- Konu Sahibi Handandandan
-
- #13.081
kaç yaşındasın canım.?
sabah 1 kibrit kutusu peynir 5 zeytin 2 dilim tam tahıllı ekmek domates biber havuç 1 haşlanmış yumurta 1 kupa 3 şekerli çay ara ögünde 1 bardak layt süt 3 kepekli burçak öglen yogurt 4 kaşık sebze yemegi 2 dilim tam tahlı ekmk salata yagsız ara öğün 2 tam ceviz 4 kuru kayısı yeşil çay akşam salata çorba avuç içi kadak haşlama tavuk 1 dilim tam tahlı ekmek yemekten 2 saat sonra 2 meyvam var günlük listem bu
35 yaşındayım 4 çocugum var 2 kız 2 oglan oglanlar ikiz kızımın teki ünüversite 1 de küçük kızım lise 2 anadolu lisesinde ikizler 7.sınıf sen kaç yaşındasın
35 yaşındayım 4 çocugum var 2 kız 2 oglan oglanlar ikiz kızımın teki ünüversite 1 de küçük kızım lise 2 anadolu lisesinde ikizler 7.sınıf sen kaç yaşındasın
bende 1975 doğumluyum..3 kızım var..en küçüğü 6 aylık..en büyüğü 7. Sınıfda..
istanbul canım...allah bagışlasın çocuklarını nerde oturuyosun
benim koca kadınlar günü hediyesi bana pasta almış nyaaaa
bunuda düşünmüş ya ne güzel :)))
benim kocam odunun teki şubata dogum günüydü kızlarla süprüz yapalım dedşk pastayı kızım grtirdi eşim yani odun kocam uzanmıştı kalkıp mumu bile üflemedi benim çok zoruma gitti gittim agladım sinirden
abla diyorum ama benden büyüksün diehani yediklerini yazmışsın ya günlük 3 şekerli çay demişsin şeker serbestmi onu anlamadım
21 yılık evliyim eşim bir yıl evlilik yıl :85:dönümüzü hatırlamaz ben hep beklerim belki hatırlar diye ama yok artık bundan sonra hiç beklememcanım niye ağlıyosun ablacım sende bi dahaki seneye yapmazsın olur biter.yine benimki gibi ben sevmem böyle şeyleri bi daha yapmayın dememiş yaağlamaya değmez emin ol :)
Arkadaslar kalkar kalmaz buraya kostum onca kacamaga ragmen nasil oldu bilmiyorum ama bu sabah 78.8 ciktim ve dun hasta olmama ragmen. O kadar mutluyum ki sizinle paylasmak istedim. Cok gaza geldim cooookkk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?