Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ogunlerde cesit az ama vitaminli doyurucu ve tok tutucu bana ip ucu veriyor cunku baslangic kilolarimiz yakin yalniz yatmaya 6akin baharatli yogurt mideye dokunmuyor heralde bazilarinda mide yanmasina neden olur

Bu günkü menüm.
Sabah 9.30
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dilum tb ekmeği

Öğlen 13.30
1 kade mercimek çorbası
1 kase yoğurtlu brokoli salatası.

Ara 17.30
Yarım elma

Akşam 19.30
3 yk ciğer tava ( yağını süzdürdüm)
1 kase yoğurt

2 litre su ve gezmede de 3 saat yürüdüm. Ama yatmadan 45 dk yürüyüş yapmaya çalışacağım. Çünkü yarın yürüyüş yspmayı düşünmüyorum.

Lahmacun olmamış meyve de çok olmuş

Dolmaların umarım çok küçüktür sporunu sevdim

Senin de meyven çok olmuş bir de menülerinin saatini yazarsan iyi olur

Oyyy ekmek çok canım

Beğendim

Sucuk da olmasa tam olcakmış

Bulguru keşke öğlen yeseydin

Sucuk olmamışşşş

Kamilem hani saatleri menünün bir de akşam akşam ne ekmeği

Ben beğendimmm

Güzel olmuş fıstık

Güzellll

Kimsecikler kalmamış
Gündüz dışarıdaydım akşam da misafir vardı mutfak feciii oğluş yeni uyudu. Yoğundum anlayacağınız
Menümü yazayım
Sabah 9 00
2 yumurtalı domatesli omlet
2 kaşık çökelek
3 zeytin
1 dlm tb ekmeği

Öğlen 13 00 1 karışık tost ;(

Akşam 18.00 1 kase yoğurt
Su 2 lt

Spor anca gezdim :))

Canim sporun falan cok guzel.ama aksam.bana cok az geldi yanina bir sebze yemwgi falan.olabilirdi bence
Dolma yiyince başka yemek yemeği haketmediğimi düşündüm Can'ım :):)

Abla aslında normal büyüklükteydi ama içi yani pirinç kısmı çok azdı sanki haşlanmış biber yemişim gibiydi. Su konusunda haklısın gün içinde tarçın,soda, bitki çayı çok tüketiyorum belki ondan su içmek aklıma gelmiyor

güzel cnm tostu akşamla dengelemişsin

Mecbur sebzeye ağırlık vereceksin Canm işin gerçekten zor Allah kolaylık versin

Hmm gayet güzel menü. Saatleri su ve sporu da yazıyoruz Canm

Bide ben sabah ac karnina elma sirkesini ve 1cay kasigi dogal bali ilik suya katip ictim diyetisyen tavsiye etmisti hem enerji veriyor hemde tok tutuyor
Bu bilgiyi -Bin muhtesem gunes- daha önce paylaşmıştı ve işe yaradığını söylemişti velakin ben sirkeli suyu içemedim noooooooooo

Can'ım akşam 2 dilim ekmek fazla olmuş bir de tam buğday ekmeği yersen daha sağlıklı olur:)

Bence menün güzel canım bu kuru sebze yemeği dediğin Nasıl yapılıyor

Canm diyet bisküvi şekerli ise çok sağlıksız ünideyken hocamız şeker yok diyerek tatlandırıcı ve katkı maddesini basıyorlar içine demişti ama şu pirinç ve Mısır patlaklı olanlar en iyisi hem katkı yok neredeyse hemde kalorisi az ve tok tutuyor :)

güzel menü Canım. Kuru üzüme dikkat 1yk kuru üzümde 31 kalori var ama sen kararındasın afiyet olsun:)

Afiyet olsun Canım sen nerelisin genelde Antepliler bilir patlıcan kebabını da :)

Can'ım totalde 3 dilim ekmek fazla olmuş bence ekmeğe dikkat:)

Mantar istettin Canımı Alayım da yapayım hmmmm menün de güzel canım afiyet olsun kilo olmasın:)

Abla sende akşama çok az yemişsin hadi ben dolma yediğim için haketmedim ama sen hiç cıslamamışsın:) afiyet olsun kilo olmasın abla:)

Güzel Bi gün olmuş Can'ım

Kız bu ne kadar az yemek diyecektim kiiiii karışık tostu gördüm. Kilo olmasın inşallah cumaya kadar erir gider canım

Ogunlerde cesit az ama vitaminli doyurucu ve tok tutucu bana ip ucu veriyor cunku baslangic kilolarimiz yakin yalniz yatmaya 6akin baharatli yogurt mideye dokunmuyor heralde bazilarinda mide yanmasina neden olur
Ben genelde geç yattığım için bende sorun olmuyor cnm Belki midesi hassas olanlara dokunabilir
Bide tatlım Ben başından beri miktar kısıtlaması yada kaşık hesabı yapmadım doğru şeyleri doyuncaya kadar yedim
Cısslar dışında bana yaramayan şeyleride yememeye çalıştım bulgur bakliyat lahana gibi
Ilk 6 ay hiç kaçamak yapmadım ve 34 kilo verdim

Bence güzel olmuş cnm
Sadece sabah ve akşama yeşillik ekliyebilirdin

Bence akşamda yoğurdun yanında yemek yiyebilirdin cnm

Kızlar bişey paylaşmak istiyorum ayıptır söylemesi ben diyete başladığımdan beri hazım problemi çekiyordum iki gündür akşam yoğurdun içine sumak eksisi biber ve nane yiyorum ve uyumadan hemen önce 1 bardak su içiyorum ve 2 gündür bağırsaklarım çok iyi çalışıyor hazımsızlık problemi çekenler denesin derim bende çok işe yaradı

Sumak ekşisi başka bişeymi cnm Yoksa bildiğimiz sumakmı

Bende zaman zaman yaşıyorum ama dediğini yiyemem cnm ellerimde egzama var ilk diyete başladığımda yemiştim bi iki kere mahvoldum.

Elma sirkesini hazir alirsaniz o cok sert icimi zor.Bu yil kendim yaptim hazirlardan cok farkli ve icimi kolay.Daha hafif.Onceden birkac hazirdam iceyim dedim midem delinecek diye korktum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…