Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım şok diyet yapmıssın elma diyeti elma diyetinden sonra kilo almayıpda sabit kalmak bence cok güzel ..
bide şöyle bir durum var vücut bazen spor + diyet yaparsın ama kilo vermez yani direnir aynı sekilde kilo aldığımızdada aynısı olur vücut verirken direndiği noktalarda alırkende takılır..

1000 kalori bencede cok az ama elma diyetinden cıktığın için direk yükseltmemen ii olmus derim ben..
yavas yavas yükselte bilirsin mesela bu hafta 1000 oldu haftaya 1100 ama sporu asla bırakma bunu yaparken yoksa aldığın fazlalık depo olur 1500 ün altına inmeden yapmalısın kilona göre..

ben bile 1000 kalori ile beslenmiyorum daha fazla yiyorum gerci ben montignac diyetini uyguluyorum kalori hesabı yok onda..

sağlıklı zayıflamak için sen uruz un da dediği gibi arttır az az miktarları..

İnşallah sporu bırakmayı düşünmüyorum.Çok zevkli oluyor.. Eşim,ben oğlum hep beraber yapıyoruz O zaman ben bu cuma gününe kadar 100 alayım. sonra hafta hafta 100 eklerim. 1500 den fazla yapmam... Eşimle de maaşı için iddiaya girdik.. seneye bugun 60 kg olursam maaşını elinden alıcam inş. yapabilirm.. Allah'ım güç,kuvvet en önemlisi İrade versin cümlemize... Sağol bilgilerin için.. Allah razı olsun..

fadime02 abla ben bunları yedim sen neler yedin bakalım :)

fadime02 abla ben bunları yedim sen neler yedin bakalım :)

sabah 2 dilim kepek ekmek 1 domates 1 sivri biber 4 zeytin arada portakal öglen bulgurlu kabaklı lahana dolması 4 tane 2 kepçe yayla çorbası salata eşimle birlikte 1 çay içtm yanında 1 kuru kayısı şekersiz içemiyorum ara ögünüm var 4 de yeşil çay 2 tam ceviz 3 kuru kayısı yicem

kızlar fangy die bi arkadası yönlendirdim takımınıza..
Kuralları takımın işleyisini anlatırmsınız ..

Bu arada sürekli takımda olan birini kaptan belirleyin aranızda bi de kaptan yardımcısı..

Cuma gününe kadar paylasım alanına bildirelim..

Zaten bu iki arkadas işleyişi öğrenene dek biz buralardayızz :112:

ben arada girip bakıyorum yorumlara belki bişeler ögrenirim diye kilolarım çok çabuk vermek istiyorum nisanın ilk haftası diyetisyen kontrolüm var hadi hayırlısı

bende bu günkü menümüü yazayımm

sabah meyve süt

ara elma(yeşil)

öğlen mercimek corba salaya( yağsız) ayran

ara ayran

aksam salata 2 haslanmıs yumurta yoğurt 1 dilim ekmek..

ya ben kaptan yada yardımcı olabilirim. Çünkü sürekli müsait oluyorum ama Biim tayin kagırlarımız geldi (çok şükür :)).Bursaya gidecegiz inş. O yüzden ayın sonlarına dogru giremeyebilirim... Sürekli giren birini belirleyebilirsin.. Yada takım oturana kadar ay sonunu mu beklesek? :26: benim gördüğüm kadarıyla takım üyeleri pek giremiyor :44:

selam ben esra gruba kabul edıldım sanırım
ama yenı oldugum ıcın hıcbısey bılmıyorum mesela takımın kaptanı kım ? zayıflamak ıcın neler yapıyosunuz, neler tavsiye edersiniz
bana yardımcı olursanız cok sevinirim

acıkma atklarını sık yaşıyorum bunları nasıl atlatabılırım kızlar bide şu tefal actıfryda yapılan patates kızartmasından yesek nasıl olur
canım acip kızartma çekti tatlı krızlerıne gırıyorum offfff offfffffff

fangy hoşgeldin..

henüz takım kaptanı ve yardımcısı bellki değil bu takım yeni acıldı tüm üyeleri senin gibi yeni cuma günü sabah erkenden ac ve wc ye cıkınca tartılıcaksın kilonu bildiriceksin..
haftaya cuma yarısmaya katlacaksınız..

daha bugun basladım yıllar once dıyetısyenın bana verdıgı bı dıyet var onu uyguluyorum
dıyet soyle
sabah 2 dılım kepek ekmegı domates salatalık serbest 1kib kutusu buyuklugunde peynır
arada 1 porsıyon meyve
ogle avuc ıcı buyuklugunde ızgara köfte veya tavuk 1 kase yogurt2 dılım kepek ekmegı sınırsız salata( ama ben et yemıyorum sebze yemegı yıyorum 6 yemek kasıgı oda)
arada 1 posıyon meyve
aksam 6 corba kasıgı sebze yemegı 2 dılım kepek ekmegı 1 kase yogurt
bıkac saat sonra (acıkınca ) 2 porsıyon meyve

tamamdır cuma sabah bıldırelım kılomuzu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…