- 3 Eylül 2015
- 1.330
- 2.900
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #132.121
Poni Hanımmmmm,ok gibi fırlayalım o zaman kim daha uzağa giderseÇok hayal kuruyorsun canım
Yok Nilüferim Sağol bu yeterli olurKızlar isterseniz bu logoların altına isimlerimizi de ekleyebilirim.Ama tabi öyle isterseniz ancak yarın akşam yapabilirim ama yaparım yani bütün takımlara ve üyelerine özel isimli logo isterseniz şayet.
Tamam ablam bence de daha mantikli zaten zor zaptediyoz kendimiziCnm dedim ya ozaman pazar günleri herkes uçuşa geçer
Pazartesi kalsın bence
Ekmek demişken acikmissindir bi atıştır gel biz bekliyoruz canımne demişler umut fakirin ekmeği
Tamam canım benim;eğer yenersek 2 hafta da şampiyon yazan logoyu yapalımYok Nilüferim Sağol bu yeterli olur
Olmuş canım B olmuşsun ama biz A'yızAyy sinir oldum resmi degisemedim dosya boyutu uymuyor falan diyor sinir oldum ya
Ekmek demişken acikmissindir bi atıştır gel biz bekliyoruz canım
Yalnız kaptanım bi mazuratım varO Zuhal yok mu O Mefkuşşşş,tekrar diriltti beni dakikada
İyi geceler canımkızlar ben çıkmak zorundayım benim için kısa ama güzel bi sohbet oldu oğlum telefon için ağlıyo elimde gördükçe. eşimde söylenmeye başladı hem oğlumu yatırmam lazım. yarın herkes umduğu eksileri görür inş. hepinizi öpüyoruuuummmm iyi geceler yarın görüşmek üzere
kızzz ne diyon ben sizdenim aşkolsun:))Ekmek demişken acikmissindir bi atıştır gel biz bekliyoruz canım
Bulduğunuz değişik tarifleri burda paylaşım cnmBen @poniponna nın söylediğine katılıyorum yiyecek şeyler hep aynı hatta bu sabah bu konuda araştırma yaptım artık değişik sağlıklı yemekler olacak menümde
Kız sen bizim takımda misin dur yeme sakinkızlar ben çıkmak zorundayım benim için kısa ama güzel bi sohbet oldu oğlum telefon için ağlıyo elimde gördükçe. eşimde söylenmeye başladı hem oğlumu yatırmam lazım. yarın herkes umduğu eksileri görür inş. hepinizi öpüyoruuuummmm iyi geceler yarın görüşmek üzere
Fazlasıyla hakettin Zuhal'im,o zaman yarın tartıdan sonra ödüllendir arasına da meyve koy ohhhhh;cumartesi bombalamaya başlayalım sahalarıYalnız kaptanım bi mazuratım var
Ben geçen hafta 4.5 kilo
Bu haftada en az -1 olur
Ben yarın sabah için kendime Waffel bisküvi almıştım
Yiyebilşrmiyim
2 haftadır kaçamak yapmadım
Ama pazartesi eksi çıkacağıma söz veriyorum
Ay gülmekten öldüm ya atıştırın atıştırınKız sen bizim takımda misin dur yeme sakin
Yalnız kaptanım bi mazuratım var
Ben geçen hafta 4.5 kilo
Bu haftada en az -1 olur
Ben yarın sabah için kendime Waffel bisküvi almıştım
Yiyebilşrmiyim
2 haftadır kaçamak yapmadım
Ama pazartesi eksi çıkacağıma söz veriyorum
Tamamdır ablaBulduğunuz değişik tarifleri burda paylaşım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?