- 3 Eylül 2015
- 1.330
- 2.900
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #132.141
Fikriyle hepimize tekrar azim veren canım kaptanım Zuhal,sevgili A takımım ve değerli rakibelerimiz B takımı;malum yarın okul var 6'da kalkıcam yavaş yavaş müsadenizi isteyim,yarın sabah artılı bildirimimi yapıcam ama çok azimlendim inşallah hepimiz için dönüm noktası olur kaptanımızın bu güzel fikri
Yalnız kaptanım bi mazuratım var
Ben geçen hafta 4.5 kilo
Bu haftada en az -1 olur
Ben yarın sabah için kendime Waffel bisküvi almıştım
Yiyebilşrmiyim
2 haftadır kaçamak yapmadım
Ama pazartesi eksi çıkacağıma söz veriyorum
Yarın sağlıklı beslenmeye ilk günün gibi düşün cnmFikriyle hepimize tekrar azim veren canım kaptanım Zuhal,sevgili A takımım ve değerli rakibelerimiz B takımı;malum yarın okul var 6'da kalkıcam yavaş yavaş müsadenizi isteyim,yarın sabah artılı bildirimimi yapıcam ama çok azimlendim inşallah hepimiz için dönüm noktası olur kaptanımızın bu güzel fikri
Amlaßıldı kaptanım. Hepsine dikkat edilecek.Bence bu takım işi bizi bi süre götürür
Diğer konular
---Sulara daha fazla dikkat edilecek
---Spor ihmal edilmiyecek
--Yemek tarifleri paylaşılacak
--öğünler saatleriyle yazılacak ve herkes birbirine yorum yapacak sadece kendi takımına değil
Ilave etmek istediğiniz bişey varmı
Tatlım aslında sayfaya koymaktansa albüm yapılsa daha iyi olurÖnce-sonra resimlerini paylaşsa herkes motive edici olur bence
Tamam Zuhal'im,yarın yeni bir başlangıç,fikrine sağlık canım tekrarYarın sağlıklı beslenmeye ilk günün gibi düşün cnm
Son bikaç haftayı unut
Tamam canım benim.Bu arada ben akşamları spordan sonra 8 civarı giricem ama tüm geçmişi okuyup hiçbirşey atlamıycam canlarım,ne zaman yazarsanız akşam görür cevaplarım olur muBence bu takım işi bizi bi süre götürür
Diğer konular
---Sulara daha fazla dikkat edilecek
---Spor ihmal edilmiyecek
--Yemek tarifleri paylaşılacak
--öğünler saatleriyle yazılacak ve herkes birbirine yorum yapacak sadece kendi takımına değil
Ilave etmek istediğiniz bişey varmı
Rica ederim tatlımTamam Zuhal'im,yarın yeni bir başlangıç,fikrine sağlık canım tekrar
Tamam canım benim.Bu arada ben akşamları spordan sonra 8 civarı giricem ama tüm geçmişi okuyup hiçbirşey atlamıycam canlarım,ne zaman yazarsanız akşam görür cevaplarım olur mu
Ekmeksiz yiyebilirsin cnm salata yoğurtlaKizlar yarin barbunya yicem ben sknti olmaz dimi bayadir canim istio annemden getirdim
Ekmeksiz yiyebilirsin cnm salata yoğurtla
Hatta öğlen olsa daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?