- Konu Sahibi Handandandan
-
- #13.161
ya ben kaptan yada yardımcı olabilirim. Çünkü sürekli müsait oluyorum ama Biim tayin kagırlarımız geldi (çok şükür :)).Bursaya gidecegiz inş. O yüzden ayın sonlarına dogru giremeyebilirim... Sürekli giren birini belirleyebilirsin.. Yada takım oturana kadar ay sonunu mu beklesek? :26: benim gördüğüm kadarıyla takım üyeleri pek giremiyor :44:
akşam menüm mantarlı sebze yemegi yayla çorbası 2 dilim tam bugdaylı ekmek yemekten 2 saatsonra 1 portakal
ozamn söyle yapalım canım şu an için takımda seni ve fadimeyi görüyorum coğunlukla onu ve seni liste hazırlama takım yönetimi vs hakkında bilgilendirelim. kim kaptan kim yardımcı olur ona siz karar verirsiniz.
mesela sen her gün takıma kim girmiş paylasımda bulunmus menü bildirmiş die takip et hafta ya ona göre listeye alalım takıma gerekli özeni göstermeyen listeye alınmaz..
daha bugun basladım yıllar once dıyetısyenın bana verdıgı bı dıyet var onu uyguluyorum
dıyet soyle
sabah 2 dılım kepek ekmegı domates salatalık serbest 1kib kutusu buyuklugunde peynır
arada 1 porsıyon meyve
ogle avuc ıcı buyuklugunde ızgara köfte veya tavuk 1 kase yogurt2 dılım kepek ekmegı sınırsız salata( ama ben et yemıyorum sebze yemegı yıyorum 6 yemek kasıgı oda)
arada 1 posıyon meyve
aksam 6 corba kasıgı sebze yemegı 2 dılım kepek ekmegı 1 kase yogurt
bıkac saat sonra (acıkınca ) 2 porsıyon meyve
daha bugun basladım yıllar once dıyetısyenın bana verdıgı bı dıyet var onu uyguluyorum
dıyet soyle
sabah 2 dılım kepek ekmegı domates salatalık serbest 1kib kutusu buyuklugunde peynır
arada 1 porsıyon meyve
ogle avuc ıcı buyuklugunde ızgara köfte veya tavuk 1 kase yogurt2 dılım kepek ekmegı sınırsız salata( ama ben et yemıyorum sebze yemegı yıyorum 6 yemek kasıgı oda)
arada 1 posıyon meyve
aksam 6 corba kasıgı sebze yemegı 2 dılım kepek ekmegı 1 kase yogurt
bıkac saat sonra (acıkınca ) 2 porsıyon meyve
Tamam olabilir.. Ancak yeniden belirteyim... ben bir haftaya kadar tasınacagım.Bir hafta kadar daha burdayım ama ondan sonra ne zaman girebilirim bilmiyorum. Bu hafta ve önümüzdeki hafta gelip gidenleri menüyü falan yazarım.ben şimdi geçmişe bakayım.Orda kimler üye olmuş,menü bildirmiş not alayım cuma günü size söylerim.. kapiş :))
Bugünkü menüm
SaBaH
1 dilim peynirli tost = 130 cl.
1 domates = 14 cl.
1 salatalık = 11 cl.
3 zeytin = 30 cl.
aRa
2 kupa yeşilçay
öĞLe
1 kase tutmaç çorbası = 150 cl.
3 diyet bisküvi = 66 cl.
1 elma = 40 cl.
aRa
2 kupa yeşilçay
2 elma = 80 cl.
aKŞaM
Yarım porsiyon domatesli bulgur pilavı = 300 cl.
1 kase cacık = 130 cl.
ToPLaM : 951 cl.
SPOR
Sabah LeSLie ile 500 adım
Akşama doğru LeSLie ile 3 mil...
Yatana kadar 3 lt. su...Bugün böyle yapacağım inşallah..
aslında bu kadar meyveyı bende yıyemem ben de arada meyve yerıne kepeklı bıskuvı yıyeyım barı
tamam canım :112:
sen gittiğinde görevi fadime devralır..
birlikte yürütürsünüz bu işi
aslında bu kadar meyveyı bende yıyemem ben de arada meyve yerıne kepeklı bıskuvı yıyeyım barı
Yarışmanın kuralları gereği takıma davet edilen yeni üyeleri 1-2 haftalık denemeye tabi tutmak gerekiyor.
Devamlılığı var mı, paylaşımda bulunuyor mu, zamanında kilo bildiriminde bulunuyor mu...
Bunlara dikkat ediliyor.
Eğer bu kurallara uyan yeni üyeler varsa zaman kaybetmeden, hemen 1. hafta listeye alııyor.
Tüm takımlarda bu prosedür uygulanır.
Böyle bir şey gerekiyor da, bazıları ben bir takıma katılmak istiyorum diyor ama ortadan kaybolup bir daha da gelmiyor.
Bu deneme süreci olmazsa, her geleni hemen listeye alırsak karmaşa olur.
Kaptan ve kaptan yardımcılarının da bu konuda sorumluluğu var.
Şimdi yapmanız gereken:
1- Düzenli paylaşımda bulunmak,
2-Cuma günleri kilo bildiriminde bulunmak,
3-Devamlılık sağlamak.
2-3 hafta üst üste neden bildirmeksizin kilo bildiriminde bulunmayanlar diskalifiye edilir ve bir daha hiçbir takımda yer alamaz.
Temel kurallar bunlar :)
bisküvi yerine 2 ceviz- 6 fındık-yarım avuc leblebi ayran yada süt seklinde beslen bence daha ii olur
Tamam. Fatma abla için uygunsa benim için sorun yok.. Menüm de iyi mi atilla abi? Sen ve uruz bu takımın atilla abisisiniz
tesekkur ederım acıklama ıcın
kaptanlıgın hayırlı olsun:79:
off bu kadar sey cok degıl mı:
hmm bende dıyorum bu ne :)))
ben esra 26 yasındayım boy 165 kılo 86 kaydet kaptancım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?