- Konu Sahibi Handandandan
-
- #131.681
menüm
sabah
bi yumurta
5 zeytin
bi dilim çavdar
öğle
3 kaşık müsli
akşam
yoğurt
bi tane armut
spor 1 saat tempolu yürüyüş
30 mekik
100 ip atlama
3 mile leslie yapmaya gidiyorum
su 2 yi bulur
İyi sabrediyosun ben hergun tartilmazsam bi eksiklik hissediyorumiyiyim canım teşekkür ederim şimdilik ilk başladıgım gibi yapmaya karar verdim karatay usulü ekmek seker pırınc makarna ve pakete girmiş gıdalara dikkat ederek bakalım inşallah eskiden oldugu gibi sonucu harika olur
teşekkur ederim tatlım ben eskiden bu takımdaydım şimdi 1. takımda devam ediyorum arada burayada yazmak iyi geliyo
maşallah iyi vermişsin hedefine ulaşman dilegiyle.
daha tartılmadım canım cumayı bekliyorum korkunun ecele faydası yok ama
Gerçekler acıdır bebekÇok ağır oldu bu :))
Inşallah faydası olur cnmmenüm
sabah
bi yumurta
5 zeytin
bi dilim çavdar
öğle
3 kaşık müsli
akşam
yoğurt
bi tane armut
30 mekik
100 ip atlama
su 2 yi bulur
O zaman bahaneleri bırakıpHala şismanim ve yaza az kaldı
Hiç belli olmaz tatlım :):)
İnsalah abla evet pes etmek yokBütün olumsuzluklara rağmen yinede eksi olacağım inşallah
Umutsuzluk, pes etmek yooook
Menü güzel canımmenüm
sabah
bi yumurta
5 zeytin
bi dilim çavdar
öğle
3 kaşık müsli
akşam
yoğurt
bi tane armut
30 mekik
100 ip atlama
su 2 yi bulur
Kixlar selam bitaneciklerim nasilsiniz bugun.gune asiri derecede hasta olarak uyandim ogleden sonra iyice kotu oldum ve yataktan ikindide ciktim bugun menum bir garip.oldu :)
Sabah1.kucuk muz 10 tane siyah uzum iki lokma haskanmis tavuk hazirda
bunlar vardi yedik bebislerimle
Ogle ilac icmek icin 1 kase yogurt ve 1 kk kadar yine tavuk
aksamda esimle kiymali makarna yapmistik ve ben tam iki tabak.yedim
Desemde inanmayin tabiki yemedim ben kendimr iki kasik kiymayi kavurup icine 1 yumurta kirdim ve bol madimakla yedim
Su.bugun az oldu ama.iki yaparim.yatana kadar
Sspor yok.kizlar
Bu hafta spor acisindan verimli gecmedi benim.icin ama.haftaya daha iyi olacak ins
Bu arada zuhal abla size yeterli olamiyorum ne demek senin golgen bile.yetiyor bize ama.bazem insan ne yaparsa yapsin biseyler ters gidiyor iste ve sunu bil eger sen olmasaydin bu grup bu kadar istikrarli basarili ve birbirine bagli olamazdi seni cokseviyoruz biz sen bzim.sultanimizsim bizim.icin verdigim.tum.emekler icin cok tesekkur ederim sana ablaaammm
ya aslında cok kotu abartılı bisey yok ama azda olsa kaçamak yapınca motivasyonum dusuyo bugun yumurta buyuklüğünde bi poğaça yedim sabah oglende 5kasık pilav yedim canım sıkıldı bunları yiyınce kusura bakma abla ya sacma sapan canını sıkıyorum seninde iki haftaya listeye donuncem ins bakma bana bazen anlamsız yere umutsuzluğa dusuyorumKamilem önce ne istediğine bi karar ver kuzum
Zayıflamak istiyorsan Biliyosunki önümüze geleni yiyerek olmaz
Bak beni geçtiydin tatil öncesi
Şimdi ben seni geçtim
Hadi kız arayı fazla açmadan yetiş bana
ya aslında cok kotu abartılı bisey yok ama azda olsa kaçamak yapınca motivasyonum dusuyo bugun yumurta buyuklüğünde bi poğaça yedim sabah oglende 5kasık pilav yedim canım sıkıldı bunları yiyınce kusura bakma abla ya sacma sapan canını sıkıyorum seninde iki haftaya listeye donuncem ins bakma bana bazen anlamsız yere umutsuzluğa dusuyorumKamilem önce ne istediğine bi karar ver kuzum
Zayıflamak istiyorsan Biliyosunki önümüze geleni yiyerek olmaz
Bak beni geçtiydin tatil öncesi
Şimdi ben seni geçtim
Hadi kız arayı fazla açmadan yetiş bana
Niye kustunuz kız aç mi birakicak seniKizlar menumu yazayim,
SABAH:7.30 bir dilim tb ekmegi,7 zeytin,1 kk peynir ve yesil cay.
Ara ogun: 10.15 bir avuc ici kadar findik,ceviz,badem
ÖĞLE:12.15 bes kasik sebze yemegi(patlican biber ) bir kase yogurt.
