- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #130.961
Sen geçen gün yola çıkıyoruz deyince eve döndünüz sanmıştım cnmBen daha kvdemlerdeyim abla bugün dönüyoruz yarın ilk işim tartilmak
Ama sen pasta yemicen dimi NehirimRakibem hiç beğenmedim çok az gözleme var yeseydin 2 3 tane üstüne mis gibi tereyağı Ohhh bir de bireyselllerde birinci olmuş :):) :)
Perşembe benim de doğum günüm abla :)
Bu hafta inşallah benim niyetimde öyle bakalım yapabilirsem canikomhaaaa ben yapıcan anladım olsun ben kaçamakda yapsam 1 gün ben halan çok iddalıyım gece hafta hergun spoır yapamamıstım bugun persembe harıç her gun spor yapıcam cicim:)
Az tabı canım önceden vermek istediğin 30du şimdi yarıya indi :)Az mı 15 kilo var daha
Yarın sabah tartilacagim ama aldım kilo iki üç hafta listeye giremeyebilirim ama buradayım hep
Tabi ki de yemicem abla eşim yemeğe götürecek salata ve ızgara yerim pastayı da cuma sabahi cıs hakkım olarak kullanırım :):)Günaydınnnnn canlar
Az kalorili bol hareketli bi haftasonu diliyorum
Kaçamak günümüz bitmiştir duyrulur
Sen geçen gün yola çıkıyoruz deyince eve döndünüz sanmıştım cnm
Kv ler bişey dedimi seni görünce
Ama sen pasta yemicen dimi Nehirim
Bu hafta inşallah benim niyetimde öyle bakalım yapabilirsem canikom
Kız baya incelmişin göbek falan fazla kalmamış
Ohh be içim rahat etti bebişimTabi ki de yemicem abla eşim yemeğe götürecek salata ve ızgara yerim pastayı da cuma sabahi cıs hakkım olarak kullanırım :):)
Aman kuzum senin fazlalık yokki fıstık gibisin maşallahEki Görüntüle 1765562 Benim de son halim :)
Pilav biraz fazla olmuş cnm onun dışında güzel
Fasülyeyle pilav beraber olmasa daha iyiymiş tatlım
Spor çok güzel cnm
Menüde fena değil Allahtan abartmamışın
Sen vur deyince öldürmüşün Burcum bu ne kuzum
Evet sarmalar fazla olmuş cnm
Ve saatleri yazmamışın
Niye kuzum kendinde değilmiydinBilerek yaptigim bisi degil abla ya pismanim
Bileydim seni kırmaz yerdim bebişim :))))Rakibem hiç beğenmedim çok az gözleme var yeseydin 2 3 tane üstüne mis gibi tereyağı Ohhh bir de bireyselllerde birinci olmuş :):) :)
aaa sen şişman görmemişsin vallaha:) çok iyi cn az kalmış sabret...
çok teşekkür ederim cnm
Aman seni beğenmedimEki Görüntüle 1765562 Benim de son halim :)
Pastasız doğumgünümü olurmuş.. Pastalar benden olsunTabi ki de yemicem abla eşim yemeğe götürecek salata ve ızgara yerim pastayı da cuma sabahi cıs hakkı
Olsun kuzum yinede oraya bu haftayı nasıl geçirdiğini yazman lazımGerçektenmi? Çok şaşırdım abla çokta mutlu oldum bi sırrım yokki benim sadece biraz fazla dikkat ettim.
Nehir gayet iyisin canım Maşallah sana bide öncesi atsana farkı görelimEki Görüntüle 1765562 Benim de son halim :)
Okudum bileeeeYazdım gitti :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?