- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #131.301
Canım çok araştırdım yapmak istedim hatta ama bıraktıktan sonra çok kilo alırım.Canim kitabini alip okuma firsati bulursan eger sanirim orada lahmacun icin yiyin ama 2 tane filan dio ince hamur oldugu icin cok fazla zararli olmadigi yazio
Sevindim canım :)Hosbulduk canım senin fotoları gordum cok hos olmuşsun
Hosbulduk canım
Yok ozon bitmedi daha tatlım
Hosbulduk abla daaaa pek ıyı degıl ne kadar yapmamam gereken esseklık varsa yaptım veee cok kotu hissediyorum sımdı 12gunde en cok kolon alma rekorunu kırdım galiba
Ins ben elimden geleni yapıcam soz buradan ayrı kalmak cok kotu oldu ve pahalıya patladı bana
geldim nehırım geldim ogleden cooook
Cumaya güzel bir eksi geliyor canım :)Gunaydin kizlar ben yine sabitim ya ama tuvalete cikamadim,evime geldim ama duzene girmedi hala
Sıkma canını canım cumaya atıp eksi göreceksin inşallahMaalesef +400 deyim. Çok moralim bozuldu. Ama yilmayacağım.
Regl öncesi mi canım niye bu kadar artı ciktinYaaa ben de arti 800 üm soklardayim moralim alt üst oldu
Can'ım hafta yeni başlıyor umutsuz olmayalımGunaydin bende sabitim kizlar niye boyle oluyoruz anlamiyorum bir hafta cok iyi vrrsek bir hafta kotu oluyor(
Bu arada arti olan arkadaslar cumaya daha cok var insallah eksiye doner artilariniz canlarim
Yok canjm ya regl geçen hafta bitti dün çok yürüdük acaba ondan mı oldu 2.5 saat dolastikRegl öncesi mi canım niye bu kadar artı ciktin
Canım üzülme izne göre çok da kötü sayılmaz atarsin bu haftaGünaydın herkese
22 ocak,82.2
Bugün,83.5
Fark, +1.3
Cumaya iyi bir eksi var canımGunaydin bende sabitim kizlar niye boyle oluyoruz anlamiyorum bir hafta cok iyi vrrsek bir hafta kotu oluyor(
Bu arada arti olan arkadaslar cumaya daha cok var insallah eksiye doner artilariniz canlarim
Olsun tatlım atarsin hepsini bu hafta yilmak yokkgünaydın herkese...... valla ben bildirim yapmaya korkuyorum. izin kime yaramış ki bana yarasın(
Tatlım bu hirsla hepsini atar 78e de düşersinKızlar günaydın bir hafta dikkat edip tam 7 leri gördüm derken cmartesi gözüme çok az görünüp yediğim cıssların bedeli ağır oldu
Cuma 79.800
Bugün 80.200
Artı 400 bu hafta hedefim 78 di yine de yılmayacağım küsüratlı olsa bile 7ve 8 sayısını Yanyana göreceğim inşallah !!!
süpersin valla maşallahKızım durmuyor ama kanguru ya koyup bantta yürümeye gidiyorum :
Beline yazık bence o şekilde yürüme canimKızım durmuyor ama kanguru ya koyup bantta yürümeye gidiyorum :
Sağol canım bu hafta spora ağırlık verecemsüpersin valla maşallah
Sağol canım belim değil de omuzlarim ağırdı 20 dk dayanabildim zatenBeline yazık bence o şekilde yürüme canim
Can'ım rakibem rezene iç istersen bende çok işe yarar. Gerçi sana tüyo vermiş oldum yüne de benim yüzdem seninkini geçecek beybi :) :)Gunaydin kizlar ben yine sabitim ya ama tuvalete cikamadim,evime geldim ama duzene girmedi hala
Can'ım bu dediğin şeyi kuru kayısıyla da yapsak olur muCumaya güzel bir eksi geliyor canım :)
Canım kahvaltı etmediysen cezveye şu ve 3 incir koy hafif kaynatın sonra hem suyu iç hem inciri ye
Sıkma canını canım cumaya atıp eksi göreceksin inşallah
Can'ım sen doğum yapalı ne kadar oldu benim de ilk iki ay tiroidim yüksekti şimdi normale dönüyor bide uykusuzlukta kilo vermeye engel oluyor canımBende eksi yuz gramdayim
mefkurem abla ben listeye girmeyeyim şimdilik çünkü baksana gitmiyornormalde ilk basladigimda hizli gitmesi gerekirdi ve bu kiloma ve bu kadar dikkat etmeme rağmen....
ya tiroidim cok yuksek su ara yada adet olmadığım icin
Ponicim hırslısın yaparsın sen ağlamak yooooook listeye hemen gel ki yarışalım seninle :)))Günaydın herkese
22 ocak,82.2
Bugün,83.5
Fark, +1.3
Dünkü yürüyüştendir Can'ım şişlik yapmıştır belkiYaaa ben de arti 800 üm soklardayim moralim alt üst oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?