- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #131.581
Bende menümü yazayım
Sporu birazdan yapıcam
Yapınca yazarım
Aslında hiç cnm istemiyor ama kendimi zorlucam
Sabah sohbete gittiğim için kahvaltı geç oldu çünkü gittigimiz yerde yapıyoruz
10.45 _2 dil tb, 1 yumurta, peynir, biraz tulum, salata
15.00_pastırmalı yulaflı peynirli 2 yumurtadan krep
18.30 _1 tabak yoğurtlu kereviz kabak salatası
Su _2 lt olur
Inşallah öyle olsun güzelimMercimek sislik yapmaz abla cunku 2 kere kaynatip suyunu doktum gaz yapmasin diye 3. Suyla pisirdim. Tarhanadan iyidir bea ablam
Canim menulerin genel olarak guzel ama oglelerin hep az oluyor hurma ve yogurt normal ara ogunde yesen daha iyi olur
Kızlar ben 2 öğün yapıyorum. Öğlenim ara öğün niyetine genelde meyve yoğurt oluyor. Diyete başlayalı nerdeyse 1 sene olacak artık sporsuz gitmiyor çok spor yapamadığım için öğünleri azalttım. Salona başlayınca ve günler uzayınca normal 3 öğüne dönmeyi düşünüyorum.Öplen çok az olmuş canım
İnşallah ablacım çok istiyorum o da zayıflasın.Inşallah annişde en kısa zamanda verir cnm Çünkü her geçen sene vermek daha zorlaşıyor
Neskafemi içip hemen başlıyom fıstıkMenü güzel ablacım.
Ha gayret yapabildiğin Kadar yap ablacım çok da zorlama
İkinci rezene cayimi da içtim.
Ohh kendimi hafif hissediyorum
Bide benim kız başlasa ama hiç o taraflarda hevesi yok çok çabuk sıkılıyorİnşallah ablacım çok istiyorum o da zayıflası
Tamam abla kolay gelsin o zamanNeskafemi içip hemen başlıyom fıstık
Zaten yarın az yapıcam
İç canjm :)Canim cekti bi rezende ben icim
Hoşbulduk canımmm,inşallah bir an önce listeye girmeye çalışıcam artılarımdan kurtulup :)Hoşgeldin cnm takım çoğsldı ne güzel:)
Çok özledim hepiniziiiii :)Sonunda.herkes geliyooooo
Elif'immmm inşallah canım benimmm :)Nilüferim gel hadi. Yaza bomba gibi gireceğiz.
Hoşbulduk canım sen ne durumdasın atabildin mi biraz?Benim rekoru kıramamısın artı 3,5 tayin ben hosgeldin hocam
Kesinlikle haklısın Zuhal'im,bir de eylülde kardeşimin düğünü var,ailemizin ilk düğünü kısmetse,oraya zayıf gitmezsem gerçekten hayat boyu içimde kalır ve pişmanlığını yaşarım Zuhal'im artık durmak yok :)Hoşgeldin bebişim
Artık bahanelerimizin tükendiği yerdeyiz cnm
2 seçenek var
Ya yaza zayıf girecez
Yada küçük beden kıyafetlere uzaktan bakıp iç çekmeye devam edecez
Hoşbulduk canım,sen ne durumdasın?Hoşgeldin artıları alıp gelmişiz
Hoşbulduk canımmm,ben de çok özledim hepiniziii :)Günaydın herkese
Hoşgeldin ozlettin kendini
onun da mı kilo problemi var abla? boy kilo oranı nasıl?Bide benim kız başlasa ama hiç o taraflarda hevesi yok çok çabuk sıkılıyor
Menü güzel tatlım
Hurmalar ana öğün yerine geçtiği için miktarı fazla gelmedi
Inşallah annişde en kısa zamanda verir cnm Çünkü her geçen sene vermek daha zorlaşıyor
Rabiam illa 2 öğün yapacam diye kendini zorlama öğlen en azından ara yapabilirsin
Sabah akşam gayet sağlıklı olmuş cnm keşke Öğlende 1 ayran içseydin
Menün kötü değil cnm Ama mercimek şişlik yaparmı bilemem
Aslında pazartesi den sonra çorba hariç bakliyat yemeyelim demiştik
Bugünkü menüm çok sağlıklı olmadı okuldaki son dakika menüsünden dolayı,tek başına karbonhidrat çıkacağını bilseydim kesinlikle yanımda götürürdüm ama ilk kez böyle bişey oldu normalde çorba olurdu ona güvendim ama yalnızca karbonhidrat vardı.Açlıktan dolayı geçiştiremedim ama porsiyonu küçülttüm canlar.Yarın da inşallah yürüyüşlerime başlıyorum nöbetim bitti şükür bugün.
