- 6 Kasım 2015
- 2.064
- 4.802
- 53
- 47
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #132.301
Akşam tek omletle doyarmısın cnm istersen yoğurtta ekle yanına bide salata türü bişeyMenümü yazayım şimdiden
Sabah 7 30 2 yumurta 1 kk peynir 4 zeytin
Öğlen 12 00 2 kadınbudu köfte yeşillik 1 kase mercimek çorbası
Akşam 18 00 bişey bulamadım peynirli omlet :)
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Canım evliyim bir oglusum var 12 yasında su an hayatımda aldıgım en yuksek kilodayım canim ogluma kardes istemeye baslamakla almaya basladım kiloları şöyleki 3 ayrı dusukle sonuclandı dusuk olmasın diye herseferinde hormon ilaclariyla iki sene sonucunda bu kiloya geldim canım şimdi bebek işine ara verdik ben de kilo vermeye calısıyorum benim hikayemde boyle canımmiray1311
Miray sende kendinden bahsetsene cnm biraz ne yapıyon ne ediyon çocuk varmı
Kilo geçmişin vs.
Bide adın miraymı
Yoğurt olabilirAkşam tek omletle doyarmısın cnm istersen yoğurtta ekle yanına bide salata türü bişey
Yürüyüşüde 1 seferde en az 45 dk yapmaya çalış
Zeytin ekmeğe talimValla kız kahvaltıda ne yicen geriye bişey kalmadı
Heralde normal yemek var sadece
5 ayina girecek haftaya..evet canim geçiyormus bir yasindan sonra azaliyomusAaaaa çok üzüldüm. Haftaya çok iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum canım.
Canım çok geçmiş olsun. Şu an kaç aylık bebiş. 2 yaşından sonra azalıyormuş. Bizim okulda arkadaşın oģlunda vardı.
Sagol burcuCumgeçmiş olsun canım
Benim cisss yapacak kacamak yapacak halim kalmadi butun cislarda ya sut ya yumurta ya yogurt varTellioğulları nerdesiz kızlar
Cıss konusu bugün kapatılıyor yarından sonra kimsede cıss görmek istemiyorum
Pazartesiden sonrada çorba hariç bakliyat olmasın lütfen
Herkes suyuna sporuna dikkat etsin
Cıss yiyenleri kaptanımıza ispiyonlarım ona göre
SEFEROĞULLARI sizler bu söylediklrrimin tam tersini yapabilirsiniz
Ama cuma günü ayrı görüşürüz o ayrı konu
Anacım ben ortada kaldım
Yiyin desem bi türlü yemeyin desem başka türlü
İnşaallah. İlk günler kendimi tutamadim anne yemeklerini görünce sonra toparlandim hepimiz artilarimizdan bir an önce toparlanırız insaallahTatlım izin hepimizi devirdi. Sen yine iyisin ben senin iki katın artıdayım. İnşallah tez vakitte vericez hepimiz
Aynen canım ya :):)Cnm bu a takımının içine cem yılmaz kaçmış bu hafta pek espritüeller
Güzelmiş canım ben de yapıyorum bunu tek fark bir patates koyuyorum çok küçük dogriyorum ama dediğin gibi yapıyorum tavuğun suyuyla :)Yok patates koymicam az havuç sadece Can'ım tavuğu haşlayıp minik minik elimle parçalara ayırıyorum içine de bezelye ve havuç girince başka bişeye gerek kalmıyor. Tabi biber ve domates salçası da koyuyorum :)
Tavuk tasligi canım çok lezzetliTaşlık ney ki
Aaaa aa çok ayıp ablacım bize ye diyorsun koskoca takımın kaptanı zuhal sultan bize ye diyorrrr :):) :)Tellioğulları nerdesiz kızlar
Cıss konusu bugün kapatılıyor yarından sonra kimsede cıss görmek istemiyorum
Pazartesiden sonrada çorba hariç bakliyat olmasın lütfen
Herkes suyuna sporuna dikkat etsin
Cıss yiyenleri kaptanımıza ispiyonlarım ona göre
