- 10 Şubat 2013
- 849
- 954
- 53
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #132.201
Tebrikler canimHayırlı Sabahlar ve Hayırlı Cumalar
Geçen hafta : 88.1
Bu hafta : 87.6
Fark : -0.5 | %0.56
Mesaj sayım : 59
Spor : 150 dk falan
Erken tartılmak zorunda kaldım giyinip işe gidecem kızlar.
Arti cikmadan iyidir canimGünaydın herkese. Hayırlı cumalar.
Az da olsa eksideyim.
Geçen hafta : 79.0
Bu hafta : 78.7
Fark : -300 gram.
Neyse almamışım ya buna da şükür.
60 dan fazla mesaj
Spor saymadım ama en az 200 dk vardır bu hafta.
Nilum sen verirsin canim dert etmeGünaydın A ve B takımlarının güzelleri.
Kaçınılmazı yaşadım ve tartıldım sonunda.İzinde 20 günde 4 kilo almayı başarabilen tek insan benimdir sanırım.Tekrar 100'leri görsem kahrolurdum.Çok üzüldüm ama çok da hırslandım.Bu 2 haftada o listeye giricem bu 4 kiloyu atıp.A takımı size söz
Ahh ahhh bende regli olmuyorum 13 ay oldu daha ne kadar korur bu süt bilmiyorumGunaydin kizlar benimde moralim bozuldu bu hafta spor disinda herseye cok dikkat etmistim oysaki ama reglime 2-3 gun kaldi belki ondandir,
Gecen hafta:66.8
Bugun; 66.4
Fark:-400
Mesaj sayim 60 gecmistir.
Bunada sukur ama cidden sifir kacamak yaptim bu hafta icim cok rahat insallah regl oncesi şişkinliktendir ama haftaya cok daha iyi olacak insallah.Bugun dahil hic kacamak olmayacak
Yok abla kızartma değildi fırında yapılandandıdışarı çıkmanız iyi olmuş cnm inşallah bşraz iyi gelmiştir
Akşam sadece balıkla kalıp diğerlerini yemesen iyi olurdu
Bide balık kızartmaysa tabiki iyi değil
Menü güzelde tatlım
Bikaç gündür spor yapamadın
Hayırlı Sabahlar ve Hayırlı Cumalar
Günaydın herkese. Hayırlı cumalar.
Az da olsa eksideyim.
60 dan fazla mesaj
Kızlar tebrik ederim az ya da çok vermişsiniz artı değilsiniz ben tartılmaya korkuyorumGunaydin kizlar benimde moralim bozuldu bu hafta spor disinda herseye cok dikkat etmistim oysaki ama reglime 2-3 gun kaldi belki ondandir,
Bugun; 66.4
Bunada sukur ama cidden sifir kacamak yaptim bu hafta icim cok rahat insallah regl oncesi şişkinliktendir ama haftaya cok daha iyi olacak insallah.Bugun dahil hic kacamak olmayacak
Az kalmış ponicim haftaya listede olursun inşallahGunaydin, hayırlı cumalar
22 ocak: 82.1
Pazartesi: 83.5
Bugün: 82.8
Fark:+0.7
Listeye giremiyorum
Bende yatayim oglan uyumusken gecem gunduzum birbirinw karıştı
Cok merak ediyorum ne zaman bir duzen oturturuZ yasinami gelmesi lazım deneyimli anneler azcik moral verin bana
Hayırlı Sabahlar ve Hayırlı Cumalar
Günaydın herkese. Hayırlı cumalar.
Az da olsa eksideyim.
60 dan fazla mesaj
Günaydın A ve B takımlarının güzelleri.
Kaçınılmazı yaşadım ve tartıldım sonunda.İzinde 20 günde 4 kilo almayı başarabilen tek insan benimdir sanırım.Tekrar 100'leri görsem kahrolurdum.Çok üzüldüm ama çok da hırslandım.Bu 2 haftada o listeye giricem bu 4 kiloyu atıp.A takımı size söz
Gunaydin kizlar benimde moralim bozuldu bu hafta spor disinda herseye cok dikkat etmistim oysaki ama reglime 2-3 gun kaldi belki ondandir,
Bugun; 66.4
Gunaydin, hayırlı cumalar
Listeye giremiyorum
Gayet güzel cnm tebrik ediyorumHayırlı Sabahlar ve Hayırlı Cumalar
Aynen canım gayet iyi :)Günaydın herkese. Hayırlı cumalar.
Az da olsa eksideyim.
60 dan fazla mesaj
Kız o konuda yarisirim ben seninle bwn , günde bile 4 kilo alabiliyorum :):) :)Günaydın A ve B takımlarının güzelleri.
