Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende yatayim oglan uyumusken gecem gunduzum birbirinw karıştı
Cok merak ediyorum ne zaman bir duzen oturturuZ yasinami gelmesi lazım deneyimli anneler azcik moral verin bana

Bende yatayim oglan uyumusken gecem gunduzum birbirinw karıştı
Cok merak ediyorum ne zaman bir duzen oturturuZ yasinami gelmesi lazım deneyimli anneler azcik moral verin bana
Taze bebeği olanlar daha iyi Taktik verir heralde
Benim 25 sene geçmiş aradan
Ama hep böyle gitmez kuzum zamanla düzene oturur
Sende gık deyince alma hemen kucağa

Yaaaa hepinizden çok özür dilerim. Zaten adamla atışmıştık kız da biraz rahatsızdı anne yanıma uzan dedi telefon elimde uzandım. Yatış o yarış. Tekrar tekrar özür dilerim.

Sabah 12.30
1.5 yumurta sahanda
2 halka sucuk
1 kk peynir
2 zeytin
1 dilim tb

Ogle 15.00
4 yk patlican salatasi

Ara 16.00
1 turk kahvesi

Aksam 17.30
5 yk yogurtlu biber kurusu
5 zeytin

2 litre su
Spor yok

Güzel canım

Suyun az kahvaltın da geç olmuş bebişim

Bu günkü menüm.
Sabah 6.30
1 kk peynir
1 dilim tb ekmeği

Öğlen 14.00
5 yk kabsk yemeği
1 su bardağî ayran

Akşam 19.00
1 büyük kase yoģurt

2 litre su spor

Güzel canım

Menülerinin saatleri suyun sporun nerde :)[/QUOTE]

Barışmanıza çok sevindim. Menün de güzel

Kizlar buda bende lila tisortlu yeni

Burcuuuu süpersin

Menün güzel suyun az canım

Yemek saatlerini de yaz tatlım. Menemeni sırf bu yüzden sevmem çok ekmek yediriyo

Günaydın A ve B takımlarının güzelleri.
Kaçınılmazı yaşadım ve tartıldım sonunda.İzinde 20 günde 4 kilo almayı başarabilen tek insan benimdir sanırım.Tekrar 100'leri görsem kahrolurdum.Çok üzüldüm ama çok da hırslandım.Bu 2 haftada o listeye giricem bu 4 kiloyu atıp.A takımı size söz

Gunaydin kizlar benimde moralim bozuldu bu hafta spor disinda herseye cok dikkat etmistim oysaki ama reglime 2-3 gun kaldi belki ondandir,
Gecen hafta:66.8
Bugun; 66.4
Fark:-400
Mesaj sayim 60 gecmistir.
Bunada sukur ama cidden sifir kacamak yaptim bu hafta icim cok rahat insallah regl oncesi şişkinliktendir ama haftaya cok daha iyi olacak insallah.Bugun dahil hic kacamak olmayacak

Olsun nilüfercim bu hafta verirsin hepsini kuzum.

Canım az deme. 400 artı olsaydın bir de. Bu şu demek onümüzdeki hafta çok güzel kilo vereceğini gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…