiyorum ((

Yarışmanın kuralları gereği takıma davet edilen yeni üyeleri 1-2 haftalık denemeye tabi tutmak gerekiyor.
Devamlılığı var mı, paylaşımda bulunuyor mu, zamanında kilo bildiriminde bulunuyor mu...
Bunlara dikkat ediliyor.
Eğer bu kurallara uyan yeni üyeler varsa zaman kaybetmeden, hemen 1. hafta listeye alııyor.
Tüm takımlarda bu prosedür uygulanır.
Böyle bir şey gerekiyor da, bazıları ben bir takıma katılmak istiyorum diyor ama ortadan kaybolup bir daha da gelmiyor.
Bu deneme süreci olmazsa, her geleni hemen listeye alırsak karmaşa olur.
Kaptan ve kaptan yardımcılarının da bu konuda sorumluluğu var.

Şimdi yapmanız gereken:
1- Düzenli paylaşımda bulunmak,
2-Cuma günleri kilo bildiriminde bulunmak,
3-Devamlılık sağlamak.

2-3 hafta üst üste neden bildirmeksizin kilo bildiriminde bulunmayanlar diskalifiye edilir ve bir daha hiçbir takımda yer alamaz.

Temel kurallar bunlar :)

arkadaşlar bende bu gruptayım :)) hadi bakalım bana fayda olucağına inanıyorum ama her cuma buraya mı yazıcaz kilomuzu

topiğiniz hayırlı olsun bende bi zamanlar kapanan 9. takım üyesiydım
şimdi nerdesin canım?
merhaba ben yeniyim 102 kiloyum beni alın aranıza
canım bizde 4 kaptan var...hangisine sorucaz, bende bilmiyorum..

methabalar ben 13. takımdayız destek ıcın merhabe dıeyım
yenıden acılmıs
sızlere saglıklı guzel kılo vermeler dılıyorum
teşekkürlerrr..her zaman bekleriz..

ben sabah 10.5 çıktım ayda bir diyetisyene gidiyorum kilo vermeye kesin kararlıyım hergün yediklerimi yazarım doktorun verdigi listem var

okey canım ben azimle daha çok spor su kalori kısıtlaması yaparım eşimide şaşırtırım yaşım büyük biraz az kilo veririm ama veririm

kızlarrr ben eylül 20 de başladım kasım 20 de tam 8 kilo verdim biraz daha sıktım 10 gün daha 2 kilo daha vermiştim
inanamazsınız nasıl mutlu oldum diyetisyene gitmiştim bana 2000 kalorilik bi diyet vermişti ama yanlış doktor seçmişim demekki pek işime gelmedi kendi kendime yaptım bişeyler :)
ama şunu sölim su aklıma bile gelmezdi benim o 3 ay boyunca hergün 2 lt su içtim ve hızlı bi şekilde kilolarım gitti :)
ama ben şöyle bi sonuca vardım 88 kilodan 78 e düştüm ama belki diyorum 10 kilo ödem filandı. su baya yaradı diyorum.
bi ara bırkatım dikkat etmedim şu an 80 kiloyum ve bugün tesadüf bu ya tekrar başladım ama regl olmak üzereyim biraz da gecikmeli olduğum için kilo farkı baya yapıyo 2 kilo kadar :)
kısaca ben 82 diyorum şu an ve bu kiloyla başlıyorum tabi yarın sabah daha ciddi ve daha motive olmuş şekilde bu cuma gram eksilmeleri dahil yazmaya başlıyorummm hadi bakalımmmgitsin yağlar ohhhh:79:

sabah 1 kibrit kutusu peynir 5 zeytin 2 dilim tam tahıllı ekmek domates biber havuç 1 haşlanmış yumurta 1 kupa 3 şekerli çay ara ögünde 1 bardak layt süt 3 kepekli burçak öglen yogurt 4 kaşık sebze yemegi 2 dilim tam tahlı ekmk salata yagsız ara öğün 2 tam ceviz 4 kuru kayısı yeşil çay akşam salata çorba avuç içi kadak haşlama tavuk 1 dilim tam tahlı ekmek yemekten 2 saat sonra 2 meyvam var günlük listem bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…