Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

8. takımdakiler elma diyeti yapınca acıkıyoruz demişler :)) bende hiç öyle bişi olmadı.... acıktıklarını düşündükleri için acıkmışlar bence :))

ilk günaydın benden olsunnaranıza bugün kattıldım hppidikin sayesinde,çok gzüel ve seviyeli olduğunu anlattı sağolsun,2 bebğim var,uğramaya çalışırım sık sık,7o kiloyum 57 ye düşmeye çalışıcam bakalım ,baya zorlıycak ama olsun

hoş geldin beyaz sen fazla kilolu degilsin senin kilona insem dünyanın en mutlu insanı ben olurdum

günaydın mervenil ben şunu anlamadım yarış cumamı başlıyo yoksa başladımı

canım siz bu cuma kilolarınız bildiriceksiniz..

şuanda zaten deneme süresindesiniz haftaya kadar listede kimin olacağı belli olur paylasımı menü bildirimi güzel olan listeye girer..

bu cuma ki kilolarınız giriş kilosu haftayada bildirdiğinizde yarısma listesinde yer alıcaksınız..

yani şuanda cuma zayıflama yarısmasındasınız..

sagol meyvenull ben acemiyim fazla bilmiyorum inşallah kısa sürede istedigim kiloya ulaşırım

Bende tünaydı diyeyeim bari :)) geç oldu biraz ama.. yeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz... :) meyvenull sana bi yazı yazmıstım bana cvp verebilir misin bilgin varsa

selam kızlar dun gıremedım nete ufak kızım hasta ve hala ateşi dusmedı o yuzden bu gun herhalde pek fazla dıkkat edemıyecem dıyete su bıle içmedim bu saate kadar dün yediklerim sabah iki dilim beyaz ekmek 1 haslanmış yumurta peyaz peynır domates iki ç bardagı tek sekerlı 2 ç bardagı sekersız cay arda çeyrak simit öglen 1 tabaktavuklu bezelye akşam fırında somon salata ara portakal 2buçuk lt yakın su bakalım cumaya kadar ne olacak şu kilolar

geçmiş olsun Allah acil şifalar versin cnm... SEN KAÇ KİLOYDUN?

geçmiş olsunn
bende işten anca zaman buldum geldimmm

evet bugün kahvaltımı geç yaptım ara öğünümü yedim şu an tok vaziyette saat 14:00 ü bekliyorum yemek yemek için :26:

sabah kahvaltım şöyle;
domates-salatalık
1 adet haşlanmış yumurta
1 adet karper peynir
çeyrek simit (aslında yok ama sıcak sıcak dayanamadım )
1 kibrit kutusu kadarda beyaz peynir
açık limonlu çay :81:

ara öğünümde 11,30 daydı ;
4 adet çikolata kaplı diyet bisküvi
200 ml. (1 su bardağı süt)

çalıştığım için öğlen yemekte ne varsa ona göre ayarlamak durumundayım. ama sanırım salata ve 1 kepçe çorba 2 dilim kepek ekmeği olacak.

ikindi ara öğünüm de ;
4 grisini
1 adet karper peynir.

akşamda yine sınırsız salata ve sebze

bugün böyle yapıcam yarında yazarımmm

ben sabah 3 dilim(belkı bırazda kaçırmısımdır) tam buğday ekmegi beyaz peynır domates ıkı zeytın 1 tatlı k kadar bal çok az mıktarda yağda yumurta iki ç bardagı tek sekerli çay arada 1 bardak y yağlı süt daha hiç su içmedim şimdilik böyle

Bende tünaydı diyeyeim bari :)) geç oldu biraz ama.. yeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz... :) meyvenull sana bi yazı yazmıstım bana cvp verebilir misin bilgin varsa
canım görmedim mesajını ne sormustun..
tatlım gecmiş olsun menün güzel ama simit fazla gibi geldi ..
sanırım diyetisyene gidiyordun.. bana aralar cok geldi.. yani 4 glisini 1 karper çikolata kaplı 4 bisküvi süt fazla dibi geliyo..

afiyet olsun canım suyu günde 2.5 litre falan iç ihmal etme su içmeden yağlar gitmez..

Bugünkü menüm

SaBaH

1 dilim peynirli tost = 130 cl.
1 domates = 14 cl.
1 salatalık = 11 cl.
3 zeytin = 30 cl.

aRa

2 kupa yeşilçay

öĞLe

1 kase tutmaç çorbası = 150 cl.
3 diyet bisküvi = 66 cl.
1 elma = 40 cl.

aRa
2 kupa yeşilçay
2 elma = 80 cl.

aKŞaM

Yarım porsiyon domatesli bulgur pilavı = 300 cl.
1 kase cacık = 130 cl.

ToPLaM : 951 cl.

SPOR

Sabah LeSLie ile 500 adım
Akşama doğru LeSLie ile 3 mil...

Yatana kadar 3 lt. su...Bugün böyle yapacağım inşallah..

meyvenull hani kilom sabitlendi bu iyi bişey demiştin ya? neresi iyi birşey bunun :) acıklarmısın dicektim de... bide uruz bana dedi ki: benim kiloma göre 1000 cl azmış 1500 yapmalıymısım günde. vücudum bu yüzden savunmaya geciyormus kilo vermem duruyormus dedi.. sen ne düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…