Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menü güzel ablacım.
Ha gayret yapabildiğin Kadar yap ablacım çok da zorlama

Canim menulerin genel olarak guzel ama oglelerin hep az oluyor hurma ve yogurt normal ara ogunde yesen daha iyi olur

Öplen çok az olmuş canım
Kızlar ben 2 öğün yapıyorum. Öğlenim ara öğün niyetine genelde meyve yoğurt oluyor. Diyete başlayalı nerdeyse 1 sene olacak artık sporsuz gitmiyor çok spor yapamadığım için öğünleri azalttım. Salona başlayınca ve günler uzayınca normal 3 öğüne dönmeyi düşünüyorum.
Inşallah annişde en kısa zamanda verir cnm Çünkü her geçen sene vermek daha zorlaşıyor
İnşallah ablacım çok istiyorum o da zayıflasın.

Hoşgeldin cnm takım çoğsldı ne güzel:)
Hoşbulduk canımmm,inşallah bir an önce listeye girmeye çalışıcam artılarımdan kurtulup :)
Sonunda.herkes geliyooooo
Çok özledim hepiniziiiii :)
Nilüferim gel hadi. Yaza bomba gibi gireceğiz.
Elif'immmm inşallah canım benimmm :)
Benim rekoru kıramamısın artı 3,5 tayin ben hosgeldin hocam
Hoşbulduk canım sen ne durumdasın atabildin mi biraz?
Hoşgeldin bebişim
Artık bahanelerimizin tükendiği yerdeyiz cnm
2 seçenek var
Ya yaza zayıf girecez
Yada küçük beden kıyafetlere uzaktan bakıp iç çekmeye devam edecez
Kesinlikle haklısın Zuhal'im,bir de eylülde kardeşimin düğünü var,ailemizin ilk düğünü kısmetse,oraya zayıf gitmezsem gerçekten hayat boyu içimde kalır ve pişmanlığını yaşarım Zuhal'im artık durmak yok :)
Hoşgeldin artıları alıp gelmişiz
Hoşbulduk canım,sen ne durumdasın?
Günaydın herkese

Hoşgeldin ozlettin kendini
Hoşbulduk canımmm,ben de çok özledim hepiniziii :)

Bugünkü menüm çok sağlıklı olmadı okuldaki son dakika menüsünden dolayı,tek başına karbonhidrat çıkacağını bilseydim kesinlikle yanımda götürürdüm ama ilk kez böyle bişey oldu normalde çorba olurdu ona güvendim ama yalnızca karbonhidrat vardı.Açlıktan dolayı geçiştiremedim ama porsiyonu küçülttüm canlar.Yarın da inşallah yürüyüşlerime başlıyorum nöbetim bitti şükür bugün.

Canim ablam benim inan boylesi daha iyi ben 3 ayda sunu anladimki ben ogle yemek yersem.onunu alamiyorum istahim.acliyor bugin hic zorlanmadim mesela aksam yedim doydum miss.bir sure bunu deneyecegim abla bakakim nolacak:)((

Canim ben sana hoageldin demedim dimi hosgeldin tekrar

Dugunler bizi gaza getiriyor canim iyiki varlar bizimde mayista var o zamana verebildigim.Kadar vermek istiyorum sende o zamana baya verirsin canim cok varmis daha

Ohhhh misss valla afiyet olsun bol bol eksiye dönsün

Artı 1800 ile döndüm gidecek inşallah geldiği gibi hızlıca :))

Artı 1800 ile döndüm gidecek inşallah geldiği gibi hızlıca :))
İnşallah canımmmm sen yaparsın :)
Canim ben sana hoageldin demedim dimi hosgeldin tekrar
Hoşbulduk canım benimmmm :)
Dugunler bizi gaza getiriyor canim iyiki varlar bizimde mayista var o zamana verebildigim.Kadar vermek istiyorum sende o zamana baya verirsin canim cok varmis daha
İnşallah canım ya bir de ailemizin ilk düğünü olacak layığıyla çıkmak istiyorum eş dostun karşısına inşallah :)

Karnıyarık kızartma değildir sanıeım sjyun da az
kızartmaydı cnm maleseff ama yiğcek başka bişey yoktu evde değildim
Benim arti 800 rakibem beni motive et moral ver bana
Yok kiz kaçamak falan kızarım vallaha
ah ah beni kim motive etsin eksiyi geçtim sabit olurum inş bari. bugün kaçamak yaptım bolca ah bu şeytan dürttü durdu bütüngün. çok üzgünüm gaz ver bana :))

bugünkü menüm tam bi rezalet kızlar

sabah 9.00
bi dilimi ikiye bölüp peynirli tost yaptım

öğle kaçtı bilmiyorum
iskender yedim ekmekleri hariç ama tereyağlıydı masada dökerler sandım ama servis yapmadan dökmüşler. 1 buçuk porsiyondu ama oğlumla eşimde yedi ben hepsini yemedim

yemekten sonra pasta yedik ama bi dilimi eşim oğlum ben bitiremedik

akşam yemicektim ama eşim sabah işe giderken götürmek için simit almış sıcaktı dayanamadım çeyrek yedim.

bolca yeşilçay

suyumu hiç saymadım ama 1.5 vardır
spor yok butüngün gezdik sabah 10 dan şimdiye kadar yarım saat oldu geleli.

Mefkurem söz yarından ihtibaren en iyi şekilde telafi edicem hem menüyle hem sporla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…