Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba arkadaslar dun yediklerimi yazayimd edim

sabah 2 dilim ekmek peynir domates salatalik esliginde kahvalti

oglen 1 cay bardagi ince bulgurla 4 yemek kasiyi yesil mercimegi karistirdim yaninada 3 yemek kasiyi yogurt

ikindi meyve

Aksam yarim simit biraz peynir ve 3 tane mercimek koftesi yedim.

gun boyunca 2 kupa sekerisz kahve 3 kupa yesil cay ictim. ama sabah gene 79 ciktim demekki dun oelsine 78,8 cikmisim suatilmis vucudumdan.

Bugunde gene kahvaltimi yaptim ama oglen henuz yemedim. aksama yazarim ne yedigimi.

Hepinize kolay gelsin arkadaslar....

Mütedeyyin kaptanlığın hayırlı olsun canım :109:

Meyvenull Kaptanım fırsat oldukça burdayım, az önce şöyle bir baktım ne olmuş ne bitmiş diye :)
Takımımız gerçek bir takım olmaya başladı zaten, artık bir kaptanımı ve bir sürü yeni üyemiz var,
çok güzel :124:

Bugünkü Listem
2,5 dilim kepekli ekmek
1 bardak tek şekerli çay
50 gr tam yağlı beyaz peynir
5 tane zeytin

1 elma

1 muz

Yarım tabak yağsız makarna
100 gr haşlanmış tavuk
200 gram tam yağlı yoğurt

1 portakal
1 elma

1 kase çorba
1 porsiyon mantar sote
2 dilim kepekli ekmek
Karışık salata

toplam: 1575 kalori

HaYıRLı aKŞaMLaR aRKaDaŞLaR

Mütedeyyin - Fadime02 - Softty - Hoppidicik - Banucan1975
Duyguzeyno - Huzurlu_Melek - Demettuba83 - Fangy...

Yukarıda arkadaşlar artık 9. takım üyesidirler... Rica etsem tek tek bana boy ve kilonuzu yazabilir misiniz? Kaydedip hafta hafta takip edeceğiz inşaallah... Mesajımı gören arkadaşlarım lütfen iletime cvp versinler...

uruz teşekkeür ederim :))

Kaptanım bazı üyelerin boy ve kilolarını yazayım ben sana :)

Üye Boy Kilo
Fangy 1.65- 86

Demettuba 1.68- 80

Hüzünlü Melek 1.60 -87

Duygu Zeyno 1.60 - 79

Banucan 1.70 -90

Son düzenleme:
slm kızlar mucuk mucuk
3 mil leslie yaptım bi bakayım sizlere dedim..
şimdide platese baslıcamm hadi sizde totişleri kaldırın cuma geliyorrr

slm kızlar mucuk mucuk
3 mil leslie yaptım bi bakayım sizlere dedim..
şimdide platese baslıcamm hadi sizde totişleri kaldırın cuma geliyorrr

bende yaptım.. birazdan da mekik çekicem.. bi dans programı indirdim.. çok komik ya .. hareketler fln..

galiba ben de 9. takıma yeni katıldım. siteyi ve kuralları fazla bilmiyorum zamanla öğreneceğim inşallah. boy:166cm kilo: 83

Evet canım 9. takıma kabul edildin, hoşgeldin :)

Takımdaki yeni üyelerin kiloları birbirine çok yakın.
Aşağı yukarı herkes 80'li kilolarda, herkes birbirine daha iyi destek olur, ne güzel

galiba ben de 9. takıma yeni katıldım. siteyi ve kuralları fazla bilmiyorum zamanla öğreneceğim inşallah. boy:166cm kilo: 83

Evet canım 9. takıma kabul edildin, hoşgeldin :)

Takımdaki yeni üyelerin kiloları birbirine çok yakın.
Aşağı yukarı herkes 80'li kilolarda, herkes birbirine daha iyi destek olur, ne güzel

hoşgeldin canım... Yarın kurallardan bahsederiz azıcık :)) Herkese iyi geceler

Kaptanligin hayirli olsun Mutedeyyinn.

Benim boyum 1.60 kilom 79 hedefimm 65

kizlar burada aksam olmak uzere ben cok iyi idare ettim ama biraz once bir ic sikintisiyla mutfakta buldum kendimi ve birsuru sey yedim gene. 2 aydir esim yok tek basima yasamaya calisiyorum ve gurbette gercektende cok zor tek olmak bende sikildikca kendimi yemege veriyorum bir de tum gun evde olunca .
bunlar bahane degil biliyorum cokda zayiflamak istiyorum . dusunsenize suan ananemden bile sismanim ailemde benden baska sisman yok ve Turkiyeye gidince en azindan bir 65 olsam yeter diyorum.

icimdekileri anlatacak kimse de yok suan bende size yazayim dedim beni zaten en iyi siz anlarsiniz suan.

neyse yatmadan 1 saat bisiklet cevirsem iyi olacak galiba:)

slm bende 9. takıma katılmak istiyorum 167 boyum 87 kiloyum yaşım 30 düzenli hergün giriyorum hemen aranıza katılmak istiyorum cevap yazarsanız çok mutlu olurum iyigeceler..

1.52 boyum 65.2 kılom 30 yaşındayım hedefim 55 şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…