Sıkma canını tatlım arti çıkmaktan emin ol çok daha iyidir.Gunaydin kizlar benimde moralim bozuldu bu hafta spor disinda herseye cok dikkat etmistim oysaki ama reglime 2-3 gun kaldi belki ondandir,
Bugun; 66.4
Haftaya girersin insalah canim üzülme gayet iyisinGunaydin, hayırlı cumalar
Listeye giremiyorum
Tebrik ederim canımKizlar bi siskibligi vakasi ile yine ben yzuk yine oturmus parmagima
Geen hafta 71.9
Bu hafta 71.4
Fark 500 gr
Yuzde 0.70
Mesaj 60+
Tebrikler canımKızlar herkese günaydın maalesef kötü bir haftaydı benim için hedefime ulaşmayı geç yaklaşamadım bile. Bu takımlar arası yarış hırslandıracak inşallah.
Geçen cuma 79,8
Bu cuma 79,6
Fark -200
Yüzde 0,25
Spor 90 dakika yürüyüş
Mesaj 60+
Sanirim seni gectim rakibem ama bende cok veremedim.200 gr iyidir canim umutsuzluk yok burdaKızlar herkese günaydın maalesef kötü bir haftaydı benim için hedefime ulaşmayı geç yaklaşamadım bile. Bu takımlar arası yarış hırslandıracak inşallah.
Geçen cuma 79,8
Bu cuma 79,6
Fark -200
Yüzde 0,25
Spor 90 dakika yürüyüş
Mesaj 60+
Süper canım hadi inşallah tartıda en güzel. Eksileri görürsün :)Bende bugun tartıldım dunden beri 100 gram vererek 79 400 ile haftaya baslıyorum
Bende seni tebrik ederim canım inşallah haftaya çok daha iyi veririzElifim tebrik ederim. Gayet güzel
Hosbuldum canım ☺miraycım bu arada aramıza hoş geldin ben meliha izin dönüşü olduğu için seninle tanışamamıştık. :)
tebrikler elifim :)Hayırlı Sabahlar ve Hayırlı Cumalar
Çok iyi cnm geçen hafta çok vermiştin yinede eksisin tebriklerGünaydın herkese. Hayırlı cumalar.
Az da olsa eksideyim.
60 dan fazla mesaj
Sıkma canını nilüm sen üstesinden gelirsin cnm bikere geldin bidaha gelirsin:)Günaydın A ve B takımlarının güzelleri.
çok iyi cnm neden moralin bozulduki bak ben artıyım regl olmuşum sabah berbat bi miğde bulantısı ve şişlik var şuanGunaydin kizlar benimde moralim bozuldu bu hafta spor disinda herseye cok dikkat etmistim oysaki ama reglime 2-3 gun kaldi belki ondandir,
Bugun; 66.4
pztsiye göre iyisin cnm daha ueni düzen oturtuyorsunuz bence önümüzdeki hafta iyi olacakGunaydin, hayırlı cumalar
Listeye giremiyorum
tebrikler cnm bnmKizlar bi siskibligi vakasi ile yine ben yzuk yine oturmus parmagima
Geen hafta 71.9
Bu hafta 71.4
Fark 500 gr
Yuzde 0.70
Mesaj 60+
güzel cnn eksisinya haftaya daha eksi olursunKızlar herkese günaydın maalesef kötü bir haftaydı benim için hedefime ulaşmayı geç yaklaşamadım bile. Bu takımlar arası yarış hırslandıracak inşallah.
Geçen cuma 79,8
Bu cuma 79,6
Fark -200
Yüzde 0,25
Spor 90 dakika yürüyüş
Mesaj 60+
rakibem beni geçtin tebrik ederim.. nedir bu tartıdan çektiğim :))) buarada ilk kez birine yenildimGünaydın hanımlar.
Çok şükür tartı kendine geldi ama tartılmadan önce 5lt su koyup sonra ben çıkıyorum yoksa yine kafayı yiyor :)
Geçen hafta 68.7
Bugün 68.2
Fark -500 Yüzde 0.72
Mesaj sayım çok
Spor 60 dk leslie
240 dk yürüyüş
çok iyi bi başlangıç cnm daha çoklarını görürsün inşBende bugun tartıldım dunden beri 100 gram vererek 79 400 ile haftaya baslıyorum
çoookk iyi nm tebriklerpazartesi 69,1
bugün 68,7
fark -400
yüzde 0,578
mesaj sayım 50
spor hafta içi 4 gün 30 dk bir gün 1 saat
mesajım izin dönüşü olduğu için az
bildirimi de pazartesiden esas aldım çünkü cuma bildirim yapmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?