- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #131.461
Abla okadar spora artı çıkarsın tabii herywrin ödem olmuştur :) 6düşünce yeni bir fotoğraf isteriz:)Fitt_anne
Dileğim öğleden sonra bende gelemedim cnm
2 gündür maşallah 80 dk yürüyüş yapıyorum bantta, aralıksız
Motivasyon süper bizde aynı hızla devam
Bugün artı çıktım ama cumaya seni geçeceğimden eminim
Ahhh kuzum alınan kıyafetler büyükmü gelmiş
Havasınıda atarmış
Yakışır bitaneme
Bende 6 lara düşeyim çevremdekiler yandı
Kilo durumun ne canim hala artimisin rakibem:)Gece kızım uyumak istemedi sabaha kadar danssssşimdide uyumak istiyor deliriciiiiiiimmmm. Can'ım bişi yemek istemiyor kahvaltı yapmam heralde. Öğlene doğru cacık yerim
Hoşgeldin ozlettin kendiniKilom 98 Zuhal'im,bildirim gününe göre 3 kg artıdayım ama tekrar başladım.15 tatilde misafirlerim olunca +3 kg ile çıktım ama start verdim bugün en kısa zamanda listeye girmeye çalışıcam.Henüz sporu oturtmadım ama hava sıcaklığı fena değil burda dış yürüyüşlere başlamayı düşünüyorum çarşamba yarın nöbetim var çünkü.Herkes nasıllllll,özledim hepinizi.
Çok geçmiş olsun canimKizlar kizimin atesi var ve cok agliyo gelemeyebilirim sabaha kadar optum
Zeynepcim sporunu biraz artır cnm Eğer yağ yakmak istiyorsak en az 45 dk yapmalıyızGunaydin hanimlar bu sabahta sabit ciktim ama bir bucuk bardak su icmistim uyamdigimda,insallah cumaya cok iyi bir eksi gorurum.
Bugün de fazla yapıp yarın az yapıcam perşembe boş günüm cnmAbla okadar spora artı çıkarsın tabii herywrin ödem olmuştur :) 6düşünce yeni bir fotoğraf isteriz:)
Eğer geri yatmıcaksan mutlaka bişeyler ye cnm -ki metobolizman çalışmaya başlasınGece kızım uyumak istemedi sabaha kadar danssssşimdide uyumak istiyor deliriciiiiiiimmmm. Can'ım bişi yemek istemiyor kahvaltı yapmam heralde. Öğlene doğru cacık yerim
Benim daha giyemediğim kırmızı elbisem
Kizlar kizimin atesi var ve cok agliyo gelemeyebilirim sabaha kadar optum
Iyi akşamlar kızlar
Bugün spordan sonra akşam yemeği hazırla ye daha sonra çocuklar çaya geldi sonrasında işe geldim, yazamadım
Menümü yazıp geçmişe bakıcam
Bugünlük Yorum gerekmeyen menülere yorum yapmıcam
9.30 __2 incir
10.30 _1 tb sandwıch Ekm 1 yumurta peynir maydonoz
14.30 _1 bar kefir 1 portakal
18.45 _yağsız unsuz hamsi tava, soğan marul
Su 2.5 olmuştur
Spor _80 dk bantta yürüyüş 40 squat
Ben geçen sene 1 ocakta başlamıştım cnm Ilk 6 ay sıfır kaçamakla 34 kilo vermiştim sonraki 6 ay şımarma dönemi
Halâ 7 lerden kurtulamadım
Geçmiş olsun cnm
Gün içinde yemek yemeye fırsatın olmamış heralde
Akşam kurufasülyenin yanında ekmek olmasa iyi olurmuş
Tatlım öğleden sonra yediğin meyvenin birini sabahki aranda yiyebilirsin
Meyve yediğinizde yanında 2 kş yoğurt yada 1 çb süt tüketinki şekeriniz birden yükselip acıktırmasın
Menü patates dışında güzel
Herkese lahana yaramıyor cnm mesela bana şişlik yapıyor
