Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar bugun zor bi gece gecti oğlum uyumadı dunde cok yorulmustum hem spor yaptım hem kızımın kresınde ikindi kahvaltısı bendeydu ona hazırlan esim tatlı istedi onu yap yemek falan derken saatlerce ayakta kaldım tabanlarım ağrıyor hala gecede dınlenemeyınce kendimi kotu hissediyorum bi ara esımlede tartıştık uzun sure mutfakta kalınca sonra allahtan uzatmadan geldi ozur diledi bide o girmedi araya oyle iste cenem dustu yine sabah sabah
Oğlan uyumusken evi toplayıp temızlıyım esim yemege gelir bu oğlen yemegi yapayım uyanmszsa sporumuda yapayım bugun dine gore azcık artı var yarına daha fazla eksi olmam lazım bunun için de gayret dimi yaaaaaa

Günaydınnnnn millet
Az kalorili bol hareketli bi gün diliyorum herkese
Kahvaltı ya misafirim gelecek birazdan hazırlamaya başlıyım

@poniponna
Poni bu süper bi haber fıstık Hadi bakalım devamı gelsin inşallah
ben de geleyim mi kahvaltıya :))

ablacım sen çok iyi bir örneksin bizim için ama hatta daha iyisi olamaz.. kendini suçlu hissetme özür dilerim cumaya kadar telafi edicem inş.

Abla ben çoğu Zaman aburcubur yemek istiyorum Zuhal ablama ne derim diye vazgeçiyorum iyiki senin gibi bir kaptanım var sen olmasan 4 kilo değil 400gr bile veremezdim ki haftalarca 84 altına düşememiştim

ben de geleyim mi kahvaltıya :))
Tabiki bebişim
Ama bende mutlaka sağlıklı şeyler de olur

ablacım sen çok iyi bir örneksin bizim için ama hatta daha iyisi olamaz.. kendini suçlu hissetme özür dilerim cumaya kadar telafi edicem inş.
Zaman zaman hepimiz sapıtabilşyoruz cnm
Sadece bunu cuma günleri yapmaya gayret edelim nefsimizi o zaman köreltelim

Abla ben çoğu Zaman aburcubur yemek istiyorum Zuhal ablama ne derim diye vazgeçiyorum iyiki senin gibi bir kaptanım var sen olmasan 4 kilo değil 400gr bile veremezdim ki haftalarca 84 altına düşememiştim
Kuzum söz konusu olan ben değilim takım sorumluluğu
Hemde sizin emeklerinizin boşa gitmesi

Bu yaşama sevincinden bende istiyorumm
Eki Görüntüle 1769428
Bu birazda bizim elimizde değilmi Tatlişim
Önemsiz küçük şeyleri o kadar kafaya takıyozki
Enerjimizi boşa harcıyoz

Iste bu adaletsizlik ya iyi ve guzel olan hersey cok kalorili
Bu yüzden bi cıss yerken iyi düşünmeliyiz

On kere dusunuyorum abla hem kendi hedefim.icin hemde takim.icin 100 gr bile cok onemli

Bu güzel haber cnm
Ben nedense halâ artıyım
Şu 2 gün spor yapmıcam bana fazla spor yaramıyor

Yapma abla bol bol da yesilcay filan ic ben bu hafta pazartesiden sonra tartilmadim ama yine en az bi 700 gr var gibi ole hissediyorum

On kere dusunuyorum abla hem kendi hedefim.icin hemde takim.icin 100 gr bile cok onemli

Yapma abla bol bol da yesilcay filan ic ben bu hafta pazartesiden sonra tartilmadim ama yine en az bi 700 gr var gibi ole hissediyorum
Hadi inşallah cnm
Bende eminim eksiye düşecem
Bugün öğle akşam sebze çorbası yapıcam yarında lapa
Bide bugün normal tartı saatimden erken tartıldım bende oda çok farkediyor

Bu güzel haber cnm
Ben nedense halâ artıyım
Şu 2 gün spor yapmıcam bana fazla spor yaramıyor
Ara ver o zaman abla yapma spor ben de bugun leslie 2 mile yaptım 30 40 dk da yürürüm yarın dinlenirim.
İnşallah cumaya eksi olur artık ya .
Çok mu Artin abla
Aynen abla pazartesi sabah tartildim ben sabittim aksamina 300 gr eksi gozukuodum
Kız akşam nasıl eksi görünüyor sunuz ben 3 kg fazla çıkıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…