Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kanama durdumu devam ediyormu

Icinin rahat olması için tabiki Dr a git ama reglin hep gününde olacak diye bişey yok
Belki erken olmuştur

S sevilumut tebrikler canim benim

AdaisyLove bence gayet iyisin tatlim

@kartanesi58 hazir misinnnn ?
çok tşkler cnm:)
Amaaann banada yaptılar hamileyken çok kilo almadım 13 kilo aldım ama ufak ufak çok laf sokmalar yaşadım eşim hariiiiçççç:)
Sağol bitanem
Benim gibi 123 leri görmüş biri için 6 lara düşmek hayal olarak bile adlandırılamaz
Ama inşallah olacak bu sefer
ben olduysam abla ki 4 senedir uğraşıyorum sende olursun inşşşşşş.....
en büyük 9. takım :))))
Bu arada yazmayı unuttum
28 senelik evliyim ve 20 senedir olmayan evlilik yüzüğüm oluyor

Buda nasıl oluyor anlamadım o zaman 58 kiloydum
Abla sanırım yaşlada ilgili oluyor kilo işi ben evlendiğimde 68 kiloydum şuanda 68.5 ama şuan daha zayıfım sanki kıyafetlerim daha rahat oluyo.
S sevilumut canım benım bu haftakı basarında banada pay vermıssın çok tesekkur ederimküçük de olsa bi katkım olduysa ne mutlu bana
Senin katkın çoookk büyük cnm emin olabilirsin :)))
Zeynep hamile olabilirmisin cnm bende olmadı ama öyle olduğunu söyleyenler çok duydum

Kilonun bizi acıtan taraflarını yazıyorduk

Duygularımızı yazalımki birbirimizi daha iyi anlıyabiliriz

Yok tatlim sanmiyorum o dedigin adete bir kac gun kala oluyormus yerlesme kanamasi diye

Ah kızlar bende anlatayım..
Aslında en çok 78 kiloya çıktım hamileliğin haricinde. Boyumda uzun olduğum için çok gçze çarpacak fiziğim olmadı. Eşimin tarafı benden kilo olarak çok memnun sadece nadir uyarmalar dışında bişey diyen yok. Benim sorunum kendi ailemle oldu. Çok sık gidemiyorum uzak olduğu için senede 2 kere anca ama her gittiğimde nolmuşşun sen, azcık dikkat etsene, duba gibi olmuşsun, heryerin et olmuş gibi birçok şeyler söylüyolardı ve bunu daha bana hoşgeldin demeden yapıyolardı çok üzülüyodum. Ablamın eşi herseferinde dalga geçiyodu ona dahada sinir oluyodum. şimdi nisan gibi gitmeyi düşünüyorum. İdeal kilom 62 ozamana kadar 62 olmak ve arabadan inince onları şaşırtmak için can atıyorum. Bakalım kınadıkları gibi tebrikte ediceklermi merak ediyorum.

Kizlar simdi eve gitmek icin hazirlik yapiyorum aksam uzun uzun bende yazayim hikayemi belki bu hafta icin daha iyi motive eder beni:))

Canim yerlesme kanamasi 10 gun oncede olabilio yani bende ole olmustu . Ama kist degildir kist olsa devam ederdi. Hamilelik ihtimalin varsa bi test yap istersen. Ama korunuyoruz yok diosan tahris yada rahim agzi iltihabi filandir.

Ben lise sonda 20 kilo birden aldim ailevi sebepler ve pkodan,sonrasinda kilolu oluşumu hiç umursamadim ailemden kaynaklı daha büyük problemlerim vardı psikolojik,fiziki filan.2011 başında atandim ailemden uzaklaştım, 2011 sonunda esimle tanıştım, evlenirken nişanlık gelinlik zor buldum begenmesemde giydim yine de umrumda değildi kilolarim. Evlenmeden once esimle farklı sehirlerdeydik evlendikten sonra esim bana çok iyi geldi tüm problemlerim onun sayesinde zamanla geçti. Kilo problemine sıra gelmişti artık kafaya takmaya başladım giydiklerimi beğenmiyor eşimin yanına yakışmadığımı düşünüyordum. Bi ara kilo verme serüvenim oldu 10 kilo verip 75 e düştüm. Sonra hamile kaldım 94 le doğuma girdim bir ay sonra 84 kiloydum ama sütüm olmadı. Sütüm olsun diye ne duysam yedim ne okusam yedim sonuç 95 kilodaydim,hayatımdaki en yüksek kilo. Sonra evimizin karşısındaki marketcinin esini kiskandim,aynı zamanlarda doğum yaptık ben boylarda 55 kilo civariydi, fitti çocuğu annesinden utanmayacaktı. .Oturdum düşündüm neredeyse aglayacaktim şişman bi anne olmak istemiyorum dedim ve burayı buldum iyi ki de buldum. Eskiden umrumda olmazdi ama simdi şişkolukla ilgili laflar canımı yakıyor.
92-82 kg burada

Olmak istediğim fizik de bu

Canim yerlesme kanamasi 10 gun oncede olabilio yani bende ole olmustu . Ama kist degildir kist olsa devam ederdi. Hamilelik ihtimalin varsa bi test yap istersen. Ama korunuyoruz yok diosan tahris yada rahim agzi iltihabi filandir.
Ayyy tatlim nasil rahatlattin beni bilsen,azicik hastalik hastasiyimdirda:) iki aydir korunmuyoruz ama ben hep en kotusunu dusunurum Allah korusun bir yerim agrisa kansermiyim diye oturur kurarim kafamda, bakalim ozaman adet gecikince alir test yaparim simdi yapsamda cikmaz zaten ama rahatladim biraz

Ayy inan şimdi çok heyecanlandım
Kilo verdiğinden haberleri varmı

Benim ailemde benim zayıflamamıçok istiyolardı gerçi hiç kırıcı olmadılar ama çok üzülüyolardı
Bu sene gittiğimde
Annem, nerdeyse kendi kızımı tanıyamayacaktım dedi

Aman kuzum rahat ol biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…