- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #131.041
Canim adetime daha cok var 8 gun, o dedigin lekelenme adete bir kac gun kala oluyor.Canım hamile olabilirsin test yapsana bende de olmuştu lekelenme
Ayy ablacim napim nefret ediyorum bu huyumdan cok evhamliyim hastalik konusunda, ele ayağa dusmeden gidemiyorum doktora kesin kotu hastalik cikar diyeAman kuzum rahat ol biraz
Ben lise sonda 20 kilo birden aldim ailevi sebepler ve pkodan,sonrasinda kilolu oluşumu hiç umursamadim ailemden kaynaklı daha büyük problemlerim vardı psikolojik,fiziki filan.2011 başında atandim ailemden uzaklaştım, 2011 sonunda esimle tanıştım, evlenirken nişanlık gelinlik zor buldum begenmesemde giydim yine de umrumda değildi kilolarim. Evlenmeden once esimle farklı sehirlerdeydik evlendikten sonra esim bana çok iyi geldi tüm problemlerim onun sayesinde zamanla geçti. Kilo problemine sıra gelmişti artık kafaya takmaya başladım giydiklerimi beğenmiyor eşimin yanına yakışmadığımı düşünüyordum. Bi ara kilo verme serüvenim oldu 10 kilo verip 75 e düştüm. Sonra hamile kaldım 94 le doğuma girdim bir ay sonra 84 kiloydum ama sütüm olmadı. Sütüm olsun diye ne duysam yedim ne okusam yedim sonuç 95 kilodaydim,hayatımdaki en yüksek kilo.Sonra evimizin karşısındaki marketcinin esini kiskandim,aynı zamanlarda doğum yaptık ben boylarda 55 kilo civariydi, fitti çocuğu annesinden utanmayacaktı. .Oturdum düşündüm neredeyse aglayacaktim şişman bi anne olmak istemiyorum dedim ve burayı buldum iyi ki de buldum. Eskiden umrumda olmazdi ama simdi şişkolukla ilgili laflar canımı yakıyor.
92-82 kg burada
Eki Görüntüle 1765622
Olmak istediğim fizik de bu
Eki Görüntüle 1765627
Huuu Huuu izindeki kızlar
@poniponna
@seydan94
@mstb
@-Bin muhtesem gunes-
@kkkmevsim5
@gingercookkie
Kızlar sizlerdende kilo bildirimi ve paylaşım bekliyorum
Listeye girmek isteyen elini çabuk tutsun
Inşallah alttaki resim gibi olacağın günleride görecez tatlımBen lise sonda 20 kilo birden aldim ailevi sebepler ve pkodan,sonrasinda kilolu oluşumu hiç umursamadim ailemden kaynaklı daha büyük problemlerim vardı psikolojik,fiziki filan.2011 başında atandim ailemden uzaklaştım, 2011 sonunda esimle tanıştım, evlenirken nişanlık gelinlik zor buldum begenmesemde giydim yine de umrumda değildi kilolarim. Evlenmeden once esimle farklı sehirlerdeydik evlendikten sonra esim bana çok iyi geldi tüm problemlerim onun sayesinde zamanla geçti. Kilo problemine sıra gelmişti artık kafaya takmaya başladım giydiklerimi beğenmiyor eşimin yanına yakışmadığımı düşünüyordum. Bi ara kilo verme serüvenim oldu 10 kilo verip 75 e düştüm. Sonra hamile kaldım 94 le doğuma girdim bir ay sonra 84 kiloydum ama sütüm olmadı. Sütüm olsun diye ne duysam yedim ne okusam yedim sonuç 95 kilodaydim,hayatımdaki en yüksek kilo.Sonra evimizin karşısındaki marketcinin esini kiskandim,aynı zamanlarda doğum yaptık ben boylarda 55 kilo civariydi, fitti çocuğu annesinden utanmayacaktı. .Oturdum düşündüm neredeyse aglayacaktim şişman bi anne olmak istemiyorum dedim ve burayı buldum iyi ki de buldum. Eskiden umrumda olmazdi ama simdi şişkolukla ilgili laflar canımı yakıyor.
