- Konu Sahibi Handandandan
-
- #131.341
Yada cumartesi geç saatte olabilir ertesi gün pazar çalışanlar içinde iyi olur. 11 gibi mesela.Kızlar şimdiden kararlaştıralım
Haftaya cuma TR saatiyle 9 da toplantımız var
İşlerinizi ona göre ayarlayın
Bu eş sistemi yerine aklımda başka bişey var
Eminim takım için yeni bir heyecan olacak
Sizinde önerileriniz başka düşünceleriniz varsa kafanızda oluşturun cuma paylaşırız
Perşembe de olabilir cnmAbla cuma değilde perşembemi yapsak diye düşündüm ben. Cıma genelde haftasonuna bağlandığı için misafirliğe gidilebiliyo yada misafir gelebiliyo ondan. Benim bi planım yok ama genelde cumaları boş geçmiyoruz hep misafirim oluyo. Hele birde kayınpederim olursa telefonu elimize alamıyoruz kızıyo hemen. Birde akşam dokuz değilmi?
Cumartesi akşam ben işe gidiyorum cnmYada cumartesi geç saatte olabilir ertesi gün pazar çalışanlar içinde iyi olur. 11 gibi mesela.
Ins en kısazamanda toparlıycam abla sen varsın ya en buyuk motıvasyon ıns yuzuTatlım artık geçmiş için üzülmek anlamsız
Hemen kendini toparlarsan çabuk gelen çabuk gider
Ayrıca sen rekor falan deyince ben daha kötü sanmıştım
O kadar da kötü değil
tamam abla merak ettım doğrusu ne olfugubuKızlar şimdiden kararlaştıralım
Sizinde önerileriniz başka düşünceleriniz varsa kafanızda oluşturun cuma paylaşırız
canım sen neden uzuyon kendını bak burda 3,5 var ben napayın atayımmı kendımı sen kısa zamanda toparlarsınayrılmadan 67,3 iken bugün 69,1
fark +1800
Kamile 4 ay sonra nihayet listeye girdim babyIns en kısazamanda toparlıycam abla sen varsın ya en buyuk motıvasyon ıns yuzu
tamam abla merak ettım doğrusu ne olfugubu
canım sen neden uzuyon kendını bak burda 3,5 var ben napayın atayımmı kendımı sen kısa zamanda toparlarsın
şimdilik sıkıntı gözükmüyor martta tekrar gidicem
Aaaa halâ dönmeyeydim diyorşimdilik sıkıntı gözükmüyor martta tekrar gidicem
abla hemen dönmeyeydim iyiydi ama bura olmayınca da jet hızıyla kilo alınıyo
tamamdır rakibemle hızlı bi şekilde döneriz inşallah
Tamamdır bence ablaKızlar perşembe 9 yada 10 diyelim
İtirazı olan varmı
evet okudum bıraz gecmısı napmısın abla gecen hafta 4,5nedır ya sen muhtesemsın eğer emzırmesem bu hafta ıcın bende denerdım ama gercekten canı gonulden senı tebrık edıyorumKamile 4 ay sonra nihayet listeye girdim baby
kız sus dayagı yıyecen birazdan mefkusumdanşimdilik sıkıntı gözükmüyor martta tekrar gidicem
abla hemen dönmeyeydim iyiydi ama bura olmayınca da jet hızıyla kilo alınıyo
tamamdır rakibemle hızlı bi şekilde döneriz inşallah
Aman sen bana bakma kuzumTamamdır bence abla
evet okudum bıraz gecmısı napmısın abla gecen hafta 4,5nedır ya sen muhtesemsın eğer emzırmesem bu hafta ıcın bende denerdım ama gercekten canı gonulden senı tebrık edıyorumş
kız sus dayagı yıyecen birazdan mefkusumdan
Bu hafta gerı donus haftası olsun bıze en az 1,5 5gunde hadı kız sen lısteye yaklasırsın bende yarısını atmıs olurum heee ok dımı kaldır totoyu azcık zıplayalım
Kızlar şimdiden kararlaştıralım
Tamamdır ablaKızlar perşembe 9 yada 10 diyelim
İtirazı olan varmı
Günaydın herkese
22 ocak,82.2
Bugün,83.5
Fark, +1.3
Yaaa ben de arti 800 üm soklardayim moralim alt üst oldu
Gunaydin bende sabitim kizlar niye boyle oluyoruz anlamiyorum bir hafta cok iyi vrrsek bir hafta kotu oluyor(
Bu arada arti olan arkadaslar cumaya daha cok var insallah eksiye doner artilariniz canlarim
Kızlar günaydın bir hafta dikkat edip tam 7 leri gördüm derken cmartesi gözüme çok az görünüp yediğim cıssların bedeli ağır oldu
Cuma 79.800
Bugün 80.200
Artı 400 bu hafta hedefim 78 di yine de yılmayacağım küsüratlı olsa bile 7ve 8 sayısını Yanyana göreceğim inşallah !!!
