- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #131.481
Güle güle sultanimmmBen hazırlanıp sohbete gidecem
Öğleden sonra görüşürüz
Bayyyy
Son 10 kilo canjm az kaldı :)57 yazilmisti abla daha cok var,okadar dusersem 52 ye indiririm hedefimi ama simdilik 57
Evet tatlim az kaldi nisan 24 te istanbula gezmeye gidicez nasipse insallah ozamana kadar ulasirim hedefime.Son 10 kilo canjm az kaldı :)
Ulaşırsın canım biz de temmuz gibi gidecez istanbula.Evet tatlim az kaldi nisan 24 te istanbula gezmeye gidicez nasipse insallah ozamana kadar ulasirim hedefime.
İnşalşah Can'ım kendime de sürpriz yaparım:) :) bu arada waaaaaay demek istiyorum rakibem sana hedefimize ne kadar yaklaşırsak o kadar iyi Canım doğru diyosunKendi adima cok sukur cok iyi basladim haftaya.en az 500 gr veririm tabiki hedefim cok daha fazla 66.8 den 65.5 olsa cok iyi olur
Günaydın canımGünaydınlarrtttt
Cok iyiyim abla dune gore eksi 500 deyim ins cumaya 74,5 un altını gormek istiyorum bakalımBugün nasılız fıstıklar
Enerjiler nasıl
Benim motivasyonum yok, zayıflamak istemiyorum diyen varmı
günaydın tatlımBurcum geçmiş olsun
Maşallah yürüyüşe. Menü de süper.
Canım istemedi başka birşey. Ama öğleni artıracağım.
Günaydın kamilem.
Süpersin canım.
Gümaydın.
Darısı bize ponicim.
Benim arti 800 rakibembeni motive et moral ver bana
Yok kiz kaçamak falan kızarım vallaha
Full motivasyonum ablamm sabah sabah 45 dk yürüyüş yaptım 5 km yürüdüm dışarıda :)
Biz elimizden geleni yapalım ne kadar eksi olursak kâr kârdır cnm
Senin hedefe kaç yazmıştık cnm
Herkes yavaş yavaş 65 e yaklaşıyor
Tamam abla dograrim şimdi anneme diyordum rezene yi verir misin içeyim diye :):)
Anneme geldim yürüyerek 45 dk sürdü dönüşte usenmezsem yine yürücem eve abla
Ben hazırlanıp sohbete gidecem
Öğleden sonra görüşürüz
Bayyyy
Günaydın canım
Cok iyiyim abla dune gore eksi 500 deyim ins cumaya 74,5 un altını gormek istiyorum bakalım
günaydın tatlım
Kizlar gunaydin kizin atesi bi ara yine alevlendi 7 gibi yattik anca uyandik simdi iyi sukur ins. Bi daha cikmaz cok acikmisjm onu hisettim hemen kahvalti yapicam
30 dk jıllıan 100 gercekten ip 100mekık yapıldı gun icinde 100squat yapılacak ama acayip yıruldun
Maşallah sana nehirim. Sabah sabah süpersin.
Kesinlikle. Elimuzden grleni yspmamız lazım. Yaza ćok az kaldı. Şubat mart ve nisanı değerlendirmemiz lazım. Yoksa yine yaza büyük bedenden giyenmeye devam ederiz
Üşenme nehircim. 45 dk süper bir sürd yürüyüş için.
İyi gezmeler mefkuşcum sana.
Bizim de okulda toplantı var saat 1 de. Artık 3 saat mi sürer 4 saat mi bilmem.
Süper kamildm devam.
heralde üyle olmuş canım ....masallh sende cok iyi kilo vermişsin tebriklerBen 2015 ocakta başlamıştım cnm
Demekki sen gitmişin ben gelmişim
Verdiklerimizi almasak iyi ama olabiliyor işte
Sende 1 sefer başarmışın eminim tekrar yaparsın
Hem yeterli deneyimin var hemde vücudunu iyi tanımışındır
Zaten işin en zor kısmı başlamak sende bunu yaptığına göre arkası çorap söküğü gibi gelir
ablacım o zaman perşembe sadece yoğurt ve pro yaparım zaten çok yaramamış. Hala +100 deyim. belki de çok erken tartıldım ondandır. Bide tavuk bana gaz yapıyor şişiriyor beni Perşembe balık ve et yerim.Elifcim niyetin pro yapmaksa salata yerine yoğurt Yemen gerekirdi
O da kk ya başlasaya tatlım belki motivasyonu artar
Kız annene genç sayılır demişsin
Bu arada bende 71 liyim
Demekki bende sadece sayılıyorum yani genç değilim
Bu hafta ıns cok iyi olacak canımMaşallah sana nehirim. Sabah sabah süpersin.
Kesinlikle. Elimuzden grleni yspmamız lazım. Yaza ćok az kaldı. Şubat mart ve nisanı değerlendirmemiz lazım. Yoksa yine yaza büyük bedenden giyenmeye devam ederiz
Üşenme nehircim. 45 dk süper bir sürd yürüyüş için.
İyi gezmeler mefkuşcum sana.
Bizim de okulda toplantı var saat 1 de. Artık 3 saat mi sürer 4 saat mi bilmem.
Süper kamildm devam.
ıns sonucta super olur güzelim cok istiyorumBurcucum geçmiş olsun. Aman dikkat edin.
Takip et canım sürekli.
Slkıßlar kamileye. Düpersin kuzim. Sabahları sporu bitirenlere bayılıyorum.
ıns abla keske bu hafta 73,9 u girsem cok sevinecek ama 74 te kurtarır bakalım emeklerıme degecek diye umuyorumSelam kızlar
Yeni eve geldim neskafe mi içiyorum
Bu hafta artıda olsam ben acayip pozitifim
Bence uçuk olmasada güzel bi eksi görecem
Bugünde sporu fazla yapmaya çalışıcam
Gerçi şu anda hiç halim olmasada sonra mutlaka yapıcam
F Fittek
Kamile bu çok güzel haber cnm Bence cumaya güzel bi eksi görecen
@poniponna
Poni sen neyaptın şeker nasıl gidiyor
Sen başladın ya tatlım Zaten arkası gelecekBu hafta ıns cok iyi olacak canım
ıns sonucta super olur güzelim cok istiyorum
ıns abla keske bu hafta 73,9 u girsem cok sevinecek ama 74 te kurtarır bakalım emeklerıme degecek diye umuyorum
Kizlar gunaydin kizin atesi bi ara yine alevlendi 7 gibi yattik anca uyandik simdi iyi sukur ins. Bi daha cikmaz cok acikmisjm onu hisettim hemen kahvalti yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?