- Konu Sahibi Handandandan
-
- #131.021
benimde bacaklar içce ben severim popoyu ve bacağıAhhh ahh abla neler neler dediler evet cahil insanlar :)
Kpamam ki abla ya mezun olurum kutlama yaparız bir güzel ohh mis :)
Bu da tam foto abla bacaklar
Kanama durdumu devam ediyormuKizlar size moralimi bozan bir konuyu danismak istiyorum, biraz ozel ama yakin oldugumuzu hissediyorum ondan paylasmak istedim,normalde cok duzenli adet olan biriyim dun yani adetime 8 gun kala biraz afedersiniz acik kirmizi kanlanma ve lekelenme olmus cok korktum, kis falanmi var acaba ama hic agri sizi hissetmedim yani kasiklarim dahil hic bir yerim agrimiyor acaba neden oldu.Elaziga donuyorum hafta sonu diye doktorada gidemedim mutlaka gidicem insallah ama aklima takildi.Doktora gidene kadar sizinde fikirlerinizi almak istedim.
Okudum tatlımMefkuş buraya yazdım içine girmiş yazının.
çok tşkler cnm:)S sevilumut tebrikler canim benim
AdaisyLove bence gayet iyisin tatlim
@kartanesi58 hazir misinnnn ?
Amaaann banada yaptılar hamileyken çok kilo almadım 13 kilo aldım ama ufak ufak çok laf sokmalar yaşadım eşim hariiiiçççç:)Ben de çok çektim.
Benim maratonum hamileligimin 7.ayinda başladı.
Psikolojik baskılar çok kilolusun söylemleri bir daha veremiceksin diyenler..
Yeni doğum yaptığımda da 20 gün falan olmuştu eşimin bir arkadaşı aaa yine mi hamilesin diye bir soylemde bulunmuştu o gece çok bozulmustum.
Kayannamin sürekli veremiceksin demesi üzerime gelip beni aglatmalari.
Eşimin teyzesi nin de aynı şekilde.
Diyet yapacam dediğimde herkesin benimle dalga geçip pehhh sen veremezsin artık demesi.
Çok ağladım kendimden nefret ettim.
Dışarı çıkmak istemedim.
Ayna karşısında kıyafetleri sağa sola fırlatıp bu olmadı şu olmadı demelerim.
Dönmek istemiyorum o günlere çok yara aldım.
Hedefime ulaşınca bir kaç kişiye söyleyecek çok sözüm var benim
Yemek yerken eşimin yüzüme bakıp yeme artik kalk deyip beni uyarmasi.
Çok zordu.
Ama eltim sağolsun hep destek oldu yapma nehir takma kimseyi vereceksin dedi hep bak ben verdim sen de verirsin dedi .
Şimdi çok mutluyum.
Artık dar kıyafetler giyebiluyorum beyazı çok seviyorum ama yine favorm can dostum kötü gün kurtaricim siyah favorimdir her zaman
ben olduysam abla ki 4 senedir uğraşıyorum sende olursun inşşşşşş.....Sağol bitanem
Benim gibi 123 leri görmüş biri için 6 lara düşmek hayal olarak bile adlandırılamaz
Ama inşallah olacak bu sefer
en büyük 9. takım :))))Ben daha once yazmistim ama tekrar yaziyim
2012 14 subatiydi gencayla yemege ilk defa topuklu bi bot aldim onu giyiyorum neyse yemegi yedik hatta hd iskenderde duble iskender yemistim tabakta bi lokma bisi kalmamisti. Sonra geziyoruz bi vitrinde kendimi gordum ama tek degildik 3 kisiydik gobegim totom ve bensonra karar verdim ama tabi pazartesi basla sali bozulsun. 2 hafta sonra kaynanam filan alisverise gittik defactonun deposuna 5 liraya dar kesim tam istedigim gibi panrolonlar var elime 44 aldim kaynanam 42 aldi orda bi kopus yasadim zaten sonra kabine girdim ve ben 44 bedenin icine giremedim orda karar verdim ve 13.takimla tanistim mart 13te basladigim seruven 23 agustista bitmisti ve ben 38 beden olmustum. 20 kilo vermistim istedigim kiyafeti alip giyebiliyordjm. Sonra evlendim hamile kaldim tekrar kilo aldim veririm diyordum aman diyordum ama gittikce sisiyorum ve o zaman sisman zamanjmdan kalanlar bile olmamaya basladi yine pantolon almaya gittim bu sefer yine buyuk beden reyonuna girince yine kurkcu ukkani ama bu sefer 9. Takkm
Abla sanırım yaşlada ilgili oluyor kilo işi ben evlendiğimde 68 kiloydum şuanda 68.5 ama şuan daha zayıfım sanki kıyafetlerim daha rahat oluyo.Bu arada yazmayı unuttum
28 senelik evliyim ve 20 senedir olmayan evlilik yüzüğüm oluyor
Buda nasıl oluyor anlamadım o zaman 58 kiloydum
Senin katkın çoookk büyük cnm emin olabilirsin :)))
Zeynep hamile olabilirmisin cnm bende olmadı ama öyle olduğunu söyleyenler çok duydumKizlar size moralimi bozan bir konuyu danismak istiyorum, biraz ozel ama yakin oldugumuzu hissediyorum ondan paylasmak istedim,normalde cok duzenli adet olan biriyim dun yani adetime 8 gun kala biraz afedersiniz acik kirmizi kanlanma ve lekelenme olmus cok korktum, kis falanmi var acaba ama hic agri sizi hissetmedim yani kasiklarim dahil hic bir yerim agrimiyor acaba neden oldu.Elaziga donuyorum hafta sonu diye doktorada gidemedim mutlaka gidicem insallah ama aklima takildi.Doktora gidene kadar sizinde fikirlerinizi almak istedim.
