- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #131.901
Uslu uslu gidip geldin dimi BurcumEve geldim kizlar kizi uyutup gelicem
Eve geldim kizlar kizi uyutup gelicem
Geçen ay ile bugünkü ölçülerim
Ahh en sevdiğim canjm benim bacaklar kalın .
Hep ince olmasını hayal etmisimdir
Öyle mi midem çok kötü oldu abla.su icemiyorum 2 yumurta yedim kahvaltida mahvoldum yerimden kalkamiyorum midem bulanıyor acayip bişey oldu su içince geri geliyor
Evet canım tartı öyle diyor ama bence bugün yorgun yarına düzelir inşallah
Evet abla ben de şok oldum valla o kadar beklemiyordum bakalım 11 martta ne olacak
Merhaba canim ne guzel vermissin kiloları ne kadar bir surede verdin bu kadar kiloyu hedefin kac merak ettim birde neler yapıyorsun cok soru sordum dimi ama kilo veren birini bulunca sormak istedim kusura bakma
Beyin gücü tatlım
Eksi olacam dedim oldum
Bide bünyemi iyi tanıyorum artık
Neyin yarayıp yaramadığını biliyorum
Evet canım farkı görmek için ölçüm aldım zaten sen de al bakalımNehir çok fark var. Süpersin. Ben de bir mexura edineyim hemen başlıyacaģım ölçmeye.
Ahhh o bacaklar bende de kalın. İnan pantolon slıtken sırf bu yüzden bir beden büyük alıyorum pantolonların bellerini yaptırıyorum. Çok tayt gibi pantolon giymesini sevmiyorum.
Nane limon kaynat o iyi geliyor mideye. Geçmiş olsun canım.
Ben çok uzun sürede verdim. Saģlıklı beslenerek verdim.
Ahh o güçten bende de olması lazım. Canım sıkıldı bu hafta. Bir sefer kaçamak yaptım onun faturası da ağır oldu. İnan bu gün okulda baklavalar tatlılar havada uçuştu bir lokma tatmadım.
Evet canım farkı görmek için ölçüm aldım zaten sen de al bakalım
Nefret ediyorum şu bacaklardan zaten canim hic bisey yakışmıyor
Hayırlı olsun cnm
Ilk olarak kilonu boyunu profilinin altına yaz
Bak hepimizde yazıyor
Akşam menünü saatleriyle suyunu sporunu liste şeklinde yaz
Pazartesi ara kontrol Cuma günüde liste için tartı günü
Bu arada hertürlü konuda yazabilirsin
Biz burda hayatı paylaşıyoruz
Mesajını yeni gordum canim elektirikler kesikti internet gitti profilimi hemen ayarlıyacagım simdi bilgiler için tsk
Ben Zühal 44 yaşında 3 çocuk 1 torun sahibiyim. 1 senedir bu takımdayım
Hosbulduk canim insallah gidecek bu kilolar. ilk okul ogretmenimisin merak ettim canim benimde bir oglum var orta okula gidiyorHoşgeldin aramıza ben Poni 26 yasında bir çocuk annesiyim, öğretmenim. 5 aydır bu gruptayim 13 kilo verdim doğru adrestesin
miray1311
Miraycım sen başvuru topiğine yazmışın
4.takım çağırmış seni
Istersen oraya gidebilirsin
Ama 2 takımda birden olamazsın
Hosbulduk canım insallah veririz kargodan bisikletimde gelmis cok mutluyum simdi kurmaya calısacaģim kızlar
Merhabalar zuhal bende artik buradayim☺
Hosbulduk canim insallah gidecek bu kilolar. ilk okul ogretmenimisin merak ettim canim benimde bir oglum var orta okula gidiyor
Evet topige yazmistim ama cevap gelmemisti gelmeyince sonra size yazdim sizden guzel elektirik aldım eğer kabul ederseniz sizinle olmak isterim buarada hosgeldin diyen butun arkadaslara sicaklıklarından dolayi tesekkur ederim
Hosbulduk canim insallah bende verecegim bu kilolari sende guzel vermissin tebriklerSelam canim aramiza hosgeldin bende rabia 29 yasindayim.bendd diyete 78.5 ile basladim.suan 67 kiloyim.insallah sende bizimle istedigin kiloya inersin:))
Hosbulduk canımHosgeldin cnm ben buru 24 yasimdayim hemsireyim 4 aylik.bir kizim var 17 aylik evliyim. Aramiza hosgeldin
Niye bilgilerim görunmuyor acaba bilgisi olan varmı
Tesekkurler canim ben durum bilgilerine yazmısim simdi duzelttim bakalim becerebildimmi
oldu oldu çok harika bi ders oldu dahada dışarı çıkmam :))Olur cnm
Sadece pek geç saate bırakma
Hem 1 günde 800 gitmiş daha ne istiyon
Buda sana ders olsun
maşallah cnm çok fark var benceKizlar buda bende lila tisortlu yeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?