Ponicim sabah 1 meyve 1 bar süt olsun en azından yanında da bikaç kuruyemiş
Elifcim niyetin pro yapmaksa salata yerine yoğurt Yemen gerekirdi
O da kk ya başlasaya tatlım belki motivasyonu artar
Kız annene genç sayılır demişsin
Bu arada bende 71 liyim
Demekki bende sadece sayılıyorum yani genç değilim
Öğlen bana az geldi cnm 2 biberle kim doyar
Daha biraz önce boşa çıktım cnm O yüzden gelemedim
Motivasyon olarak süperim
Hoşgeldin bebişim
Artık bahanelerimizin tükendiği yerdeyiz cnm
2 seçenek var
Ya yaza zayıf girecez
Yada küçük beden kıyafetlere uzaktan bakıp iç çekmeye devam edecez
Sevillllll kız duymamış olayım sana hiç yakıştıramadım heralde şaka yaptın
Salı günü kaçamak olmıcağını zaten biliyosun değilmi fıstığım
Inşallah uzun süreli bişey değildir cnm geçmiş olsun
Bugün Bizimkide çok muz mızdı
Günaydın kızlar
Gunaydin hanimlar bu sabahta sabit ciktim ama bir bucuk bardak su icmistim uyamdigimda,insallah cumaya cok iyi bir eksi gorurum.
Günaydın canlar
Yok canım full motivasyonum ben.Bugün nasılız fıstıklar
Enerjiler nasıl
Benim motivasyonum yok, zayıflamak istemiyorum diyen varmı
Benim arti 800 rakibem68.4 cnm bende bugün kimsenin kilosunu göremedim seninki neydi? Bu arada yarın belki küçük bi kaçamak yapabilirim
Full motivasyonum ablamm sabah sabah 45 dk yürüyüş yaptım 5 km yürüdüm dışarıda :)Bugün nasılız fıstıklar
Enerjiler nasıl
Kendi adima cok sukur cok iyi basladim haftaya.en az 500 gr veririm tabiki hedefim cok daha fazla 66.8 den 65.5 olsa cok iyi olurBugün nasılız fıstıklar
Enerjiler nasıl
Oh maşallah güzelimeBenim arti 800 rakibembeni motive et moral ver bana
Yok kiz kaçamak falan kızarım vallaha
Full motivasyonum ablamm sabah sabah 45 dk yürüyüş yaptım 5 km yürüdüm dışarıda :)
Can'ım kendimi çok şiş hissettim bugün o yüzden tartılıp moralimi bozmak istemedim bugün protein ağırlıklı beslenecem cumaya kadar tartılmicam Can'ım:)Kilo durumun ne canim hala artimisin rakibem:)
Biz elimizden geleni yapalım ne kadar eksi olursak kâr kârdır cnmKendi adima cok sukur cok iyi basladim haftaya.en az 500 gr veririm tabiki hedefim cok daha fazla 66.8 den 65.5 olsa cok iyi olur
Tamam abla dograrim şimdi anneme diyordum rezene yi verir misin içeyim diye :):)Oh maşallah güzelime
Nehirim suyunun içine limon elma greyfurt falan doğru ödem atmak için iyi olur
Bide rezene çayını iç
Suyunuda 2 lt den fazla içmeye çalış gün içinde
57 yazilmisti abla daha cok var,okadar dusersem 52 ye indiririm hedefimi ama simdilik 57Biz elimizden geleni yapalım ne kadar eksi olursak kâr kârdır cnm
Senin hedefe kaç yazmıştık cnm
Herkes yavaş yavaş 65 e yaklaşıyor
Vayy supriz yapacaksin ha hadi bakalim:)Can'ım kendimi çok şiş hissettim bugün o yüzden tartılıp moralimi bozmak istemedim bugün protein ağırlıklı beslenecem cumaya kadar tartılmicam Can'ım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?