Yok ablaya aksam oldu bitti bisey yokKanama durdumu devam ediyormu
Icinin rahat olması için tabiki Dr a git ama reglin hep gününde olacak diye bişey yok
Belki erken olmuştur
Kalkmış bana 4 sene diyorben olduysam abla ki 4 senedir uğraşıyorum sende olursun inşşşşşş
Belkide hamilesindir cnm belli olmazYok ablaya aksam oldu bitti bisey yok
Yok tatlim sanmiyorum o dedigin adete bir kac gun kala oluyormus yerlesme kanamasi diyeçok tşkler cnm:)
Amaaann banada yaptılar hamileyken çok kilo almadım 13 kilo aldım ama ufak ufak çok laf sokmalar yaşadım eşim hariiiiçççç:)
ben olduysam abla ki 4 senedir uğraşıyorum sende olursun inşşşşşş.....
en büyük 9. takım :))))
Abla sanırım yaşlada ilgili oluyor kilo işi ben evlendiğimde 68 kiloydum şuanda 68.5 ama şuan daha zayıfım sanki kıyafetlerim daha rahat oluyo.
Senin katkın çoookk büyük cnm emin olabilirsin :)))
Zeynep hamile olabilirmisin cnm bende olmadı ama öyle olduğunu söyleyenler çok duydum
Sanmiyorum abla o dedigin yerlesme kanamasi adete bir kac gun en fazla bir hafta kala oluyormu benim daha cok.enfeksiyon tahris falan olabilirmi sence ablacimBelkide hamilesindir cnm belli olmaz
Bazen öyle olurmuş
Kizlar size moralimi bozan bir konuyu danismak istiyorum, biraz ozel ama yakin oldugumuzu hissediyorum ondan paylasmak istedim,normalde cok duzenli adet olan biriyim dun yani adetime 8 gun kala biraz afedersiniz acik kirmizi kanlanma ve lekelenme olmus cok korktum, kis falanmi var acaba ama hic agri sizi hissetmedim yani kasiklarim dahil hic bir yerim agrimiyor acaba neden oldu.Elaziga donuyorum hafta sonu diye doktorada gidemedim mutlaka gidicem insallah ama aklima takildi.Doktora gidene kadar sizinde fikirlerinizi almak istedim.
Ayyy tatlim nasil rahatlattin beni bilsen,azicik hastalik hastasiyimdirda:) iki aydir korunmuyoruz ama ben hep en kotusunu dusunurum Allah korusun bir yerim agrisa kansermiyim diye oturur kurarim kafamda, bakalim ozaman adet gecikince alir test yaparim simdi yapsamda cikmaz zaten ama rahatladim birazCanim yerlesme kanamasi 10 gun oncede olabilio yani bende ole olmustu . Ama kist degildir kist olsa devam ederdi. Hamilelik ihtimalin varsa bi test yap istersen. Ama korunuyoruz yok diosan tahris yada rahim agzi iltihabi filandir.
Canım hamile olabilirsin test yapsana bende de olmuştu lekelenmeKizlar simdi eve gitmek icin hazirlik yapiyorum aksam uzun uzun bende yazayim hikayemi belki bu hafta icin daha iyi motive eder beni:))
Evet ablam basen de kalınAslında bacaklardan çok bana basen kısmı biraz geniş gibi geldi
Yoksa bacaklarım kalın değil
Ayy inan şimdi çok heyecanlandımAh kızlar bende anlatayım..
Aslında en çok 78 kiloya çıktım hamileliğin haricinde. Boyumda uzun olduğum için çok gçze çarpacak fiziğim olmadı. Eşimin tarafı benden kilo olarak çok memnun sadece nadir uyarmalar dışında bişey diyen yok. Benim sorunum kendi ailemle oldu. Çok sık gidemiyorum uzak olduğu için senede 2 kere anca ama her gittiğimde nolmuşşun sen, azcık dikkat etsene, duba gibi olmuşsun, heryerin et olmuş gibi birçok şeyler söylüyolardı ve bunu daha bana hoşgeldin demeden yapıyolardı çok üzülüyodum. Ablamın eşi herseferinde dalga geçiyodu ona dahada sinir oluyodum. şimdi nisan gibi gitmeyi düşünüyorum. İdeal kilom 62 ozamana kadar 62 olmak ve arabadan inince onları şaşırtmak için can atıyorum. Bakalım kınadıkları gibi tebrikte ediceklermi merak ediyorum.
Aman kuzum rahat ol birazAyyy tatlim nasil rahatlattin beni bilsen,azicik hastalik hastasiyimdirda:) iki aydir korunmuyoruz ama ben hep en kotusunu dusunurum Allah korusun bir yerim agrisa kansermiyim diye oturur kurarim kafamda, bakalim ozaman adet gecikince alir test yaparim simdi yapsamda cikmaz zaten ama rahatladim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?