- Konu Sahibi Handandandan
-
- #130.981
Abla 1. Olucaz diye o kadar heves ettik ki 2. Olduğumuza sevinemedikOkudum bileeee
Bende sana teşekkür ederim bitanem Bu haftaki azmin kararlılığın için
Darısı önümüzdeki haftalara inşallah
En azından bireyselde 1.miz oldu
Takım olarak 2.olduk ama kimse sevinmedi heralde
Benim saçımı taramak bile içimden gelmezdiBende paylaşayım okudukça hırslanırım belki. Evlenirken 57 idim şimdi nerdeyse 80. İstediğim şeyleri giyemiyorum bende. Renkli de giyemiyorum siyah olsun belki iki kilo zayıf gösterir diyorum. Takı bile takmaya çekiniyorum tombul kollarıma parmaklarıma takı yakışmıyor, tombik yüzümde makyaj komik duruyor sanki.. Eşimle Yanyana yürürken bile utanıyorum o uzun boylu fit bense yuvarlak Bi kadın. Gidecek ama. Burda sizin şahitliğinizde söylüyorum en kısa sürede sağlıklı şekilde hedefime ulaşacağım inşallah. Yaza kızımla kot tshirt kombinleri yapıcaz o yürürken peşinden koşarken nefes nefese kalmayacağım:)
AminnnnBenim saçımı taramak bile içimden gelmezdi
Belki senede 1 kuaföre gidrrdim
Ama içimde hep şu vardı zayıflasam bi çoklarından daha güzel olacam
Allah inşallah hayallerimizdeki gibi olmayı nasip eder
Heralde öyle oldu cnmAbla 1. Olucaz diye o kadar heves ettik ki 2. Olduğumuza sevinemedik
Yok abla nerde. Onlara karşı tavrim, çekemeyen anten taksin kv görümce eltilerimGünaydınnnnn canlar
Az kalorili bol hareketli bi haftasonu diliyorum
Kaçamak günümüz bitmiştir duyrulur
Sen geçen gün yola çıkıyoruz deyince eve döndünüz sanmıştım cnm
Kv ler bişey dedimi seni görünce
Ama sen pasta yemicen dimi Nehirim
Bu hafta inşallah benim niyetimde öyle bakalım yapabilirsem canikom
Buda iyiymişYok abla nerde. Onlara karşı tavrim, çekemeyen anten taksin kv görümce eltilerimeşimin 2 teyzesi çok iyi ama çok motive ettiler beni
Aşk olsun abla beni tanımıyor musun tartı öncesi yapar miyim hiç öyle bişi :):)Ohh be içim rahat etti bebişim
Teşekkür ederim ablacım bacaklarimi hiç sevmiyorum üst taraf çok kalın nasıl inceltecem bilmiyorum bacaklar için salona mi gitsem diyorumAman kuzum senin fazlalık yokki fıstık gibisin maşallah
Heralde yeter zayıflama diyenler çoğalmıştır
Kv ne diyor
Ahh canım bu aksam ye benden gözlemler :):)Bileydim seni kırmaz yerdim bebişim :))))
Beraber yeriz rakibem ne dersin :):)aaa sen şişman görmemişsin vallaha:) çok iyi cn az kalmış sabret...
