Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

En azından çok geç kalmadan başarabilmişin cnm

Ben 20 senemi hep çok kilolu hatta obez geçirdim
Ama geçmiş için yapabileceğim bişey olmadığı için üzülmüyorum
Önüme bakıyorum
Bende çıtır bi babaanne olurum

Senin albümün varmı cnm göreydik senide

yok ablm ya teknolejı özürlyüm ben bırz:)

Ben de bildim bileli hiç zayıf olmadım. Üniversite 1 i bitirince hırs ysptım bi 12 kg verdim 62 kg oldum. O zaman 3 yıl 62 de kaldım. Göreve başladıktan sonra hemen
70 - 75 arası gittim geldim. İlk doğumdan sonra artık hep 80 lerin üstündeydim. 2. Doģumdan sonra 90 larda gezmeye başladım. 96 kg ile başladım sonra hep aralarla şu an 79 kg mım.
Ben de çok sıkıntı yaşamadım çevremden ama kendimden memnun değildim. En önemlisi ben kendimi sevmiyordum. Bu sefer bu işi zor da olsa bitoreceğim ve çocuklarımın çıtır annesi olacaģım.

Bugün tekrar geçmişte dolaşıp o duyguları hatırlıyslımki hedefimize daha sıkı sarılalım bitanem

selam cancanlar yine kaynatmissiniz kac sayfa artik gece okurum cocuk uyuyunxa
bugun esim gece ise gidecek o cocuga bakti bende sabahtan beri temizlik yapiyorum

bende hayatim boyu hic zayif bir insan olmadim ilkokul orta lise uni hep iri boylu arka siralarda oturtuldum :)
evlenirkende 78 80 arasiydim tabi gelinlik icin kilo vermistim ama kac kilo verdim hatirlamiyorum
cevremden cok soz laf duymadim bu sebeple...fakat cocuk isteyip olmayınca pko ve hipotiroidimin oldugunu cocugumun col zor olacagini öğrenince (tek tarafli değildi sorunumuz esimden yana daha buyuktu) kafama koymustum hayatimdaki en buyuk gayeydi cunku bur evlat sahibi olmak..burda 7 takimla tanıştım kosu bandi aldi esimde sagolsun hayatımda belkide ortaokul yillarimda gördügum kiloya inmistim 6 li rakamlar hayal gibiydi..sonra tedaviler hormon ilaclari ki gercekten hic bir zaman lohusalik donemi haric cok yiyen bir insan olmadim cevremdekilerde bilir görür bunu esim bile sasirir bu kadar az yiyip kilo almama...sonra babamij hastalihi vefati..tup bebegw baslamadan once 98 felandim hamileligimde 7 kilo aldim allahtan..
simdi sadece oglum beni sisman tanimasin aaa senin annen sisko laflarına maruz kalmasin diye cok istiyorum zayiflamayi eee tabi birde zayifladigimda giydigim kıyafetlerim baza altinda onlari cikarmak istiyorum :) bir kere basardim evladım icin yine basaricam inaniyorum

Diyet yaptığımı biliyolar ama bana inanmıyolar gibi hissediyorum çünkü çok diyet yaptım geçen senelerde yine aynı gittim oraya. şimdi bende çok heyecanlıyım. bian önce hedefime ulaşıp gitmek istiyorum:))

Olucaksın tabiki Can'ım ben biliyorum senin ne kadar hırslı olduğunu yaparsın sen

menümü erkence yazayım misafirimi bekliyotum
sabah 12.00
2 kaşık kadar kıymalı yumurta
bi dilim çavdar
bi iki çatal domates
5 zeytin

ara 3.00
bir bardak süt

akşam 5.6 gibi
fırında patatesli tavuk göğsü tabi bi tabak kadar sadece tavul göğsü yerim
salata
yoğurt

spor yok dip köşe temizlik yaptım belki gece yaparım
su 1.5 ama 2 olır

Güzel menü Can'ım ama akşam erken sanki acıkmazsan sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…