Kızım durmuyor ama kanguru ya koyup bantta yürümeye gidiyorum :
Günaydınnnnn fıstıklar
Cuma 73
Bugün 73.6
Fark +600
Doğrusunu isterseniz bu artıya hiç üzülmedim çünkü dün çok daha fazlaydı
Ve cuma kesinlikle iyi bi eksi görülecek
Masal ve rabia
Kızlar sabit demek cumaya çok güzel bi eksi gelecek demektir
Nehirim senin bukadar artı olacağını sanmıyorum hem dünkü yorgunluktan hemde şalgamdan ödem olmuş olabilir
Ayşe liste konusunda sen bilirsin tatlım
Bence önce bi kan hormon testlerini yaptır boşa kürek çekme derim ben
Poni kız artı 1.3 nedirki
Bence 2 haftada çok iyi bi rakam
Ve tabiki cumaya gidecek ama sen istersen
Kübra elif yılmak yok bebekler
Herkes cuma ekside olacak
F Fittek
mstb
Kızlar sizde tartılıp ne durumda oldupunuza bakın ve daha fazla zaman kaybetmeden hemen menü vermeye başlayın
Kimsede umutsuzluk yada negatif bişey duymak istemiyorum
Bugünden sıfır kaçamak ve bol sporla devam ediyoruz
Şu 3 gün sporu yapabildiğiniz kadar çok yapın perşembe boş gün yaparız
Cuma herkes güzel bi eksiyle gelecek
Şunuda unutmayın burası 9.takım
Bi hafta 2.olup ertesi hafta düşüş yaşamaz istikrarını devam ettirir
Hadi bismillah yeni haftamız hayırlı olsun
Süper canım
Günaydın kızlar biz anca uyanabildik dün gece sabaha karşı uyuduk.
eski 68.5
yeni68.4
-100
çok şükür 100 de olsa eksiyi görmek güzel. ama daha biraz fazla bekliyodum açıkçası.
Bende sabitim kizlar gencay evde kizin asisi filan var islerim.bitince giricem
Abla cuma değilde perşembemi yapsak diye düşündüm ben. Cıma genelde haftasonuna bağlandığı için misafirliğe gidilebiliyo yada misafir gelebiliyo ondan. Benim bi planım yok ama genelde cumaları boş geçmiyoruz hep misafirim oluyo. Hele birde kayınpederim olursa telefonu elimize alamıyoruz kızıyo hemen. Birde akşam dokuz değilmi?
Kamile 4 ay sonra nihayet listeye girdim baby
Pazarda da 2 saat dolaştım duraksamalarimi cikarirsak 60 dk yürüdüm.
Ohh bugün spor yaptığım için çoook mutluyum. .
Pazarciyla da tartıştık adama diyorum m verir misin Tayt.
