Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hadi iskenderi yedin pastayı yemeseydin bari simit olmayaydı. Feci olmuş

aslında bugünkü tek kaçamağım pasta olacaktı çünkü reglim çok yakın ve aşırı çikolata isteğim var. ama nefsime yenik düştüm işte dayanamadım

Olsun bazen oluyor öyle iskenderin yağı senin iraden dışında olmuş sıcak simit ise dayanılmaz . Ama biliyorum ki sen bugünü telafi edersin o yüzden bugün bitti yarın yeni bir gün süper bir gün olacak

Yarın güzel bi menü ve spor görmek istiyorum Tatlişim

Canim ablam benim inan boylesi daha iyi ben 3 ayda sunu anladimki ben ogle yemek yersem.onunu alamiyorum istahim.acliyor bugin hic zorlanmadim mesela aksam yedim doydum miss.bir sure bunu deneyecegim abla bakakim nolacak:)((
Tmm cnm bikaç hafta dene bakalım nasıl olacak

hhhh misss valla afiyet olsun bol bol eksiye
Inşallah tatlım bugün tartılmadım ne durumdayım hiç bilmiyorum

Ben ne diceğimi bilemiyorum Sevilcim
Bu kaç gündür emek veren arkadaşlarına haksızlık değilmi

Geçen hafta herkes de süper motivasyon ve çok dikkat vardı
Ama bu hafta ben ne kadar çabalasamda bazılarından aynı elektriği alamıyırum
Artık, heralde ben yetersiz kalıyorum sizleri yeterince yönlendiremiyorum gibi geliyor

Sporu 1 saat yapabildim kızlar
Heralde bikaç gündür fazla yapınca bacaklarım ağrıdı

Herkese iyi geceler

Abla o ne demek ole ben size yetemiyorum.filan sen cok iyi bir orneksin karsimizda ne kadar cok kilo vermissin ve hedefine cok az kalmis. Senin sicakligin bile yetiyo valla o pembis yazilarini ariyorum goremeyince. Sakin ole dusunme gecen hafta cok iyi olunca demk ki bu hafta coktu oda olabilir ama takimda birbirimizle yaris degilde baska takimlarla yaris olunca daha iyi motive olunuo sanirim.

Valla bilmiyorum cnm
Bikaç kişide motivasyon sorunu görünce benimde modum düşüyor
Nasıl enerji bulaşıyıysa negatiflikde öyle oluyor

Zaten bu hafta eş sistemini kaldıracam
Perşembe toplantıda herkes fikşrlerini söylesin

Ama iste herkes bir olmuyo abla o yuzden sende canini sıkma toplanti saat kacta

Abla bence hic yetersiz değil haddinden fazla yeterli ve ilgilisin
Ben buraya menumu yazarken acaba abla ne yorum yazacak diye heyecanlaniyorum yememeye çalışıyorum
Ama iste insan iradesine bazen hakim olamıyor senin yapabilecegin hicbirsey yok

Nilum hosgeldin hayatim

Canım yapma bak kaçamak yaptığınzaman kilolar hemen geri dönüyor almak vermek kadar zor olmuyor.
1 kiloyu verene kadar canımız çıkıyor alırken 1 dilim pasta yetiyor.
Vasat canım lütfen bugün Dünün telafisi ni yap.
Hatta nette bak vicdan çorbası var ondan yap bugünü hafif tut tartıya 2 gün kaldı sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…