- Konu Sahibi Handandandan
-
- #132.281
Bende öyle umuyorum cnm Heralde herkes bunun telafisini yapacaktır
kızlar gencay yeni gitti anca gelebildim
Biz kaçamaksız grliyoruz burcum. Hadi bakalım.kızlar cuma kaçamagımı sabah patates ile yaptım bundan sonra kaçamak yok B grubu geliyoruz biz
Bu hafra güzrl şeyler olacsk canım inşallah. A ve B takımı olarak yarışmak hepimize yarıyacak. İnşallah 2 haftsya listedeyim.
Allah kavuştursun kuzum.
Senin işin dr xor mefkußum. Ben bu hafta kaçamak yspmıyacaģım. Şu iki haftsnın bana yaramasını istiyorum.Tellioğulları nerdesiz kızlar
Cıss konusu bugün kapatılıyor yarından sonra kimsede cıss görmek istemiyorum
Pazartesiden sonrada çorba hariç bakliyat olmasın lütfen
Herkes suyuna sporuna dikkat etsin
Cıss yiyenleri kaptanımıza ispiyonlarım ona göre
SEFEROĞULLARI sizler bu söylediklrrimin tam tersini yapabilirsiniz
Ama cuma günü ayrı görüşürüz o ayrı konu
Anacım ben ortada kaldım
Yiyin desem bi türlü yemeyin desem başka türlü
Tatlım biz hafta içi motoru bi 180 ne aldıkmıBiz kaçamaksız grliyoruz burcum. Hadi bakalım.
Biliyorum kız.uzaga gitmedi canım işe gitti
Kaldı şubat sonuna 2 haftamız şekerSenin işin dr xor mefkußum. Ben bu hafta kaçamak yspmıyacaģım. Şu iki haftsnın bana yaramasını istiyorum.
A takımı siz yiyin sma az yiyin yine de. B takımı sakın yemeyin. Cıssss yenfiyse hemen spora ve bir sonraki öğunde dengelemeye.
Yavaş gidin de yakmayın motiru kız.Tatlım biz hafta içi motoru bi 180 ne aldıkmı
Siz arkadan bakakalırsınız böyle
pazar pazartesi salı çarşamba perşembe 3 mil leslie en azTatlım biz hafta içi motoru bi 180 ne aldıkmı
Siz arkadan bakakalırsınız böyle
Ben hedef 75 demißtim ama mümkün değil. 77 olsam iyi canım. 77 ile listeye de giriyorum. Mart ve nisanda listede olursam bayaģı halletmiş olurum kilo işimi.Kaldı şubat sonuna 2 haftamız şeker
Hedefe ulaşmamız lazım
Yok cnm bizimki por.... Marka istesek 360 bile BasarYavaş gidin de yakmayın motiru kız.
Gerçekten listeye girince insan daha fazla tutuyor kendini utanıyor yemeyeBen hedef 75 demißtim ama mümkün değil. 77 olsam iyi canım. 77 ile listeye de giriyorum. Mart ve nisanda listede olursam bayaģı halletmiş olurum kilo işimi.
Biliyorum kız.
Burcum sen hazır kocan gitmißken sl bir vips kahve otur bir paketi bitir kuzum.
Hadi bakslım. Bu hafta göreceğiz yarışı kim kazanacak.Yok cnm bizimki por.... Marka istesek 360 bile Basar
Tabiki bizzzzHadi bakslım. Bu hafta göreceğiz yarışı kim kazanacak.
Kahveyi alabilirim canım çok teşekkür ederim. Keki de kıxıma yediririm ohhh ikimiz de mutlu oluruz. Teşekkür ederim burcum.bebeğim hiç sevmem o cips kola ikilisini ama sen benden bir kahve ve bi dilimcik kek yesen
Ama ikincilik dr kazanmak.Tabiki bizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?