- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #131.001
Bayadır mezun vermedikKız deme öyle ağlarım :)mezun olucam ama burda takilacam kız gider miyim hiç :)
Iyiki geldin bitanem Bu sefer incecik olmana biz şahitlik edecezBen daha once yazmistim ama tekrar yaziyim
2012 14 subatiydi gencayla yemege ilk defa topuklu bi bot aldim onu giyiyorum neyse yemegi yedik hatta hd iskenderde duble iskender yemistim tabakta bi lokma bisi kalmamisti. Sonra geziyoruz bi vitrinde kendimi gordum ama tek degildik 3 kisiydik gobegim totom ve bensonra karar verdim ama tabi pazartesi basla sali bozulsun. 2 hafta sonra kaynanam filan alisverise gittik defactonun deposuna 5 liraya dar kesim tam istedigim gibi panrolonlar var elime 44 aldim kaynanam 42 aldi orda bi kopus yasadim zaten sonra kabine girdim ve ben 44 bedenin icine giremedim orda karar verdim ve 13.takimla tanistim mart 13te basladigim seruven 23 agustista bitmisti ve ben 38 beden olmustum. 20 kilo vermistim istedigim kiyafeti alip giyebiliyordjm. Sonra evlendim hamile kaldim tekrar kilo aldim veririm diyordum aman diyordum ama gittikce sisiyorum ve o zaman sisman zamanjmdan kalanlar bile olmamaya basladi yine pantolon almaya gittim bu sefer yine buyuk beden reyonuna girince yine kurkcu ukkani ama bu sefer 9. Takkm
Ahhh ahh abla neler neler dediler evet cahil insanlar :)Bunlar hep milletimizin cehaletinden
Hamile kadına yada yeni doğum insana bunlar söylenirmi
Kpamam ki abla ya mezun olurum kutlama yaparız bir güzel ohh mis :)Bayadır mezun vermedik
Artık bi başarımız olsun takım adına
Tabi burdan kopmamak şartıyla
Iyiki geldin bitanem Bu sefer incecik olmana biz şahitlik edecez
Aslında bacaklardan çok bana basen kısmı biraz geniş gibi geldiAhhh ahh abla neler neler dediler evet cahil insanlar :)
Kpamam ki abla ya mezun olurum kutlama yaparız bir güzel ohh mis :)
Bu da tam foto abla bacaklar
Bizde hep onu diyoruz ya güzellikGunaydin canlar, bugun yola cikiyoruz evime gidiyorum insallah,ozaman surekli girer yazarim,surekli girmeyince motivasyon cok dusuyor bunu anladim
Elif hanım 2 gündür menü yazmadınmı benmi görmedimGünaydın canlarım. Bu gün beni çok tehlikeli bir gün bekliyor. Akßama tatlış yiğenimin doğumgünü var. Yemeyeceğim.
Güzel olmuş ama menüleri gününde yazalım TatlişimDünkü menüm.
Sabah 10.00
Domates
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Akşam 17.30
4 ızgara köfte
2 bardak ayran
1 kaşık acı sos
2 litre su ve avm de 5 saat gezme.
Elif hanım 2 gündür menü yazmadınmı benmi görmedim
Güzel olmuş ama menüleri gününde yazalım Tatlişim[/QUOTE
Mefkuşum 2 haftadır evdeydim ya tuvalet eğitimi yüzünden perşembeden beri evin kendimin çocukların eksiklerini tamamladım. Artık bitti işlerim buradayım.
Menü perşembe paylaşmıştım. Zsten detoks olunca yoğurt ve ayran tüketmiştim. Dün de gezmeden eşimin dayısına gittik oradan dz gece 1 de geldik. Çocukları uyutayım derken bende uyumuşum.
Ne güzel ya oluyorsa benimde bol gelmeye başladı 60 li kilolarda hiç olmaz sanırımBu arada yazmayı unuttum
28 senelik evliyim ve 20 senedir olmayan evlilik yüzüğüm oluyor
Buda nasıl oluyor anlamadım o zaman 58 kiloydum
İyi düşün iyi olsun canım.Kizlar size moralimi bozan bir konuyu danismak istiyorum, biraz ozel ama yakin oldugumuzu hissediyorum ondan paylasmak istedim,normalde cok duzenli adet olan biriyim dun yani adetime 8 gun kala biraz afedersiniz acik kirmizi kanlanma ve lekelenme olmus cok korktum, kis falanmi var acaba ama hic agri sizi hissetmedim yani kasiklarim dahil hic bir yerim agrimiyor acaba neden oldu.Elaziga donuyorum hafta sonu diye doktorada gidemedim mutlaka gidicem insallah ama aklima takildi.Doktora gidene kadar sizinde fikirlerinizi almak istedim.
Ben sevindim abla ama 1. olcaz sanıyodum hep ondan yani yoksa ikinci olmakta bi ayrıcalık...Okudum bileeee
Bende sana teşekkür ederim bitanem Bu haftaki azmin kararlılığın için
Darısı önümüzdeki haftalara inşallah
En azından bireyselde 1.miz oldu
Takım olarak 2.olduk ama kimse sevinmedi heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?