- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #132.241
Bence yersen tek bugün bulgur ye cnmBenimde bugün bi waffle yiyesim var ama -1 in altında verdiğim haftalar ödül yok !
Ama mercimek köftesi yerim az bugün. Bu hafta hiç karbon almamıştım şu 2 gün yerim bulgur falan.
Tebrikler ablacım :)Kilo bildirimi
Geçen hafta 73
Bugün 72
Fark -1
Yüzde 1.37
Mesaj 60 +
Spor 4 saat 10 dk
Hopaaaa b takımı nspıyosunuz yaaa hani kacamak yoktuuuu
goruyorum sefim
ooo super sın ablama Tebrik ederim cok sevindim darısı en kısa zamanda basima
canım akşama bol tavuklu az bezelyeli bezelye yemeği yapıcam ben. Öğle yemeği de 1 Kaşık zeytinyağında 1 kabak 1 küçük havucu kavurdum içine ceviz ve pulbiber attım üzerine de sarımsaklı yoğurt tadı çok güzel oldu @poniponna
Kızlar Can'ım tatlı bişeyler istedi süzme yoğurdun içine çeyrek portakal sıktım içine az tarçın üzerine de kflakes koydum 1 kaşık. Tadı güzel oldu cheesecakenin yandan çakması:))))
Çok iyi canım listeye girecek misinBen bu sabah 66.7 idim izne çıktığım da son kilom 67 idi en azından eksiye düşebildim açıkcası bu da benim için süper
Tamam abla öyle yapayımBence yersen tek bugün bulgur ye cnm
Pazartesi ye kadar anca atarsın
Onu bılıyorumda hani Karsı takımı daha fazla ezelim diye dedim sanki onların motivasyonu bizden iyi gibiCanım cuma günleri 1 cıs hakkımız var ya tatlım
Bende karar veremedim yaKarar vermedim daha canım ya sen karar verdin mi
Vayyy abla süper Tebrikler :) ay sonuna 6lar geliyor
Teşekkür ederim cnm inşallah haftaya herkes daha iyi olacakTebrikler ablacım :)
Kız korkma sen her türlü ezer iz biz :):) :)Onu bılıyorumda hani Karsı takımı daha fazla ezelim diye dedim sanki onların motivasyonu bizden iyi gibi
Tavuk ya da taşlık alıp maydanoz nane patates domates soğan patates koyup fırına mi atsam diyorumBende karar veremedim ya
HarikasınKilo bildirimi
Geçen hafta 73
Bugün 72
Fark -1
Yüzde 1.37
Mesaj 60 +
Spor 4 saat 10 dk
Kız korkma sen her türlü ezer iz biz :):) :)
Haftaya cuma görüşürüz hayatimmmmm :):) :)Ayyy nehirim güldürdün beni :)
Ezen a ezilen b olcak tatlım :)))
Cnm bu a takımının içine cem yılmaz kaçmış bu hafta pek espritüellerHaftaya cuma görüşürüz hayatimmmmm :):) :)
Haftaya cuma görüşürüz hayatimmmmm :):) :)
Cnm bu a takımının içine cem yılmaz kaçmış bu hafta pek espritüeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?