AKŞAM:17.30 dort yk ciger yemegi ve bir kase yayla corbasi.
2.5 litre su,aksam beste eve geldim okulda toplanti vardi spor yapamadim aksam belki yaparim.Bu arada esimle küs oldugumuz icin evde yiyecek pek bir sey kalmadi iki gundur ayni seyleri yiyorumevimiz ilcenin disinda benim almamda imkansiz,bakalim barisana kadar evdeki seylerle idare edicem.
Tatlim sanirim dun kacirdigin icin bugun pek bir sey yememissin bana cok az geldi insallah metabolizmani kotu etkilemezmenüm
sabah
bi yumurta
5 zeytin
bi dilim çavdar
öğle
3 kaşık müsli
akşam
yoğurt
bi tane armut
30 mekik
100 ip atlama
su 2 yi bulur
Kusursuz canim bu hafta menulerin cok iyi insallah iyi bir eksi gelecek.Ben de menümü yaziyim
09.00 1 kk peynir 2 haşlanmış yumurta 7 zeytin rezene
11.00 1 bardak sütlü Türk Kahvesi 3 ceviz
13.30 haşlanmış tavuk göğsü salata
16.00 1 kayisili activia yoğurt
17.30 1 kase Ezo Gelin çorbası 6 yk taze fasulye pilav yaptım sadece tuzuna bakmak için tattim
Su 2 ye tamamlarim
Spor 2 mile leslie
60 dk yürüyüş
Bak bu dediğinde haklısınya aslında cok kotu abartılı bisey yok ama azda olsa kaçamak yapınca motivasyonum dusuyo bugun yumurta buyuklüğünde bi poğaça yedim sabah oglende 5kasık pilav yedim canım sıkıldı bunları yiyınce kusura bakma abla ya sacma sapan canını sıkıyorum seninde iki haftaya listeye donuncem ins bakma bana bazen anlamsız yere umutsuzluğa dusuyorum
İnşallah canım pek umutlu değilim amaTatlim sanirim dun kacirdigin icin bugun pek bir sey yememissin bana cok az geldi insallah metabolizmani kotu etkilemez
Kusursuz canim bu hafta menulerin cok iyi insallah iyi bir eksi gelecek.
Aman sorma canim bizimki uzun hikaye evlendigimizden beri ailesiyle alakali skinti yasiyorum,evimizde mutlu mesuduz ama malatyaya gidince aramiz bozuluyor,sorunlar cikiyor, gelince bir kac hafta kendimize gelemiyoruz.Suan evde yesillik adina sebze adina hic bir sey yok Allahtan yogurt var da onunla ogunlerimi tamamliyorum.Niye kustunuz kız aç mi birakicak seni
Cidden menulerin cok iyi sonucta dikkat ettikten sonra icin rahat olsun illaki verirsin,kilolar bize yapismiyor nihayetinde:))İnşallah canım pek umutlu değilim ama
Teşekkür ederim bitanemKixlar selam bitaneciklerim nasilsiniz bugun.gune asiri derecede hasta olarak uyandim ogleden sonra iyice kotu oldum ve yataktan ikindide ciktim bugun menum bir garip.oldu :)
Sabah1.kucuk muz 10 tane siyah uzum iki lokma haskanmis tavuk hazirda
bunlar vardi yedik bebislerimle
Ogle ilac icmek icin 1 kase yogurt ve 1 kk kadar yine tavuk
aksamda esimle kiymali makarna yapmistik ve ben tam iki tabak.yedim
Desemde inanmayin tabiki yemedim ben kendimr iki kasik kiymayi kavurup icine 1 yumurta kirdim ve bol madimakla yedim
Su.bugun az oldu ama.iki yaparim.yatana kadar
Sspor yok.kizlar
Bu hafta spor acisindan verimli gecmedi benim.icin ama.haftaya daha iyi olacak ins
Bu arada zuhal abla size yeterli olamiyorum ne demek senin golgen bile.yetiyor bize ama.bazem insan ne yaparsa yapsin biseyler ters gidiyor iste ve sunu bil eger sen olmasaydin bu grup bu kadar istikrarli basarili ve birbirine bagli olamazdi seni cokseviyoruz biz sen bzim.sultanimizsim bizim.icin verdigim.tum.emekler icin cok tesekkur ederim sana ablaaammm
Hadi ya üzüldüm canjm madem biliyosun uz her gittiğinizde sorun okuyor ya gitmeyin ya da alisin artık.Aman sorma canim bizimki uzun hikaye evlendigimizden beri ailesiyle alakali skinti yasiyorum,evimizde mutlu mesuduz ama malatyaya gidince aramiz bozuluyor,sorunlar cikiyor, gelince bir kac hafta kendimize gelemiyoruz.Suan evde yesillik adina sebze adina hic bir sey yok Allahtan yogurt var da onunla ogunlerimi tamamliyorum.
Valla öyle canjm aman yapismasin hiç çekemem zaten :)Cidden menulerin cok iyi sonucta dikkat ettikten sonra icin rahat olsun illaki verirsin,kilolar bize yapismiyor nihayetinde:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?