Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

süper fark canım benım

Inşallah alttaki resim gibi olacağın günleride görecez tatlım
Bunun içinde oyalanmadan, hemen hızla yolumuza devam edelimki
Sonra sıkılıp enerjimiz tükenmesin

Hadi bakalım bende merak ettim haber ver:)

@seydan94
Şeyda sende yazsana Kiloluyken seni acıtan şeyleri

Yani aslında öyle insanlar ailem hep beni sevdi öyle bişey duymadım kırmamaya çalıştılar hep beni sağolsunlar ama belki en çok içimi acıtan şey pkos hastası olduğumu öğrendiğim gün bunun kiloma bağlı olduğunu biliyordum ve doktor bana böyle gidersen hamile kalamazsın asla dediği an ki ben bebeklere tapan bir insanım çok üzülmüştüm

Demekki doğru zaman o zamanmış tatlım
-Ki Bu yola girmene sebep olmuş

Mefkurem ablam aşk olsun ne kırılması sen benim en büyük motivasyon kaynağımsın
bi talihsizlik yaşadım bu hafta çok sık giremeyebilirim. Dün kuzenimden eve döndük kapıyı açarken pat diye telefonum elimden düştü ekran koruyucu olmasına rağmen ekranı kırıldı bugün sabah tamire gönderdim bir kaç günü bulabilirmiş yeni olmasa yaptırmayacaktım da yazın aldık o yüzden yaptırıcam. Bilgisayardan giricem buraya ama telefon gibi olmuyor o her an elimizde olunca daha aktif oluyor insan. Daha çok akşamları girebilirim.

Oy oyy kızlar ne acı anılar biriktirdim bu kilo yüzünden.
Daha 18 yaşındayken koca adamlar abla, teyze mi demedi, metroda hamile diye yer mi vermediler. Kuzenimin düğünene bile elbise bulamadığımdan bahane uydurup gitmedim. Gezmediğim yer kalmadı ama adam akıllı 3 tane fotoğrafım yok. Daha neler neler! hayatım ertelenmişliklerle dolu

Benide en cok etkileyen fotograflarda kendimi gormekti

Kilonun bizi acıtan taraflarını yazıyorduk

Duygularımızı yazalımki birbirimizi daha iyi anlıyabiliriz
Valla yazasım geldi benimde özgüveni etkiloyo be abla
79 oldugum zamanlardı bi akşam aşka geldi kocaya suslenıyım dedım :) duşumu aldım makyajımı yaptım sıra geldi giyinmeye elbise giydim bacaklar dana gibi çıktı beğenmedim pantolon badi giydim göt göbek çıktı ne giysem begendirwmedım kendime moralim bozuldu dedim içimden sen yemekle keyif almayı seçtin giyinmek seslenmek senin hakkın degıl çıkardım üstümdekileri sildim makyajımı gıydim esortmanları Ogün bidaha karar verdim gençtim güzeldim bu güzel zamanlarımında istediğimi gitmeyeceksem ne zaman Giyinicem tekrar bismillah diyip başladım diyete mutlu sonla bitmek üzere benim hikayem, şimdi sık sık süslenirim eşime oda güzel sözleriyle motive eder beni :))

Tmm cnm yinede elinden geldiğince uzak kalmamaya çalış
Geçmiş olsun bu arada

Bütün bunlar geçmişte kalacak bitanem 2016 burdaki herkesin yıl olacak inşallah yeni bedeniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…