- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #13.101
ablacım hiç üzme kendini erkekler belli etmez çoğu zaman ama sen şu şeker olayını azalt kilolarıda ver
bak nasıl şok ediceksin eşini inş..sana yeniden aşık olucakbide baya küçük yaşta evlenmişsin ya
Arkadaşlar bugünkü menüm:
SaBaH
1 haşlanmış patates
1 domates
1 salatalık
1 bardak çay (2 şekerli)
1.5 dilim kepekli ekmek
aRa
2.5 elma
2 kupa yeşilçay
aKŞaM
Koca bir tabak yeşil salata
1/2 dilim kepekli ekmek
1/2 tabak kuru fasülye
3 kaşık pilav....
2 lt. su.Akşama kadar 3 lt. olur...
1 saat LeSLie ile 3 mil...
Saat 7 ye kadar 1 elma ve 2 kupa yeşilçay içebilirm... Bugünlük menüm ve yaptıklarım böyle....
Bugün Yediklerim
1 dilim çavdar ekmeği
1 tane haşlanmış yumurta
6 tane zeytin
100 gr tam yağlı beyaz peynir
2 bardak şekersiz çay
2 tane minik elma
Yarım porsiyon barbunya
Bol yeşillikli, 1 yemek kaşığı yağ ilave edilmiş salata
1 kase mantar çorbası
1 tane muz
300 gr tam yağlı yoğurt
100 gr tam yağlı beyaz peynir
3 tane haşlanmış yumurta
toplam: 1750 kalori :101:
Portein kısmını bilerek ve isteyerek abarttım ama umarım 4 yumurta nedeniyle bu akşam fenalık geçirmem :122:
Liste gayet güzel görünüyor, afiyet olsun canım :)
Ama mümkün olduğunca protein alımını arttırmanı tavsiye ederim; yumurta, yoğurt ya da peynir ekleyebilirsin biraz...
çok güzel menün :)) ya ben 1000 kalorilik diyetler yaparken bile kilo veremiyorum2 haftadır hep 81 im..
Vücudunun ihtiyaçlarını göz ardı ederek çok az kalori ile beslenmenden kaynaklanıyor olabilir.
Kilon ve aldığın kaloriye bakılınca ne kadar uçurum olduğu açık canım, kilona uygun ve yeterli kalori almazsan en kısa zamanda vücut katı diyetlere cevap verir ve vücudun enerji kullanımını en aza indirerek tasarruf yapmaya başlar. Buna dikkat etmelisin, bence ilk etapta en kötü ihtimalle 1500 kalori almalısın sen. Listene bakıyorum, yediklerin güzel, protein hariç gayet yerinde şeyler ama söylediğin kalori çok az sana göre
Arkadaslar kalkar kalmaz buraya kostum onca kacamaga ragmen nasil oldu bilmiyorum ama bu sabah 78.8 ciktim ve dun hasta olmama ragmen. O kadar mutluyum ki sizinle paylasmak istedim. Cok gaza geldim cooookkk:)
off..neler yapmadımki..1 paket bisküvi+pasta...mideyee..burdayım naptın bugün
off..neler yapmadımki..1 paket bisküvi+pasta...mideyee..
aynen..afiyet olsun yarın telafi edersin üzme kendini bende zararlı bişe yiyince suçluluk hisediyorum
bu suçluluk duygusuda olmasa daha iyi olucam:9burdayız hoppidicik :) nasılsın iyimisin?
aynen..
bu suçluluk duygusuda olmasa daha iyi olucam:9
vaktim olsa yapıcam ama çook zor..yarım saat yapsam kendimi spor yapmış sayıyorum..o zaman yarın 2 saat spor yap :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?