Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim kitabini alip okuma firsati bulursan eger sanirim orada lahmacun icin yiyin ama 2 tane filan dio ince hamur oldugu icin cok fazla zararli olmadigi yazio
Canım çok araştırdım yapmak istedim hatta ama bıraktıktan sonra çok kilo alırım.
Çünkü pirinç bezelye hayatımdan tamamen çıkarmam ama bizim yaptigimiz Diyette porsiyon kucultebilirim
Sevindim canım :)

Gunaydin kizlar ben yine sabitim ya ama tuvalete cikamadim,evime geldim ama duzene girmedi hala
Cumaya güzel bir eksi geliyor canım :)
Canım kahvaltı etmediysen cezveye şu ve 3 incir koy hafif kaynatın sonra hem suyu iç hem inciri ye
Maalesef +400 deyim. Çok moralim bozuldu. Ama yilmayacağım.
Sıkma canını canım cumaya atıp eksi göreceksin inşallah

Bende eksi yuz gramdayim
mefkurem abla ben listeye girmeyeyim şimdilik çünkü baksana gitmiyor normalde ilk basladigimda hizli gitmesi gerekirdi ve bu kiloma ve bu kadar dikkat etmeme rağmen....
ya tiroidim cok yuksek su ara yada adet olmadığım icin

Kızlar günaydın bir hafta dikkat edip tam 7 leri gördüm derken cmartesi gözüme çok az görünüp yediğim cıssların bedeli ağır oldu
Cuma 79.800
Bugün 80.200
Artı 400 bu hafta hedefim 78 di yine de yılmayacağım küsüratlı olsa bile 7ve 8 sayısını Yanyana göreceğim inşallah !!!

Gunaydin bende sabitim kizlar niye boyle oluyoruz anlamiyorum bir hafta cok iyi vrrsek bir hafta kotu oluyor(

Bu arada arti olan arkadaslar cumaya daha cok var insallah eksiye doner artilariniz canlarim
Can'ım hafta yeni başlıyor umutsuz olmayalım

Günaydın herkese
22 ocak,82.2
Bugün,83.5
Fark, +1.3
Canım üzülme izne göre çok da kötü sayılmaz atarsin bu hafta
Gunaydin bende sabitim kizlar niye boyle oluyoruz anlamiyorum bir hafta cok iyi vrrsek bir hafta kotu oluyor(

Bu arada arti olan arkadaslar cumaya daha cok var insallah eksiye doner artilariniz canlarim
Cumaya iyi bir eksi var canım
günaydın herkese...... valla ben bildirim yapmaya korkuyorum. izin kime yaramış ki bana yarasın (
Olsun tatlım atarsin hepsini bu hafta yilmak yokk
Tatlım bu hirsla hepsini atar 78e de düşersin

Gunaydin kizlar ben yine sabitim ya ama tuvalete cikamadim,evime geldim ama duzene girmedi hala
Can'ım rakibem rezene iç istersen bende çok işe yarar. Gerçi sana tüyo vermiş oldum yüne de benim yüzdem seninkini geçecek beybi :) :)

Cumaya güzel bir eksi geliyor canım :)
Canım kahvaltı etmediysen cezveye şu ve 3 incir koy hafif kaynatın sonra hem suyu iç hem inciri ye

Sıkma canını canım cumaya atıp eksi göreceksin inşallah
Can'ım bu dediğin şeyi kuru kayısıyla da yapsak olur mu

Can'ım sen doğum yapalı ne kadar oldu benim de ilk iki ay tiroidim yüksekti şimdi normale dönüyor bide uykusuzlukta kilo vermeye engel oluyor canım

Günaydın herkese
22 ocak,82.2
Bugün,83.5
Fark, +1.3
Ponicim hırslısın yaparsın sen ağlamak yooooook listeye hemen gel ki yarışalım seninle :)))

Yaaa ben de arti 800 üm soklardayim moralim alt üst oldu
Dünkü yürüyüştendir Can'ım şişlik yapmıştır belki

Günaydınnnnn fıstıklar

Cuma 73
Bugün 73.6
Fark +600

Doğrusunu isterseniz bu artıya hiç üzülmedim çünkü dün çok daha fazlaydı
Ve cuma kesinlikle iyi bi eksi görülecek

Masal ve rabia
Kızlar sabit demek cumaya çok güzel bi eksi gelecek demektir

Nehirim senin bukadar artı olacağını sanmıyorum hem dünkü yorgunluktan hemde şalgamdan ödem olmuş olabilir

Ayşe liste konusunda sen bilirsin tatlım
Bence önce bi kan hormon testlerini yaptır boşa kürek çekme derim ben

Poni kız artı 1.3 nedirki
Bence 2 haftada çok iyi bi rakam
Ve tabiki cumaya gidecek ama sen istersen

Kübra elif yılmak yok bebekler
Herkes cuma ekside olacak

@kkkmevsim5
mstb
Kızlar sizde tartılıp ne durumda oldupunuza bakın ve daha fazla zaman kaybetmeden hemen menü vermeye başlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…