Bana diyor ki bence size olmaz XL veriyim şok oldum aglicaktim sinirden sensin XL dedim.
İki dk da nasıl inceleyip karar verdin dedim sen m ver yorum yapma dedi verdi aldım geldim denedim mis gibi de girdim içine pissss adammmmmmmmhihhhhhh
Kız taytı giyip geri gitseydin adamaPazarda da 2 saat dolaştım duraksamalarimi cikarirsak 60 dk yürüdüm.
Bana diyor ki bence size olmaz XL veriyim şok oldum aglicaktim sinirden sensin XL dedim.
İki dk da nasıl inceleyip karar verdin dedim sen m ver yorum yapma dedi verdi aldım geldim denedim mis gibi de girdim içine pissss adammmmmmmmhihhhhhh
Çok iyi yapmışın cnm şu 3 gün spora ağırlık verelimCanım ben artı çıkınca boş derste düďtüm yollara. 40 dakika yürüdüm. Rahatlad
Benim için uygundur abla :)Kızlar perşembe 9 yada 10 diyelim
İtirazı olan varmı
Bilmiyorum Elifim ya moralim bozuldu ama daha çok hirslandim sporun dibine vuracam bu hafta :) ₩Ahhhh poni kurtul hemen onlardan.
Sen niye artı çıktın kız. Anam bu tartılar şaşırmış.
Ahhh bende sabit olaydım da bu artıları düşünmiyeydim.
Ben de +400 üm canım. Kurtulacaģıż cumaya.
Maşallah azmine nehir. Süpersin.
Yok yok cumaya eksiyle gelecdğim mefkußüm. Senin için 600 artı iş değil. Sen kesin verirsin onu.
Canım ben artı çıkınca boş derste düďtüm yollara. 40 dakika yürüdüm. Rahatladım.
Teşekkür ederim.
Sevil takıma göre süpersi canım.
Hadi burcu cumaya süper geleceksin.
Cuma bana da çok uygun gelmedi. Çocukların tatil baßlangıcı olduğu için biryerlere gidiliyor. Yada geliniyor. Bence herkes gelebilecekse pazartesi akşamları olsa. Her hafta. Çünkü ara kontrolden sonra birbirimizi gaza getitiriz cumaya kadar.
Bence de .
Süpersin mefkuşum. Darısı benim başıma.
Ahhh o pazarcılar. Adamın sinirini bizuyorlar.
Gidecem abla zaten daha parasini vermedim evimin altında tanıyor beni denicem dedim gelirim birazdan ama adam giderken L da al belki olmadı diye de ekledi :):)Kız taytı giyip geri gitseydin adama
Bak bakalım olmamışmı diye
Bende önceki gittiğimde adamın biri baktığım gömleğe size olmaz dedi
Bende zaten kendime bakmıyom kızıma Bakıyom hem sizi ne ilgilendirir dedim
Aslında kendime bakıyodum
Tamamdır bence abla
evet okudum bıraz gecmısı napmısın abla gecen hafta 4,5nedır ya sen muhtesemsın eğer emzırmesem bu hafta ıcın bende denerdım ama gercekten canı gonulden senı tebrık edıyorumş
kız sus dayagı yıyecen birazdan mefkusumdan
Bu hafta gerı donus haftası olsun bıze en az 1,5 5gunde hadı kız sen lısteye yaklasırsın bende yarısını atmıs olurum heee ok dımı kaldır totoyu azcık zıplayalım
Pazarda da 2 saat dolaştım duraksamalarimi cikarirsak 60 dk yürüdüm.
Hadi bakalım. Dönüşümüz muhteşem olsun. İyice saldım zaten
Bence gidince adama haklısın bu olmadı büyük geldi bi küçüğünü alcam de
Neyse lafı kondurmuşun bebekTüh bu da olurdu gittim şimdi m oldu abi bir göz doktoruna görün gözlükler büyük gösteriyor degissin dedim :):) :) adam böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?