Hoşbulduk canımmm,inşallah bir an önce listeye girmeye çalışıcam artılarımdan kurtulup :)
Çok özledim hepiniziiiii :)
Elif'immmm inşallah canım benimmm :)
Hoşbulduk canım sen ne durumdasın atabildin mi biraz?
Kesinlikle haklısın Zuhal'im,bir de eylülde kardeşimin düğünü var,ailemizin ilk düğünü kısmetse,oraya zayıf gitmezsem gerçekten hayat boyu içimde kalır ve pişmanlığını yaşarım Zuhal'im artık durmak yok :)
Hoşbulduk canım,sen ne durumdasın?
Hoşbulduk canımmm,ben de çok özledim hepiniziii :)
Bende menümü yazayım
Sporu birazdan yapıcam
Yapınca yazarım
Aslında hiç cnm istemiyor ama kendimi zorlucam
Sabah sohbete gittiğim için kahvaltı geç oldu çünkü gittigimiz yerde yapıyoruz
10.45 _2 dil tb, 1 yumurta, peynir, biraz tulum, salata
15.00_pastırmalı yulaflı peynirli 2 yumurtadan krep
18.30 _1 tabak yoğurtlu kereviz kabak salatası
Su _2 lt olur
Hoşbulduk canımmm,inşallah bir an önce listeye girmeye çalışıcam artılarımdan kurtulup :)
Çok özledim hepiniziiiii :)
Elif'immmm inşallah canım benimmm :)
Hoşbulduk canım sen ne durumdasın atabildin mi biraz?
Kesinlikle haklısın Zuhal'im,bir de eylülde kardeşimin düğünü var,ailemizin ilk düğünü kısmetse,oraya zayıf gitmezsem gerçekten hayat boyu içimde kalır ve pişmanlığını yaşarım Zuhal'im artık durmak yok :)
Hoşbulduk canım,sen ne durumdasın?
Hoşbulduk canımmm,ben de çok özledim hepiniziii :)
İnşallah canımmmm sen yaparsın :)Artı 1800 ile döndümgidecek inşallah geldiği gibi hızlıca :))
Hoşbulduk canım benimmmm :)Canim ben sana hoageldin demedim dimi hosgeldin tekrar
İnşallah canım ya bir de ailemizin ilk düğünü olacak layığıyla çıkmak istiyorum eş dostun karşısına inşallah :)Dugunler bizi gaza getiriyor canim iyiki varlar bizimde mayista var o zamana verebildigim.Kadar vermek istiyorum sende o zamana baya verirsin canim cok varmis daha
Hosgeldin canım ozlettin kendini.Canlarım maşallah sayfalar akmış gitmiş,hepinizi son derece motive gördüm ve gerçekten çok mutlu oldum.
kızartmaydı cnm maleseff ama yiğcek başka bişey yoktu evde değildimKarnıyarık kızartma değildir sanıeım sjyun da az
ah ah beni kim motive etsin eksiyi geçtim sabit olurum inş bari. bugün kaçamak yaptım bolca ah bu şeytan dürttü durdu bütüngün. çok üzgünüm gaz ver bana :))Benim arti 800 rakibembeni motive et moral ver bana
Yok kiz kaçamak falan kızarım vallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?