SEFEROĞULLARI sizler bu söylediklrrimin tam tersini yapabilirsiniz
Ama cuma günü ayrı görüşürüz o ayrı konu
Anacım ben ortada kaldım
Yiyin desem bi türlü yemeyin desem başka türlü
Akşam az canım ama olsun gece acıkırsın pasta börek kek falan yersin kıyamam sana yoruluyorsun bütün gün :)Menümü yazayım şimdiden
Sabah 7 30 2 yumurta 1 kk peynir 4 zeytin
Öğlen 12 00 2 kadınbudu köfte yeşillik 1 kase mercimek çorbası
Akşam 18 00 bişey bulamadım peynirli omlet :)
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Çok geçmiş olsun canım yaSelam kizlar mefkus abla ben tartilamadim esimi goreve cagirdilar alel acele randevu saatimiz gelmeden goturduk doktora
Oglumun yuzunde kızarıklıklar vardi geçenki doktorun önemsiz gormesine inanmamistim iyikide evhamli arastiriyorum..cocugumun yuzde doksan sut urunlerine alerjisi varmis normal mamayi kesti ozel mama verdi krem verdi bende diyete girdim peynir yumurta yogurt tereyag anlayacaginiz sut urunlerinin hepsi icine azcik bile girse yemeklerin yasak kiruyemis tahin bunlarda..mama bitince ve yuzundekiler gecince normal mama ve diyeti bozucam doktora gidip tahlil vericez..
Oglumun huysuzluguda uyku bozukluguda yuksek ihtimal bundanmis
Kız seviyorum hepinizi. Haftaya ezip geçicez üzerine cem yılmaz da izliycez
Ayşem genelde suyunu yazmıyorsun ama kilona göre çok az içiyosun bana göreZeytin ekmeğe talim
Aradada corba içerim sabahlarida herhalde
5 ayina girecek haftaya..evet canim geçiyormus bir yasindan sonra azaliyomus
Sagol burcuCum
Benim cisss yapacak kacamak yapacak halim kalmadi butun cislarda ya sut ya yumurta ya yogurt var
Artik sebze meyve ve kurubakliyata talim
Sozde bugun dunki yemedigim dogum gunu pastasindan yiyecektim o da kaldi tarih oldu :)
Tabi korktun, beni yarış dışına çekmek istiyon dimi şekercimAaaa aa çok ayıp ablacım bize ye diyorsun koskoca takımın kaptanı zuhal sultan bize ye diyorrrr :):) :)
Bence sen hakem olmalıydın abla denge için :)
Ne korkacam ablam :):) :)Tabi korktun, beni yarış dışına çekmek istiyon dimi şekercim
Yemezler
Siz de cıss yemeyin ama biz sizden daha çok kilo verecez
Menümü yazim bari.
09.00 kuru incir 3 tane
09.30 1 dilim yaş pasta
11.00 activia kayisili yoğurt
12.42 ciğer kavurma yağsız tabi ki salata
15.00 yarım portakal
17.30 fırında sebzeli tavuk ayran
Su 2lt olur
Spor yok
Aynen canım ya :):)
Güzelmiş canım ben de yapıyorum bunu tek fark bir patates koyuyorum çok küçük dogriyorum ama dediğin gibi yapıyorum tavuğun suyuyla :)
Tavuk tasligi canım çok lezzetli
Aaaa aa çok ayıp ablacım bize ye diyorsun koskoca takımın kaptanı zuhal sultan bize ye diyorrrr :):) :)
Bence sen hakem olmalıydın abla denge için :)
Akşam az canım ama olsun gece acıkırsın pasta börek kek falan yersin kıyamam sana yoruluyorsun bütün gün :)
kızlar ben misafirliğe gidiyorum hasta ziyaretine yani dönünce gelirim öptüüümmm
Menümü yazim bari.
09.00 kuru incir 3 tane
09.30 1 dilim yaş pasta
15.00 yarım portakal
Su 2lt olur
Spor yok
Öğlenle akşam güzel cnmMenümü yazim bari.
09.00 kuru incir 3 tane
09.30 1 dilim yaş pasta
15.00 yarım portakal
Su 2lt olur
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?