Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba arkadaşlar.. ben yokken baya koyu sohbet olmuş :)) yeni gelenlerin hepsi hoşgelmiş sefa gelmiş

evet canım 16 yaşında evlendim bizde erken veriyorlar kızları. ama ben kızlarımı okutuyorum evlenipte napcaklar

Arkadaşlar bugünkü menüm:

SaBaH

1 haşlanmış patates
1 domates
1 salatalık
1 bardak çay (2 şekerli)
1.5 dilim kepekli ekmek

aRa

2.5 elma
2 kupa yeşilçay

aKŞaM

Koca bir tabak yeşil salata
1/2 dilim kepekli ekmek
1/2 tabak kuru fasülye
3 kaşık pilav....

2 lt. su.Akşama kadar 3 lt. olur...
1 saat LeSLie ile 3 mil...

Saat 7 ye kadar 1 elma ve 2 kupa yeşilçay içebilirm... Bugünlük menüm ve yaptıklarım böyle....

Bugün Yediklerim
1 dilim çavdar ekmeği
1 tane haşlanmış yumurta
6 tane zeytin
100 gr tam yağlı beyaz peynir
2 bardak şekersiz çay

2 tane minik elma

Yarım porsiyon barbunya
Bol yeşillikli, 1 yemek kaşığı yağ ilave edilmiş salata
1 kase mantar çorbası

1 tane muz

300 gr tam yağlı yoğurt
100 gr tam yağlı beyaz peynir
3 tane haşlanmış yumurta

toplam: 1750 kalori :101:

Portein kısmını bilerek ve isteyerek abarttım ama umarım 4 yumurta nedeniyle bu akşam fenalık geçirmem :122:

Liste gayet güzel görünüyor, afiyet olsun canım :)
Ama mümkün olduğunca protein alımını arttırmanı tavsiye ederim; yumurta, yoğurt ya da peynir ekleyebilirsin biraz...

çok güzel menün :)) ya ben 1000 kalorilik diyetler yaparken bile kilo veremiyorum 2 haftadır hep 81 im..

Liste gayet güzel görünüyor, afiyet olsun canım :)
Ama mümkün olduğunca protein alımını arttırmanı tavsiye ederim; yumurta, yoğurt ya da peynir ekleyebilirsin biraz...

dün üçünü de yedim ama bugün hiç yemedim.. gideyim de bir bardak süt içeyim bari :))

Vücudunun ihtiyaçlarını göz ardı ederek çok az kalori ile beslenmenden kaynaklanıyor olabilir.
Kilon ve aldığın kaloriye bakılınca ne kadar uçurum olduğu açık canım, kilona uygun ve yeterli kalori almazsan en kısa zamanda vücut katı diyetlere cevap verir ve vücudun enerji kullanımını en aza indirerek tasarruf yapmaya başlar. Buna dikkat etmelisin, bence ilk etapta en kötü ihtimalle 1500 kalori almalısın sen. Listene bakıyorum, yediklerin güzel, protein hariç gayet yerinde şeyler ama söylediğin kalori çok az sana göre

çok güzel menün :)) ya ben 1000 kalorilik diyetler yaparken bile kilo veremiyorum 2 haftadır hep 81 im..

Son düzenleme:

ya evet.. netten baktım benim kilomda biri 2000 kalori civarı yemeliymiş.. bende işte bi umut daha az yersem zayıflarım diye düşünüyorum ya of dahamı cok yiyeyim 1500 falanmı yapayım.. protein de bugun öyle oldu ya.. hiç 3 ünden yemedim... nasıl cabuk kilo veririm ne yaparım bilemiyorum. kafam cok karısık

Arkadaslar kalkar kalmaz buraya kostum onca kacamaga ragmen nasil oldu bilmiyorum ama bu sabah 78.8 ciktim ve dun hasta olmama ragmen. O kadar mutluyum ki sizinle paylasmak istedim. Cok gaza geldim cooookkk:)

Allahım bende bir 78 i görsem..ama yazın bir yere kızlar..burada 78 im diye bağırıcammm..

bende yediklerimi yazmıştım ama gelmemiş..sabah:1dilim ekmek,domates,zeytin,peynir,çay....ara:1 elma.....öğlen:5 kaşık pırasa, salata,1 kase hazır çorba....sonra eşim geldi ve ben pastadan 3 çatal yedim, kesmedi 1 paket kremalı bisküvi.......akşam:iki kaşık pırasa, ton balıklı salata.....

uruz ve meyvenull siz daha tecrubelisiniz.. bana neden kilo veremediğim hakkında birşeyler söylemiştiniz.. bu doğrultuda kalori miktarını çoğaltayım mı yani? 1500 mü yapayım?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…