Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçen ay ile bugünkü ölçülerim

Nehir çok fark var. Süpersin. Ben de bir mexura edineyim hemen başlıyacaģım ölçmeye.

Ahh en sevdiğim canjm benim bacaklar kalın .
Hep ince olmasını hayal etmisimdir

Ahhh o bacaklar bende de kalın. İnan pantolon slıtken sırf bu yüzden bir beden büyük alıyorum pantolonların bellerini yaptırıyorum. Çok tayt gibi pantolon giymesini sevmiyorum.

Nane limon kaynat o iyi geliyor mideye. Geçmiş olsun canım.

Merhaba canim ne guzel vermissin kiloları ne kadar bir surede verdin bu kadar kiloyu hedefin kac merak ettim birde neler yapıyorsun cok soru sordum dimi ama kilo veren birini bulunca sormak istedim kusura bakma

Ben çok uzun sürede verdim. Saģlıklı beslenerek verdim.

Beyin gücü tatlım
Eksi olacam dedim oldum
Bide bünyemi iyi tanıyorum artık
Neyin yarayıp yaramadığını biliyorum

Ahh o güçten bende de olması lazım. Canım sıkıldı bu hafta. Bir sefer kaçamak yaptım onun faturası da ağır oldu. İnan bu gün okulda baklavalar tatlılar havada uçuştu bir lokma tatmadım.

Evet canım farkı görmek için ölçüm aldım zaten sen de al bakalım
Nefret ediyorum şu bacaklardan zaten canim hic bisey yakışmıyor

Merhabalar zuhal bende artik buradayim☺

Hoşgeldin aramıza ben Poni 26 yasında bir çocuk annesiyim, öğretmenim. 5 aydır bu gruptayim 13 kilo verdim doğru adrestesin
Hosbulduk canim insallah gidecek bu kilolar. ilk okul ogretmenimisin merak ettim canim benimde bir oglum var orta okula gidiyor

miray1311
Miraycım sen başvuru topiğine yazmışın
4.takım çağırmış seni
Istersen oraya gidebilirsin
Ama 2 takımda birden olamazsın

Evet topige yazmistim ama cevap gelmemisti gelmeyince sonra size yazdim sizden guzel elektirik aldım eğer kabul ederseniz sizinle olmak isterim buarada hosgeldin diyen butun arkadaslara sicaklıklarından dolayi tesekkur ederim

Selam canim aramiza hosgeldin bende rabia 29 yasindayim.bendd diyete 78.5 ile basladim.suan 67 kiloyim.insallah sende bizimle istedigin kiloya inersin:))
Hosbulduk canım insallah veririz kargodan bisikletimde gelmis cok mutluyum simdi kurmaya calısacaģim kızlar

Hosgeldin cnm ben buru 24 yasimdayim hemsireyim 4 aylik.bir kizim var 17 aylik evliyim. Aramiza hosgeldin

Nasilsiniz kizlar dun baya bir sohbet edilmis ben hasta oldugu.icin erken yattim kacirdim sohbeti acik bende icimi dokerdim:))))
AdaisyLove canim.dogum.gunun kutlu olsun iyiki dogdun bizde iyiki senin gibi tatli ve seker birini tanidik

Selam canim aramiza hosgeldin bende rabia 29 yasindayim.bendd diyete 78.5 ile basladim.suan 67 kiloyim.insallah sende bizimle istedigin kiloya inersin:))
Hosbulduk canim insallah bende verecegim bu kilolari sende guzel vermissin tebrikler

Hosgeldin cnm ben buru 24 yasimdayim hemsireyim 4 aylik.bir kizim var 17 aylik evliyim. Aramiza hosgeldin
Hosbulduk canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…