92-82 kg burada
Eki Görüntüle 1765622
Olmak istediğim fizik de bu
Eki Görüntüle 1765627
Ayyy tatlim nasil rahatlattin beni bilsen,azicik hastalik hastasiyimdirda:) iki aydir korunmuyoruz ama ben hep en kotusunu dusunurum Allah korusun bir yerim agrisa kansermiyim diye oturur kurarim kafamda, bakalim ozaman adet gecikince alir test yaparim simdi yapsamda cikmaz zaten ama rahatladim biraz
Hayır cnm yasakKızlar ben artık listeye girmesem de menü paylaşayım diyorum belki iyi gelir ne dersinMefkurem
Hayır cnm yasak
Kuzum tek menü değil normal paylaşıma başla
Hem takıma aitlik duygusu hemde motivasyonun artar
@seydan94
Şeyda sende yazsana Kiloluyken seni acıtan şeyleri
Demekki doğru zaman o zamanmış tatlımYani aslında öyle insanlar ailem hep beni sevdi öyle bişey duymadım kırmamaya çalıştılar hep beni sağolsunlar ama belki en çok içimi acıtan şey pkos hastası olduğumu öğrendiğim gün bunun kiloma bağlı olduğunu biliyordum ve doktor bana böyle gidersen hamile kalamazsın asla dediği an ki ben bebeklere tapan bir insanım çok üzülmüştüm
Demekki doğru zaman o zamanmış tatlım
-Ki Bu yola girmene sebep olmuş
Insallah canim pek sanmiyorum ama olursa haber veririm tabiki:)Hadi bakalım bende merak ettim haber ver:)
Benide en cok etkileyen fotograflarda kendimi gormektiOy oyy kızlar ne acı anılar biriktirdim bu kilo yüzünden.
Daha 18 yaşındayken koca adamlar abla, teyze mi demedi, metroda hamile diye yer mi vermediler. Kuzenimin düğünene bile elbise bulamadığımdan bahane uydurup gitmedim. Gezmediğim yer kalmadı ama adam akıllı 3 tane fotoğrafım yok. Daha neler neler! hayatım ertelenmişliklerle dolu
Valla yazasım geldi benimde özgüveni etkiloyo be ablaKilonun bizi acıtan taraflarını yazıyorduk
Duygularımızı yazalımki birbirimizi daha iyi anlıyabiliriz
Tmm cnm yinede elinden geldiğince uzak kalmamaya çalışMefkurem ablam aşk olsun ne kırılması sen benim en büyük motivasyon kaynağımsın
bi talihsizlik yaşadım bu hafta çok sık giremeyebilirim. Dün kuzenimden eve döndük kapıyı açarken pat diye telefonum elimden düştü ekran koruyucu olmasına rağmen ekranı kırıldıbugün sabah tamire gönderdim bir kaç günü bulabilirmiş yeni olmasa yaptırmayacaktım da yazın aldık o yüzden yaptırıcam. Bilgisayardan giricem buraya ama telefon gibi olmuyor o her an elimizde olunca daha aktif oluyor insan. Daha çok akşamları girebilirim.
Bütün bunlar geçmişte kalacak bitanem 2016 burdaki herkesin yıl olacak inşallah yeni bedeniyleOy oyy kızlar ne acı anılar biriktirdim bu kilo yüzünden.
Daha 18 yaşındayken koca adamlar abla, teyze mi demedi, metroda hamile diye yer mi vermediler. Kuzenimin düğünene bile elbise bulamadığımdan bahane uydurup gitmedim. Gezmediğim yer kalmadı ama adam akıllı 3 tane fotoğrafım yok. Daha neler neler! hayatım ertelenmişliklerle dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?