Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kendi adima cok sukur cok iyi basladim haftaya.en az 500 gr veririm tabiki hedefim cok daha fazla 66.8 den 65.5 olsa cok iyi olur
İnşalşah Can'ım kendime de sürpriz yaparım:) :) bu arada waaaaaay demek istiyorum rakibem sana hedefimize ne kadar yaklaşırsak o kadar iyi Canım doğru diyosun

Günaydınlarrtttt
Günaydın canım
Bugün nasılız fıstıklar

Enerjiler nasıl

Benim motivasyonum yok, zayıflamak istemiyorum diyen varmı
Cok iyiyim abla dune gore eksi 500 deyim ins cumaya 74,5 un altını gormek istiyorum bakalım
günaydın tatlım

Benim arti 800 rakibem beni motive et moral ver bana
Yok kiz kaçamak falan kızarım vallaha

Full motivasyonum ablamm sabah sabah 45 dk yürüyüş yaptım 5 km yürüdüm dışarıda :)

Maşallah sana nehirim. Sabah sabah süpersin.

Biz elimizden geleni yapalım ne kadar eksi olursak kâr kârdır cnm

Senin hedefe kaç yazmıştık cnm
Herkes yavaş yavaş 65 e yaklaşıyor

Kesinlikle. Elimuzden grleni yspmamız lazım. Yaza ćok az kaldı. Şubat mart ve nisanı değerlendirmemiz lazım. Yoksa yine yaza büyük bedenden giyenmeye devam ederiz

Tamam abla dograrim şimdi anneme diyordum rezene yi verir misin içeyim diye :):)
Anneme geldim yürüyerek 45 dk sürdü dönüşte usenmezsem yine yürücem eve abla

Üşenme nehircim. 45 dk süper bir sürd yürüyüş için.

Ben hazırlanıp sohbete gidecem
Öğleden sonra görüşürüz

Bayyyy

İyi gezmeler mefkuşcum sana.
Bizim de okulda toplantı var saat 1 de. Artık 3 saat mi sürer 4 saat mi bilmem.

Günaydın canım

Cok iyiyim abla dune gore eksi 500 deyim ins cumaya 74,5 un altını gormek istiyorum bakalım
günaydın tatlım

Süper kamildm devam.

Kizlar gunaydin kizin atesi bi ara yine alevlendi 7 gibi yattik anca uyandik simdi iyi sukur ins. Bi daha cikmaz cok acikmisjm onu hisettim hemen kahvalti yapicam

Burcucum geçmiş olsun. Aman dikkat edin.
Takip et canım sürekli.

30 dk jıllıan 100 gercekten ip 100mekık yapıldı gun icinde 100squat yapılacak ama acayip yıruldun

Slkıßlar kamileye. Düpersin kuzim. Sabahları sporu bitirenlere bayılıyorum.

Evet canım süper de kızımla yürümek yorucu oluyor arabayi istemiyor bazen ağlıyor o yüzden useniyorum işte.

heralde üyle olmuş canım ....masallh sende cok iyi kilo vermişsin tebrikler

inşallah bende başarıcam ama ne demişler emek etmessen keyifte edemessin emegimizin karşılıgını alıcaz inşallh

ablacım o zaman perşembe sadece yoğurt ve pro yaparım zaten çok yaramamış. Hala +100 deyim. belki de çok erken tartıldım ondandır. Bide tavuk bana gaz yapıyor şişiriyor beni Perşembe balık ve et yerim.

ablacım benim gözümde genç kızsınız sende annem de ama belki başkaları öyle düşünmez diye sayılır dedim
geçen sene teklif ettim KK yı ama bizim hatun uğraşamam dedi bende üstüne gitmedim. Ama öğrendiğim her şeyi söylüyorum bi de spora başlarsak süper olacak :)

Selam kızlar

Yeni eve geldim neskafe mi içiyorum

Bu hafta artıda olsam ben acayip pozitifim
Bence uçuk olmasada güzel bi eksi görecem
Bugünde sporu fazla yapmaya çalışıcam
Gerçi şu anda hiç halim olmasada sonra mutlaka yapıcam

F Fittek
Kamile bu çok güzel haber cnm Bence cumaya güzel bi eksi görecen

@poniponna
Poni sen neyaptın şeker nasıl gidiyor

Bu hafta ıns cok iyi olacak canım
Burcucum geçmiş olsun. Aman dikkat edin.
Takip et canım sürekli.

Slkıßlar kamileye. Düpersin kuzim. Sabahları sporu bitirenlere bayılıyorum.
ıns sonucta super olur güzelim cok istiyorum

ıns abla keske bu hafta 73,9 u girsem cok sevinecek ama 74 te kurtarır bakalım emeklerıme degecek diye umuyorum

Bu hafta ıns cok iyi olacak canım
ıns sonucta super olur güzelim cok istiyorum

ıns abla keske bu hafta 73,9 u girsem cok sevinecek ama 74 te kurtarır bakalım emeklerıme degecek diye umuyorum
Sen başladın ya tatlım Zaten arkası gelecek
Rakamlara takılma

Kızlar bugün benimle bantta yürüyüş yarışı yapacak varmı

Herkesin hızı farklı olduğu için süre değilde km lere bakarız
Haydinnn bi babayiğit aranıyor

Gecmis olsun canim ya beim cocuklarin ikiside hasta kixim iki gindur okula bile gidemedi yavrum bir turlu atlqtamadik hastaligi((
Kizlar gunaydin kizin atesi bi ara yine alevlendi 7 gibi yattik anca uyandik simdi iyi sukur ins. Bi daha cikmaz cok acikmisjm onu hisettim hemen kahvalti yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…