- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #131.061
En azından çok geç kalmadan başarabilmişin cnmValla yazasım geldi benimde özgüveni etkiloyo be abla
79 oldugum zamanlardı bi akşam aşka geldi kocaya suslenıyım dedım :) duşumu aldım makyajımı yaptım sıra geldi giyinmeye elbise giydim bacaklar dana gibi çıktı beğenmedim pantolon badi giydim göt göbek çıktı ne giysem begendirwmedım kendime moralim bozuldu dedim içimden sen yemekle keyif almayı seçtin giyinmek seslenmek senin hakkın degıl çıkardım üstümdekileri sildim makyajımı gıydim esortmanlarıOgün bidaha karar verdim gençtim güzeldim bu güzel zamanlarımında istediğimi gitmeyeceksem ne zaman Giyinicem tekrar bismillah diyip başladım diyete mutlu sonla bitmek üzere benim hikayem, şimdi sık sık süslenirim eşime oda güzel sözleriyle motive eder beni :))
inşallah ablacım :)Bütün bunlar geçmişte kalacak bitanem 2016 burdaki herkesin yıl olacak inşallah yeni bedeniyle
Kişiden kişiye değişir canım benim adet geçtikten 1 hafta sonra oldu hamileliği de ogrenmistimCanim adetime daha cok var 8 gun, o dedigin lekelenme adete bir kac gun kala oluyor.
Baska birsey olmasinda dedigin gibi canim kisiden kiseye degisebilir:)Kişiden kişiye değişir canım benim adet geçtikten 1 hafta sonra oldu hamileliği de ogrenmistim
Demek ki erken yumurtlamissin tatlım adet günün geldiğinde test yap
yok ablm ya teknolejı özürlyüm ben bırz:)En azından çok geç kalmadan başarabilmişin cnm
Ben 20 senemi hep çok kilolu hatta obez geçirdim
Ama geçmiş için yapabileceğim bişey olmadığı için üzülmüyorum
Önüme bakıyorum
Bende çıtır bi babaanne olurum
Senin albümün varmı cnm göreydik senide
Bugün tekrar geçmişte dolaşıp o duyguları hatırlıyslımki hedefimize daha sıkı sarılalım bitanemBen de bildim bileli hiç zayıf olmadım. Üniversite 1 i bitirince hırs ysptım bi 12 kg verdim 62 kg oldum. O zaman 3 yıl 62 de kaldım. Göreve başladıktan sonra hemen
70 - 75 arası gittim geldim. İlk doğumdan sonra artık hep 80 lerin üstündeydim. 2. Doģumdan sonra 90 larda gezmeye başladım. 96 kg ile başladım sonra hep aralarla şu an 79 kg mım.
Ben de çok sıkıntı yaşamadım çevremden ama kendimden memnun değildim. En önemlisi ben kendimi sevmiyordum. Bu sefer bu işi zor da olsa bitoreceğim ve çocuklarımın çıtır annesi olacaģım.
Bende goremiyorum:))Mefkurem ben senin albümnü göremezmiyim
Diyet yaptığımı biliyolar ama bana inanmıyolar gibi hissediyorum çünkü çok diyet yaptım geçen senelerde yine aynı gittim oraya. şimdi bende çok heyecanlıyım. bian önce hedefime ulaşıp gitmek istiyorum:))Ayy inan şimdi çok heyecanlandım
Kilo verdiğinden haberleri varmı
Benim ailemde benim zayıflamamıçok istiyolardı gerçi hiç kırıcı olmadılar ama çok üzülüyolardı
Bu sene gittiğimde
Annem, nerdeyse kendi kızımı tanıyamayacaktım dedi
Dörtgözle seni bekliyorum cicimGunaydin canlar, bugun yola cikiyoruz evime gidiyorum insallah,ozaman surekli girer yazarim,surekli girmeyince motivasyon cok dusuyor bunu anladim
@seydan94
Şeydam sanada kaptan yardımcılığı görevini hatırlatıyorum fıstığım
Böylelikle takımla daha çok ilgilenirsin
Hem sen hem takım kazanmış olur
Ben de bildim bileli hiç zayıf olmadım. Üniversite 1 i bitirince hırs ysptım bi 12 kg verdim 62 kg oldum. O zaman 3 yıl 62 de kaldım. Göreve başladıktan sonra hemen
70 - 75 arası gittim geldim. İlk doğumdan sonra artık hep 80 lerin üstündeydim. 2. Doģumdan sonra 90 larda gezmeye başladım. 96 kg ile başladım sonra hep aralarla şu an 79 kg mım.
Ben de çok sıkıntı yaşamadım çevremden ama kendimden memnun değildim. En önemlisi ben kendimi sevmiyordum. Bu sefer bu işi zor da olsa bitoreceğim ve çocuklarımın çıtır annesi olacaģım.
Insallah canim pek sanmiyorum ama olursa haber veririm tabiki:)
menümü erkence yazayım misafirimi bekliyotum
sabah 12.00
2 kaşık kadar kıymalı yumurta
bi dilim çavdar
bi iki çatal domates
5 zeytin
ara 3.00
bir bardak süt
akşam 5.6 gibi
fırında patatesli tavuk göğsü tabi bi tabak kadar sadece tavul göğsü yerim
salata
yoğurt
spor yok dip köşe temizlik yaptım belki gece yaparım
su 1.5 ama 2 olır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?