Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınnnnn canlar

Az kalorili bol hareketli bi haftasonu diliyorum

Kaçamak günümüz bitmiştir duyrulur
Ben daha kvdemlerdeyim abla bugün dönüyoruz yarın ilk işim tartilmak
Sen geçen gün yola çıkıyoruz deyince eve döndünüz sanmıştım cnm
Kv ler bişey dedimi seni görünce

Rakibem hiç beğenmedim çok az gözleme var yeseydin 2 3 tane üstüne mis gibi tereyağı Ohhh bir de bireyselllerde birinci olmuş :):) :)

Perşembe benim de doğum günüm abla :)
Ama sen pasta yemicen dimi Nehirim
haaaa ben yapıcan anladım olsun ben kaçamakda yapsam 1 gün ben halan çok iddalıyım gece hafta hergun spoır yapamamıstım bugun persembe harıç her gun spor yapıcam cicim:)
Bu hafta inşallah benim niyetimde öyle bakalım yapabilirsem canikom

Tabi ki de yemicem abla eşim yemeğe götürecek salata ve ızgara yerim pastayı da cuma sabahi cıs hakkım olarak kullanırım :):)

Bilerek yaptigim bisi degil abla ya pismanim

S sevilumut
Sevillllll bireyselde 1.olmuşun tatlım çok sevindim
Tebrik ederim

Sırrını 1.ler sırlarını paylaşıyor bölümünde paylaşman gerekiyor unutma yoksa takım ceza alır
Gerçektenmi? Çok şaşırdım abla çokta mutlu oldum bi sırrım yokki benim sadece biraz fazla dikkat ettim.

aaa sen şişman görmemişsin vallaha:) çok iyi cn az kalmış sabret...
çok teşekkür ederim cnm
Aman seni beğenmedim
Ama o arkanda minik bişey var ona bayulduuummmm
Tabi ki de yemicem abla eşim yemeğe götürecek salata ve ızgara yerim pastayı da cuma sabahi cıs hakkı
Pastasız doğumgünümü olurmuş.. Pastalar benden olsun

Kızlar hafta sonuna şöyle bi başlangıç yapalım

Kiloluyken sizi en çok yaralayan ne oldu neler yaşadınız
Bunları bir kez daha hatırlayalım

Benim kendi adıma tek 1 olay diyemem
Çevremden çok negatif bişey duymadım ama kendi içimde hep mutsuz güvensiz komleksliydim
Bi toplamda herzaman en kilolu olmaktan çok sıkılmıştım. Birilerinin kilodan konuşmasına tahammül edemiyodum
Eşim yüzüme karşı bişey söylemesede ben hep rahatsız olduğunu düşünüyodum ve her problemi buna dayandırıyodum
Tabiki herkesde olduğu gibi kıyafet konusu
Hiç istediğim şeyleri değilde bana olan şeyleri giymek zorunda kaldım

Kısaca hiç bi zaman bunu başaramıcağımı düşünüp kendimden nefret ediyor ve ölmek istiyodum

Allaha binlerce kez şükrediyorumki bana bu kuvveti sabrı nasip etti

Aşırı kilosu olmayanlar belki bunu pek anlıyamazlar ama 100 ün üstünü görenler için kilo özellikle psikolojik çok acı veren bişey
Kendini sürekli ezik dışlanmak hissetmek
Insanın içinde kopan fırtılar apayrı bişey

Benden bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…