- Konu Sahibi Handandandan
-
- #13.141
meyvenull hani kilom sabitlendi bu iyi bişey demiştin ya? neresi iyi birşey bunun :) acıklarmısın dicektim de... bide uruz bana dedi ki: benim kiloma göre 1000 cl azmış 1500 yapmalıymısım günde. vücudum bu yüzden savunmaya geciyormus kilo vermem duruyormus dedi.. sen ne düşünüyorsun?
canım şok diyet yapmıssın elma diyeti elma diyetinden sonra kilo almayıpda sabit kalmak bence cok güzel ..
bide şöyle bir durum var vücut bazen spor + diyet yaparsın ama kilo vermez yani direnir aynı sekilde kilo aldığımızdada aynısı olur vücut verirken direndiği noktalarda alırkende takılır..
1000 kalori bencede cok az ama elma diyetinden cıktığın için direk yükseltmemen ii olmus derim ben..
yavas yavas yükselte bilirsin mesela bu hafta 1000 oldu haftaya 1100 ama sporu asla bırakma bunu yaparken yoksa aldığın fazlalık depo olur 1500 ün altına inmeden yapmalısın kilona göre..
ben bile 1000 kalori ile beslenmiyorum daha fazla yiyorum gerci ben montignac diyetini uyguluyorum kalori hesabı yok onda..
sağlıklı zayıflamak için sen uruz un da dediği gibi arttır az az miktarları..
Bugünkü menüm
SaBaH
1 dilim peynirli tost = 130 cl.
1 domates = 14 cl.
1 salatalık = 11 cl.
3 zeytin = 30 cl.
aRa
2 kupa yeşilçay
öĞLe
1 kase tutmaç çorbası = 150 cl.
3 diyet bisküvi = 66 cl.
1 elma = 40 cl.
aRa
2 kupa yeşilçay
2 elma = 80 cl.
aKŞaM
Yarım porsiyon domatesli bulgur pilavı = 300 cl.
1 kase cacık = 130 cl.
ToPLaM : 951 cl.
SPOR
Sabah LeSLie ile 500 adım
Akşama doğru LeSLie ile 3 mil...
Yatana kadar 3 lt. su...Bugün böyle yapacağım inşallah..
canım görmedim mesajını ne sormustun..
tatlım gecmiş olsun menün güzel ama simit fazla gibi geldi ..
bende farkındaydım ama evde degıldım ara ögunum geçmesin diye semt pazarında kızımın sımıtının ucundan kopardım işte
fadime02 abla ben bunları yedim sen neler yedin bakalım :)
kızlar fangy die bi arkadası yönlendirdim takımınıza..
Kuralları takımın işleyisini anlatırmsınız ..
Bu arada sürekli takımda olan birini kaptan belirleyin aranızda bi de kaptan yardımcısı..
Cuma gününe kadar paylasım alanına bildirelim..
Zaten bu iki arkadas işleyişi öğrenene dek biz buralardayızz :112:
sanırım diyetisyene gidiyordun.. bana aralar cok geldi.. yani 4 glisini 1 karper çikolata kaplı 4 bisküvi süt fazla dibi geliyo.. QUOTE .!.:yok diyetisyene bi kere gittim verdiği listeyi ilk günden attım ondaki aralar daha fazlaydı :) ben kendim dün başladım kendime göre daha doğrusu çalıştığım için böyle yapmak zorundayım ama biraz önce tutamadım kendimikatmer yedim nolurr kızın bana bağırın azarlayınn hak ediyorum ilk günden irademe yenildim ama bu saatten sonra bişey yemem:85:bi tek adaçayı içicem.
fangy hoşgeldin..
henüz takım kaptanı ve yardımcısı bellki değil bu takım yeni acıldı tüm üyeleri senin gibi yeni cuma günü sabah erkenden ac ve wc ye cıkınca tartılıcaksın kilonu bildiriceksin..
haftaya cuma yarısmaya katlacaksınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?