- 6 Kasım 2015
- 2.064
- 4.802
- 53
- 47
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #131.601
Hadi iskenderi yedin pastayı yemeseydin bari simit olmayaydı. Feci olmuşbugünkü menüm tam bi rezalet kızlar
sabah 9.00
bi dilimi ikiye bölüp peynirli tost yaptım
öğle kaçtı bilmiyorum
iskender yedim ekmekleri hariç ama tereyağlıydı masada dökerler sandım ama servis yapmadan dökmüşler. 1 buçuk porsiyondu ama oğlumla eşimde yedi ben hepsini yemedim
yemekten sonra pasta yedik ama bi dilimi eşim oğlum ben bitiremedik
akşam yemicektim ama eşim sabah işe giderken götürmek için simit almış sıcaktı dayanamadım çeyrek yedim.
bolca yeşilçay
suyumu hiç saymadım ama 1.5 vardır
spor yok butüngün gezdik sabah 10 dan şimdiye kadar yarım saat oldu geleli.
Mefkurem söz yarından ihtibaren en iyi şekilde telafi edicem hem menüyle hem sporla
aslında bugünkü tek kaçamağım pasta olacaktı çünkü reglim çok yakın ve aşırı çikolata isteğim var. ama nefsime yenik düştüm işte dayanamadımHadi iskenderi yedin pastayı yemeseydin bari simit olmayaydı. Feci olmuş
aslında bugünkü tek kaçamağım pasta olacaktı çünkü reglim çok yakın ve aşırı çikolata isteğim var. ama nefsime yenik düştüm işte dayanamadım
Evet var cnm 165 boy 85 kilo civarıonun da mı kilo problemi var abla? boy kilo oranı nasıl?
Yarın güzel bi menü ve spor görmek istiyorum TatlişimBugünkü menüm çok sağlıklı olmadı okuldaki son dakika menüsünden dolayı,tek başına karbonhidrat çıkacağını bilseydim kesinlikle yanımda götürürdüm ama ilk kez böyle bişey oldu normalde çorba olurdu ona güvendim ama yalnızca karbonhidrat vardı.Açlıktan dolayı geçiştiremedim ama porsiyonu küçülttüm canlar.Yarın da inşallah yürüyüşlerime başlıyorum nöbetim bitti şükür bugün.
Tmm cnm bikaç hafta dene bakalım nasıl olacakCanim ablam benim inan boylesi daha iyi ben 3 ayda sunu anladimki ben ogle yemek yersem.onunu alamiyorum istahim.acliyor bugin hic zorlanmadim mesela aksam yedim doydum miss.bir sure bunu deneyecegim abla bakakim nolacak:)((
Inşallah tatlım bugün tartılmadım ne durumdayım hiç bilmiyorumhhhh misss valla afiyet olsun bol bol eksiye
Ben ne diceğimi bilemiyorum Sevilcimbugünkü menüm tam bi rezalet kızlar
sabah 9.00
öğle kaçtı bilmiyorum
iskender yedim ekmekleri hariç ama tereyağlıydı masada dökerler sandım ama servis yapmadan dökmüşler. 1 buçuk porsiyondu ama oğlumla eşimde yedi ben hepsini yemedim
akşam yemicektim ama eşim sabah işe giderken götürmek için simit almış sıcaktı dayanamadım çeyrek yedim.
bolca yeşilçay
Mefkurem söz yarından ihtibaren en iyi şekilde telafi edicem hem menüyle hem sporla
Sporu 1 saat yapabildim kızlar
Heralde bikaç gündür fazla yapınca bacaklarım ağrıdı
Herkese iyi geceler
Valla bilmiyorum cnmAbla o ne demek ole ben size yetemiyorum.filan sen cok iyi bir orneksin karsimizda ne kadar cok kilo vermissin ve hedefine cok az kalmis. Senin sicakligin bile yetiyo valla o pembis yazilarini ariyorum goremeyince. Sakin ole dusunme gecen hafta cok iyi olunca demk ki bu hafta coktu oda olabilir ama takimda birbirimizle yaris degilde baska takimlarla yaris olunca daha iyi motive olunuo sanirim.
Valla bilmiyorum cnm
Bikaç kişide motivasyon sorunu görünce benimde modum düşüyor
Nasıl enerji bulaşıyıysa negatiflikde öyle oluyor
Zaten bu hafta eş sistemini kaldıracam
Perşembe toplantıda herkes fikşrlerini söylesin
Perşembe 10 cnmAma iste herkes bir olmuyo abla o yuzden sende canini sıkma toplanti saat kacta
Tamm abla kafda fikirler toplayim o araPerşembe 10 cnm
Sizde çocukların işini bitirmiş olursunuz
Abla bence hic yetersiz değil haddinden fazla yeterli ve ilgilisinYarın güzel bi menü ve spor görmek istiyorum Tatlişim
Tmm cnm bikaç hafta dene bakalım nasıl olacak
Inşallah tatlım bugün tartılmadım ne durumdayım hiç bilmiyorum
Ben ne diceğimi bilemiyorum Sevilcim
Bu kaç gündür emek veren arkadaşlarına haksızlık değilmi
Geçen hafta herkes de süper motivasyon ve çok dikkat vardı
Ama bu hafta ben ne kadar çabalasamda bazılarından aynı elektriği alamıyırum
Artık, heralde ben yetersiz kalıyorum sizleri yeterince yönlendiremiyorum gibi geliyor
Nilum hosgeldin hayatimBugünkü menüm çok sağlıklı olmadı okuldaki son dakika menüsünden dolayı,tek başına karbonhidrat çıkacağını bilseydim kesinlikle yanımda götürürdüm ama ilk kez böyle bişey oldu normalde çorba olurdu ona güvendim ama yalnızca karbonhidrat vardı.Açlıktan dolayı geçiştiremedim ama porsiyonu küçülttüm canlar.Yarın da inşallah yürüyüşlerime başlıyorum nöbetim bitti şükür bugün.
Canım yapma bak kaçamak yaptığınzaman kilolar hemen geri dönüyor almak vermek kadar zor olmuyor.kızartmaydı cnm maleseff ama yiğcek başka bişey yoktu evde değildim
ah ah beni kim motive etsin eksiyi geçtim sabit olurum inş bari. bugün kaçamak yaptım bolca ah bu şeytan dürttü durdu bütüngün. çok üzgünüm gaz ver bana :))
Vasat canım lütfen bugün Dünün telafisi ni yap.bugünkü menüm tam bi rezalet kızlar
sabah 9.00
öğle kaçtı bilmiyorum
bolca yeşilçay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?