- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #131.641
Ara ver o zaman abla yapma spor ben de bugun leslie 2 mile yaptım 30 40 dk da yürürüm yarın dinlenirim.
İnşallah cumaya eksi olur artık ya .
Çok mu Artin abla
Kız akşam nasıl eksi görünüyor sunuz ben 3 kg fazla çıkıyorum :)
Valla ilginç :):) :) :)Bende anlamiyorum.canim valla
lepistesinyavrucugu
Ayşem senin bebiş nasıl oldu
Halâ annengildemisiniz
Bide sen Dr a gidecektinya test yaptırmak için
Yok cnm değilAra ver o zaman abla yapma spor ben de bugun leslie 2 mile yaptım 30 40 dk da yürürüm yarın dinlenirim.
İnşallah cumaya eksi olur artık ya .
Çok mu Artin abla
Kız akşam nasıl eksi görünüyor sunuz ben 3 kg fazla çıkıyorum :)
Bende önceden boğaz şekerlerinden alıyodumGrip olduğum zaman ağzıma bir olips atsam mi kalorisi azdır zaten dedim sonra içim rahat etmiyip netten bakiyim önce sonra dedim bir baktım soklara girdim iyi ki yemedim dedim tam 200 kalori.
Küçük diye aldanmayalim
Ben hiç bizaman gün içinde eksi olmamBende anlamiyorum.canim valla
Tabiki hepsi etken cnmDaha iyi abla cok şükür ilerlemedi ihlamur veriyorum birde elma suyu kaynatiyorum hergun annemdeyiz cuma gunu kendi doktorumuza goturucez o gun acildeki cocuk doktoruna götürmüştuk sordugum sorulardan aldigimiz cevaplar pek memnun etmedi bizi ek gida icindr konusucam..
Tahlil isim bi daha hafta icine kaliyor mecbur ama zayifladigimi hissediyorum su iki gündür nedense :)
Bende pko da var hipotiroidide ee bide uyku yok hepsi en buyuk etken zayiflamadaki ama ben yılmiyorum :)
Çok güzel cnm1 saat tempoşu yürüyüş 30 mekik 100 ip atlama yapıldı akşamda 3 mile leslie
sabah kahbaltı yaptım abla öğlem müsli yedim yani şimdi çikolatalı olandan krizim tuttu yine buay çok tatlı isteğim var hiç bukadar olmamıştı. akşam meyve yerim sadece hem tuvalet sorunumda var iyi gelir diyeÇok güzel cnm
Ama dengelicem diye öğünlerini atlama sağlıklı şeyler yeki metobolizman çalışsın
Aslında meyve iyi bi seçim değil cnmsabah kahbaltı yaptım abla öğlem müsli yedim yani şimdi çikolatalı olandan krizim tuttu yine buay çok tatlı isteğim var hiç bukadar olmamıştı. akşam meyve yerim sadece hem tuvalet sorunumda var iyi gelir diye
Regli olacaksan onun şişliğide olabilir cnmKızlar selam. Bu hafta ne oldu bana anlamadım. Yememe dikkat ediyorum. Spor yapıyorum ama kilo eksi olacağına artı oluyor. Anlamadım gittim bu ißi.
Canım reglim geçen haftaydı. Canım tuzsus yiyiyorum. Çözemedim. Ama okulda çok sinir bozucu şeyler yaşadım idareyle onlardan canim sıkıldı çok stres kilo yaptı bana kesin.Regli olacaksan onun şişliğide olabilir cnm
Yarın detoks türü bişey yap istersen
Bide tuzsuz yemeye çalış
Bitki çayını suyunu ihmal etme
Ben artıları atmisim sabitim şu an.
Niye öyle oldu anlamadım ki.
2 mile leslie yapildi bu arada
Hadi inşallah cnm
Bende eminim eksiye düşecem
Bugün öğle akşam sebze çorbası yapıcam yarında lapa
Bide bugün normal tartı saatimden erken tartıldım bende oda çok farkediyor
Grip olduğum zaman ağzıma bir olips atsam mi kalorisi azdır zaten dedim sonra içim rahat etmiyip netten this HTML class. Value is www.zamanasimi.org/t önce sonra dedim bir baktım soklara girdim iyi ki yemedim dedim tam 200 kalori.
Küçük diye aldanmayalim
Yok cnm değil
Pazartesi 600 dü bugün 300
Bence yarına eksiye düşerim
Yoksa menüm ortada kaçamak falan yok
Ama bende hep öyle olur fazla spor yaptığımda kilom düşmüyor
1 saat tempoşu yürüyüş 30 mekik 100 ip atlama yapıldı akşamda 3 mile leslie
Stres hormonuda vücudu asidik yapıyor kilo vermeyi engelliyorCanım reglim geçen haftaydı. Canım tuzsus yiyiyorum. Çözemedim. Ama okulda çok sinir bozucu şeyler yaşadım idareyle onlardan canim sıkıldı çok stres kilo yaptı bana kesin.
Kızçemi uyutayım yürüyüş yapacağım şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?