Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Fikriyle hepimize tekrar azim veren canım kaptanım Zuhal,sevgili A takımım ve değerli rakibelerimiz B takımı;malum yarın okul var 6'da kalkıcam yavaş yavaş müsadenizi isteyim,yarın sabah artılı bildirimimi yapıcam ama çok azimlendim inşallah hepimiz için dönüm noktası olur kaptanımızın bu güzel fikri

İyi geceler canim.iyice dinle kaptanim daha savas yarin basliyor

Bence bu takım işi bizi bi süre götürür

Diğer konular

---Sulara daha fazla dikkat edilecek

---Spor ihmal edilmiyecek

--Yemek tarifleri paylaşılacak

--öğünler saatleriyle yazılacak ve herkes birbirine yorum yapacak sadece kendi takımına değil

Ilave etmek istediğiniz bişey varmı

Yarın sağlıklı beslenmeye ilk günün gibi düşün cnm
Son bikaç haftayı unut

Amlaßıldı kaptanım. Hepsine dikkat edilecek.

Yarın sağlıklı beslenmeye ilk günün gibi düşün cnm
Son bikaç haftayı unut
Tamam Zuhal'im,yarın yeni bir başlangıç,fikrine sağlık canım tekrar
Tamam canım benim.Bu arada ben akşamları spordan sonra 8 civarı giricem ama tüm geçmişi okuyup hiçbirşey atlamıycam canlarım,ne zaman yazarsanız akşam görür cevaplarım olur mu

Kizlar genelde erken uyuyorum sabahta cok erken kalkiyorum ben yatayim bu arada A gurubu arkadaslarim beni hos gorun ne yaptiysam avatar resmini degistiremwdim dosya uzantisin celisiyor falan diyor anlamadim yarin tarti gunu malum hepimize bol eksili bir baslangic olsun iyi geceler:)

Rica ederim tatlım

Sen vakit bulduğunda geleceğinden eminim canımcım

Yarın tartıyı unutmuyoruz

Ben biraz geç kalkmaya çalışıcam
O zaman daha fazla eksi oluyor

Kizlar bende yatiyorum bence verimli bir toplanti oldu.zuhal.abla.fikrin herkesi canlandirdi dusuncene saglik.herkese iyi geceler kizlar yarin herkese bolll eksiler:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…