Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kahvaltımı yaptım geldimmm

sadece 2 dilim beyaz peynir
domates salatalık
açık çay içtim

sabah 7 de 2 su bardağı su ve bir yeşil elma yedim

ara olarak grisini yiyicem

açımaçımaçım

hemen bende kilomu ve boyumu söyleyeyim;
boyum 1,68
kilom 81
ölçülerim filan dermişimyarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum...iddialıyım herkes böyle bilsinnnn

deli oldum ben yapamadım sen nasıl yaptınçizelgeyi yaptım ama profilimde yapamıyorum

canım son adımda kutular ıcınde ınternet adreslerı cıkıyoya, ilk kutudakı ıkıncı adresı png yazanyere kadar kopyalayacaksın( png de dahıl) sonra kontrol paneli/ profil düzenle/ çizelge bölümüne kopyalayacaksın. ins olur

canlarım yaptımmmnasıl yaptığımı anlamadım ama
ya ben regl sorunu yaşıyorum vücudumda kilo artışı oluyo birden ondan öyle yazdım
1 haftaya yakın dikkat ettim bol su içtim sabahta tartıda 81 i gördüm
reglimin üzerinden 1 hafta geçti nerdeyse bakalım olunca kaça düşücem ama hedfim 68 vericemm RABBİM izin verirse

başta durması lazım dimibaşlamadan bitirmişimama ben düzeltirsem bi daha ekleyemem ki
şimdilik böyle kalsın da haftaya cuma nasipse değiştiririm artık değiştirebilirsem :26:

kızlar birşey diyicem,melekcim şimdi kendi aramızda bi program yapsak kısa 3,5 maddeden oluşan küçük bir liste olsa,takım olarak ve aktif olanlarımız bunlara uysa ve hep birlikte uygulayacağımız ortak bize faydalı bir programımız olmaz mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…