- Konu Sahibi Handandandan
-
- #130.941
Ha ha ha beybi ben Rocky gibiyimdir yumruk yedikçe hırslanırım zorlukların kadınıyım:))))Cok guzel canim tebrikler.
Tabikide olmamis canim hafta sonuda dikkat et.
Tamam tatlim rakibiz bu hafta:) bu hafta cok hirsliyim ama ona gore:)
Guzel canim
Siz nasıl isterseniz cnmCan'ım kınıyorum seni ama sende beni kınamalısın nerdeyse aynı kınanacak seviyedeyiz. Kına beni
Sakın perşembe pasta yemeyi düşünme güzellik tartı öncesi olmaz kendine ayırmak cuma yersinabooooo sen ne yaptın boyle bacim
persembe esimin dogum gunu var o gune kadar sif kacamak yapip o gun incecik bir dilim yemeyi düşünüyorum
ablacim aksam salata var
hemde cok yedim salata diye ekmek bile yemedim
Bu günlük tabiki hakettiğimiz için kınanmakta haklıyız ama söyledim ya porsiyonları küçük tuttuğum için yerken az gelmiştiSiz nasıl isterseniz cnm
Hani bunda kacamak bugun ben sen kaçamak yapıcan diye ekme nen menemen yediydin fazlaca, daha gözü açık olmam lazım :)Kızlar yeni eve geldim menümü yazıp işe gidecem
Sizin menülere sonra bakarım
Bugün geç kalktım
10.30 _1 incir
12.00 _kıymalı 1 yumurta, peynir 1 dil tb ekm, 1 y.zeytin roka
16.00 1 bar kefir 10 badem
18.00 2 kş pırasa 3 kş fırında yumurtalı karnıbahar yoğurt
Su 2 lt
Spor 30 dk bantta yürüyüş
Pilav biraz fazla olmuş cnm onun dışında güzel09.00 3 kuru incir 1 br süt
10.30 1 kk peynir 6 zeytin 1 dilim tb ekmeği 1 haşlanmış yumurta
Ara 1 buyuk mandalina
14.30 1 kase yayla çorbası
Ara 1 elma
18.00 1 tabak kepse pilavi benim bugünkü cisim bu yemeğe misafirim vardı biraz fırında tavuk 1 bardak ayran
Su 2lt
Spor 30 dk yürüyüş
Fasülyeyle pilav beraber olmasa daha iyiymiş tatlımKizlar bende menumu yazayim,
Sabah:11.00 iki tb ekmegi,biraz kozlenmis biber,1kk peynir,bir haslanmis yumurta ve cay.
Ara ogun:14.30 yarim greyfurt.
AKŞAM: 18.15 bir orta boy kase kuru fasulye, dort bes kasik tavuklu bulgur pilavi.
2.5 litre su, 30 dk yuruyus
Spor çok güzel cnmmenüm
sabah 10.30
bi kk kaşar
5 zeytin
iki çeri domates
bir bardak süt bi dilim çavdar
ara bir bardak süt ve iki kuru kayısı
akşam 5.30
bir buçuk ıspanaklı gözleme ama boyutları oldukça küçüktü yağsızdı bi tane yiğcektim ama yarımda oğlumdan kaldı.
spor 2 saat yürüyüş ve bahçe temizliği. sanırım yapamicam çok yoruldum orda ama belki geç saatte yaparım 3 mile leslie
su 1 lt kayınvalidemler çeşme suyu içiyo bende suyumu unutmuşum hiç içemedim
Sen vur deyince öldürmüşün Burcum bu ne kuzumKizlar selam igrenc bi menum var.
Sabah 11.00
1 yumurta
1 kknpeynir
5 zeytin
1 dilim tb
Ogle 15.00
6 7 yk yogurtlu biber kurusu
4 zeytin
4 dilim tb
Aksam 19.00
Avucum kadar bazlama
Avucum kadar bisi (yagda kizartilan hamur)
2 litre su
Spor yok
Evet sarmalar fazla olmuş cnmKizlar selam menum.gec kaldi.bugun
Sabah kiymali.yumurta 1 dilim ekmek.4 zeytin
Ogle arkadasa gitmistim iki avuc kadar patlamis misir 1 kucuk.kurabiye
Aksam da 12 tane yaprak sarma
Kizlar cok.oldu.biliyorum ama.geecekten bayadir sarma yemiyordum kacirdim biraz ama affedin tamam mi
Su 3 litre oldu bugin sporda inanin yaoamadim kizlar oglum ve kizim in hic tadi yok karinlari aagriyor surekki yaoamadim ama yarin telafi edicem insallah:)))
Dünden dedimya kızz kaçamak yapmıcam diyeHani bunda kacamak bugun ben sen kaçamak yapıcan diye ekme nen menemen yediydin fazlaca, daha gözü açık olmam lazım :)
Ben daha kvdemlerdeyim abla bugün dönüyoruz yarın ilk işim tartilmakHadi fıstığım sen ne zaman başlıyon
Rakibem hiç beğenmedim çok az gözleme var yeseydin 2 3 tane üstüne mis gibi tereyağı Ohhh bir de bireyselllerde birinci olmuş :):) :)menüm
sabah 10.30
bi kk kaşar
5 zeytin
iki çeri domates
bir bardak süt bi dilim çavdar
ara bir bardak süt ve iki kuru kayısı
akşam 5.30
bir buçuk ıspanaklı gözleme ama boyutları oldukça küçüktü yağsızdı bi tane yiğcektim ama yarımda oğlumdan kaldı.
spor 2 saat yürüyüş ve bahçe temizliği. sanırım yapamicam çok yoruldum orda ama belki geç saatte yaparım 3 mile leslie
su 1 lt kayınvalidemler çeşme suyu içiyo bende suyumu unutmuşum hiç içemedim
Perşembe benim de doğum günüm abla :)Sakın perşembe pasta yemeyi düşünme güzellik tartı öncesi olmaz kendine ayırmak cuma yersin
haaaa ben yapıcan anladım olsun ben kaçamakda yapsam 1 gün ben halan çok iddalıyım gece hafta hergun spoır yapamamıstım bugun persembe harıç her gun spor yapıcam cicim:)Dünden dedimya kızz kaçamak yapmıcam diye
Aynı motivasyon devam bu hafta
Günaydın canım önceki fotolara göre gayet iyi az kalmıs az :)
Az mı 15 kilo var dahaGünaydın canım önceki fotolara göre gayet iyi az kalmıs az :)
Yarın sabah tartilacagim ama aldım kilo iki üç hafta listeye giremeyebilirim ama buradayım hepGünaydın Can'ım başlıyo Musun bu hafta
@poniponna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?