Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sanirim oglum hasta oluyor iki gündür hic durmuyo gözlerinden uyku akiyor ama uyuyamiyor yemek bile yiyemedim bugun

Sabah
Iki dilim cvdr ekmegi
Iki cay kasigi tahin pekmez ve biraz cecil peyniri ( bunlarida ayak ustu yiyebildim)

Ogle
Bir buyuk kase yogurt iki kasik yulaf ezmesiyle

Ara bir dilim cvdr ekmegine az bisey ev salcasindan sürdüm ve bir incir

Aksam
Bir tabak kuru fasulye
Bir dilim tb ekmegi salata Yoğurt

Ara ya kahve yada bir meyve

Kızlar menümü daha fazla bişeyler yemeden paylaşayım
Sabah 08.30 1haş yumurta 1kk peynir 5zeytin domates salatalık

Ara 1 Türk kahvesi
Öğle 14.30 1 tabak et haşlama 1 haş patates
Ara 1 armut 1 portakal
Akşam 17.00 1 tabak et haşlama
Spor yok
Su 2lt

Kizlar bende menumu paylasayim ,

SABAH:7.30 bir dilim tb ekmegi,1 haslanmis yumurta,1 kk peynir,6 zeytin ve yesil cay.

Ara ogun:10.15 bir avuc ici kadar badem ve findik 5 tanede kuru uzum.

ÖĞLE:12.30 bes kasik kadar kuru biber kavurma va salata.

Ara ogun:15.15 bir bardak sut ve yarim ayva.

AKŞAM:17.30 bir tabak karnibahar salatasi ve ayran

2.5 litre su aksama 2 mil leslie yapilacak insallah yazarim.

Adiyet olsun canim patates haric iyi

Gayet iyi tatlim afiyet olsun

Menun iyi gorunuyor canim.
Canim ogle az olmus ondan acikmissin bence oglede tok kalacagin seyler tuket onun disinda guzel.
Gecmis olsun canim dikkat et uzerinde agirlasmasin,ogle normal bir ogun yapsaydin yulafli yogurdu ara ogun tuketseydin acikmazdin canim.
Menun guzel olmus rakibem,ama ara ogun tek porsiyon meyve tercih etsen daha iyi olurdu.

Hosgeldin canim aramiza tekrar.kilo.durumun ne alemde yazdin benmi kacirdim.yoksa.menunde cok gizel

Kizlar hepinizin menuleri guzel bencw

Benim.menu sabah 1 yumurta biraz peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek

Aksam 1 kucuk.tabak.kiymali.yumurta 1 kase yogurt

Su 3 litre

Spor suan yapiyorum bantta

Kizlar bu arada bugun iki bardak lahana suyu ictim.hani su ibrahim saracoglu nun onerdigi Var ya o.bakalim 5 gun icecwgim

@Ariver
Mefkurem
Tayt mesajlariniz.cok tatli:)))) guldum valla aynilari benimde basima cok geldi.cunki turk insani o konusa kaba biraz maalesef:))

Kizlar bu arada su mesaj aralarindaki noktalar icin kusura bakmayim benim telin klavyesi oyle.bir turlu duzeltemedim her kelimeden sonra nokta koyuyor silmekten usandim artik idare edin emi

Bu hafta rakibiz biliosun dimi menun guzel tatlicik

Menun guzel canim,. Lahana suyu ne ise yarıyor??

Adiyet olsun canim patates haric iyi

Gayet iyi tatlim afiyet olsun
Can'ım dünden arttı eşim de bigün önceki yemeği yemez bitsin diye mecbur yedim bidaha yenicem ama rahatsız oldum zorla yedim

Önce portakal yedim Can'ım tatlı çekti acayip o Zaman tatlı niyetine armut yedim tamam kuzum bidaha tek meyve:))

Menünü şimdi gördüm Can'ım benim o halde sporları yaptıktan sonra birbirimizi etiketleyelim Can'ım gaza gelir yapamayan:)))

Selam kızlar :)
İnsan bi hafta da çalışmayı unutur mu yaa sanki ev kızı olmak için yaratılmışım bugün çok yorucu oldu benim için birikmiş işler vardı eve gelince hemen uyumuşum 1 saat iyi geldi.
bugün maalesef +400 düm
bugün pro yaptım zorlandım ama inşallah yarın o artıyı atmış olurum. Atmamışsam perşembe de pro yapıcam.
Telefonumda yarın akşam gelecek inşallah bi aksilik olmza da gelir insan alışınca çok zorlanıyor.

menümü yazayım:
sabah: 07.30
2 kaşık kıymaya, 2 yumurta

Öğlen: 12.30
Haşlanmış tavuk göğsü, salata

akşam: 18.00
1 ızgara bonfile, salata.
su: 2 litre
spor: 3 mil Leslie yapıcam birazdan.

@elifce80 Elifim nasılsın nasıl gidiyor bugün seninde okulun başladı günün nasıl geçti? kızın alıştı mı tuvalet eğitimine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…