Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende paylaşayım okudukça hırslanırım belki. Evlenirken 57 idim şimdi nerdeyse 80. İstediğim şeyleri giyemiyorum bende. Renkli de giyemiyorum siyah olsun belki iki kilo zayıf gösterir diyorum. Takı bile takmaya çekiniyorum tombul kollarıma parmaklarıma takı yakışmıyor, tombik yüzümde makyaj komik duruyor sanki.. Eşimle Yanyana yürürken bile utanıyorum o uzun boylu fit bense yuvarlak Bi kadın. Gidecek ama. Burda sizin şahitliğinizde söylüyorum en kısa sürede sağlıklı şekilde hedefime ulaşacağım inşallah. Yaza kızımla kot tshirt kombinleri yapıcaz o yürürken peşinden koşarken nefes nefese kalmayacağım:)

Abla 1. Olucaz diye o kadar heves ettik ki 2. Olduğumuza sevinemedik

Benim saçımı taramak bile içimden gelmezdi
Belki senede 1 kuaföre gidrrdim

Ama içimde hep şu vardı zayıflasam bi çoklarından daha güzel olacam

Allah inşallah hayallerimizdeki gibi olmayı nasip eder

Yok abla nerde. Onlara karşı tavrim, çekemeyen anten taksin kv görümce eltilerim eşimin 2 teyzesi çok iyi ama çok motive ettiler beni

Ohh be içim rahat etti bebişim
Aşk olsun abla beni tanımıyor musun tartı öncesi yapar miyim hiç öyle bişi :):)
Aman kuzum senin fazlalık yokki fıstık gibisin maşallah
Heralde yeter zayıflama diyenler çoğalmıştır
Kv ne diyor
Teşekkür ederim ablacım bacaklarimi hiç sevmiyorum üst taraf çok kalın nasıl inceltecem bilmiyorum bacaklar için salona mi gitsem diyorum
Kayınvalide bisey demiyor abla zayıf olsak da ölecez şişman olsak da ölecez diyor :):) :)
Fikri değişti artık zayıfladim y
Bileydim seni kırmaz yerdim bebişim :))))
Ahh canım bu aksam ye benden gözlemler :):)
Beraber yeriz rakibem ne dersin :):)
Nehir gayet iyisin canım Maşallah sana bide öncesi atsana farkı görelim
Teşekkür ederim canım benim fotolar usbde eve gidince akşam birleştirip atarım önce sonra diye :):)

Niye kuzum kendinde değilmiydin

Bu hafta sana ceza bidaha en ufacık kaçamak görmicem
Bide şu 2 günü iyi geçirki pazartesi artı çıkma

O bende abla merak etmeee

Qblam.benim ama simdi as gibisin masallah

Ben de çok çektim.
Benim maratonum hamileligimin 7.ayinda başladı.
Psikolojik baskılar çok kilolusun söylemleri bir daha veremiceksin diyenler..
Yeni doğum yaptığımda da 20 gün falan olmuştu eşimin bir arkadaşı aaa yine mi hamilesin diye bir soylemde bulunmuştu o gece çok bozulmustum.
Kayannamin sürekli veremiceksin demesi üzerime gelip beni aglatmalari.
Eşimin teyzesi nin de aynı şekilde.
Diyet yapacam dediğimde herkesin benimle dalga geçip pehhh sen veremezsin artık demesi.
Çok ağladım kendimden nefret ettim.
Dışarı çıkmak istemedim.
Ayna karşısında kıyafetleri sağa sola fırlatıp bu olmadı şu olmadı demelerim.
Dönmek istemiyorum o günlere çok yara aldım.
Hedefime ulaşınca bir kaç kişiye söyleyecek çok sözüm var benim
Yemek yerken eşimin yüzüme bakıp yeme artik kalk deyip beni uyarmasi.
Çok zordu.
Ama eltim sağolsun hep destek oldu yapma nehir takma kimseyi vereceksin dedi hep bak ben verdim sen de verirsin dedi .
Şimdi çok mutluyum.
Artık dar kıyafetler giyebiluyorum beyazı çok seviyorum ama yine favorm can dostum kötü gün kurtaricim siyah favorimdir her zaman

Bacaklarında bi aşırılık gözükmüyor cnm
Sen yürüyüşe devam et
Bide bacak sıkılaştırıcı egzersiz yap

Ben daha once yazmistim ama tekrar yaziyim

2012 14 subatiydi gencayla yemege ilk defa topuklu bi bot aldim onu giyiyorum neyse yemegi yedik hatta hd iskenderde duble iskender yemistim tabakta bi lokma bisi kalmamisti. Sonra geziyoruz bi vitrinde kendimi gordum ama tek degildik 3 kisiydik gobegim totom ve ben sonra karar verdim ama tabi pazartesi basla sali bozulsun. 2 hafta sonra kaynanam filan alisverise gittik defactonun deposuna 5 liraya dar kesim tam istedigim gibi panrolonlar var elime 44 aldim kaynanam 42 aldi orda bi kopus yasadim zaten sonra kabine girdim ve ben 44 bedenin icine giremedim orda karar verdim ve 13.takimla tanistim mart 13te basladigim seruven 23 agustista bitmisti ve ben 38 beden olmustum. 20 kilo vermistim istedigim kiyafeti alip giyebiliyordjm. Sonra evlendim hamile kaldim tekrar kilo aldim veririm diyordum aman diyordum ama gittikce sisiyorum ve o zaman sisman zamanjmdan kalanlar bile olmamaya basladi yine pantolon almaya gittim bu sefer yine buyuk beden reyonuna girince yine kurkcu ukkani ama bu sefer 9. Takkm

Bunlar hep milletimizin cehaletinden
Hamile kadına yada yeni doğum insana bunlar söylenirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…