çok teşekkür ederim cnm
Aman seni beğenmedim
Ama o arkanda minik bişey var ona bayulduuummmm
Pastasız doğumgünümü olurmuş.. Pastalar benden olsun
Teşekkür ederim canım benim fotolar usbde eve gidince akşam birleştirip atarım önce sonra diye :):)Nehir gayet iyisin canım Maşallah sana bide öncesi atsana farkı görelim
Niye kuzum kendinde değilmiydin
Bu hafta sana ceza bidaha en ufacık kaçamak görmicem
Bide şu 2 günü iyi geçirki pazartesi artı çıkma
Kızlar hafta sonuna şöyle bi başlangıç yapalım
Kiloluyken sizi en çok yaralayan ne oldu neler yaşadınız
Bunları bir kez daha hatırlayalım
Benim kendi adıma tek 1 olay diyemem
Çevremden çok negatif bişey duymadım ama kendi içimde hep mutsuz güvensiz komleksliydim
Bi toplamda herzaman en kilolu olmaktan çok sıkılmıştım. Birilerinin kilodan konuşmasına tahammül edemiyodum
Eşim yüzüme karşı bişey söylemesede ben hep rahatsız olduğunu düşünüyodum ve her problemi buna dayandırıyodum
Tabiki herkesde olduğu gibi kıyafet konusu
Hiç istediğim şeyleri değilde bana olan şeyleri giymek zorunda kaldım
Kısaca hiç bi zaman bunu başaramıcağımı düşünüp kendimden nefret ediyor ve ölmek istiyodum
Allaha binlerce kez şükrediyorumki bana bu kuvveti sabrı nasip etti
Aşırı kilosu olmayanlar belki bunu pek anlıyamazlar ama 100 ün üstünü görenler için kilo özellikle psikolojik çok acı veren bişey
Kendini sürekli ezik dışlanmak hissetmek
Insanın içinde kopan fırtılar apayrı bişey
Benden bu kadar
Sen şimdi mezun olup gidecek misin hemen biraz yavaş ver amaaEki Görüntüle 1765562 Benim de son halim :)
Bacaklarında bi aşırılık gözükmüyor cnmAşk olsun abla beni tanımıyor musun tartı öncesi yapar miyim hiç öyle bişi :):)
Teşekkür ederim ablacım bacaklarimi hiç sevmiyorum üst taraf çok kalın nasıl inceltecem bilmiyorum bacaklar için salona mi gitsem diyorum
Kayınvalide bisey demiyor abla zayıf olsak da ölecez şişman olsak da ölecez diyor :):) :)
Fikri değişti artık zayıfladim y
Ahh canım bu aksam ye benden gözlemler :):)
Beraber yeriz rakibem ne dersin :):)
Teşekkür ederim canım benim fotolar usbde eve gidince akşam birleştirip atarım önce sonra diye :):)
Kız deme öyle ağlarım :)mezun olucam ama burda takilacam kız gider miyim hiç :)Sen şimdi mezun olup gidecek misin hemen biraz yavaş ver amaa
Sağol bitanemO bende abla merak etmeee
Qblam.benim ama simdi as gibisin masallah
Bir ara onları ayrı çekecem abla .Bacaklarında bi aşırılık gözükmüyor cnm
Sen yürüyüşe devam et
Bide bacak sıkılaştırıcı egzersiz yap
Bunlar hep milletimizin cehaletindenBen de çok çektim.
Benim maratonum hamileligimin 7.ayinda başladı.
Psikolojik baskılar çok kilolusun söylemleri bir daha veremiceksin diyenler..
Yeni doğum yaptığımda da 20 gün falan olmuştu eşimin bir arkadaşı aaa yine mi hamilesin diye bir soylemde bulunmuştu o gece çok bozulmustum.
Kayannamin sürekli veremiceksin demesi üzerime gelip beni aglatmalari.
Eşimin teyzesi nin de aynı şekilde.
Diyet yapacam dediğimde herkesin benimle dalga geçip pehhh sen veremezsin artık demesi.
Çok ağladım kendimden nefret ettim.
Dışarı çıkmak istemedim.
Ayna karşısında kıyafetleri sağa sola fırlatıp bu olmadı şu olmadı demelerim.
Dönmek istemiyorum o günlere çok yara aldım.
Hedefime ulaşınca bir kaç kişiye söyleyecek çok sözüm var benim
Yemek yerken eşimin yüzüme bakıp yeme artik kalk deyip beni uyarmasi.
Çok zordu.
Ama eltim sağolsun hep destek oldu yapma nehir takma kimseyi vereceksin dedi hep bak ben verdim sen de verirsin dedi .
Şimdi çok mutluyum.
Artık dar kıyafetler giyebiluyorum beyazı çok seviyorum ama yine favorm can dostum kötü gün kurtaricim siyah favorimdir her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?