- 12 Şubat 2016
- 1.175
- 2.191
- 48
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #132.581
Evet abla bn de cok seviyorum eski cizgi filmler daha bir anlsm tasıyordu . Eski cizgi filmleri indirip kızıma izletiyorum haydi jetgiller tas devri tom ve jerry vs :)Günaydınnnnn güzellikler
Az kalorili bol hareketli güzel bir pazar diliyorum herkese
Sabah işte olduğum için tartılmadım yarın ne çıkacak hiç bilmiyorum ama dün artıdayım
AdaisyLove
Nehirim şirinleri bende çok severim
En çok sevdiğim çizgi Film eskiden şekerkız kandy vardı
lepistesinyavrucugu
Ayşem sen testlerini yaptırmadan bi Sonuç alamıcaksın bana göre yoksa menülerin abartılı değil hatta az bile
Mşsafiri, işi olanlara kolay gelsin
Banada çocuklar kahvaltıya gelecek
O saate kadar aç durmayım diye bişeyler atıştırdım
Süper canım tebrik ediyorumKızlar gunaydınnn bu sabahta 200 gram daha vererek 3 gunde 500 gram vermis oldum daha simdiden regli oldum ikinci gunum hizla kilo vermemi buna bagliyorum odem atıyorum galiba mutluyum
canım zuhal abla kullanıyorduAnneme goji berry almış kardeşim on günde 3 kilo vermiş.arastirmaya basladim bende,kuru üzüm gibi birşey diğer adı kurt üzümü.Kullanan,duyan var mı
Gecen hafta gram oynamamısti kilom paniklemistim regli olucam diyeymis demekki canimGünaydın cnm
Bu güzel haber
Aslında yeni başlamamışın, demekki vermerkte fazla zorlanmıcaksın
Mutlulugunuz daim olsun canim insan mutluyken daha pozitif oluyorKızlaaaar günaydın günaydın cook mutluyum sevindirik oldum resmen esim kendi köye gitmişti ama az önce kapı cildi kocamaaaaan bi buket gül bunu ilk evlendiğimde kendi Sivas'ta iken yapmıştı ve yıllar içinde hiç bi beklentim yoktu artık yapmıyodu cok sasirdim cok mutlu oldum ne biliyim gorgusuz gibi sizinle paylaşayım dedim tabi cok alışkın olmayınca normalde doğum gunu evlilik yıldönümü falan böyle şeyler yapmaz
Mecbur sebzeye ağırlık vereceksin Canm işin gerçekten zor Allah kolaylık versin
Hmm gayet güzel menü. Saatleri su ve sporu da yazıyoruz Canm
Bu bilgiyi-Bin muhtesem gunes- daha önce paylaşmıştı ve işe yaradığını söylemişti velakin ben sirkeli suyu içemedim noooooooooo
Can'ım akşam 2 dilim ekmek fazla olmuş bir de tam buğday ekmeği yersen daha sağlıklı olur:)
Bence menün güzel canım bu kuru sebze yemeği dediğin Nasıl yapılıyor
Canm diyet bisküvi şekerli ise çok sağlıksız ünideyken hocamız şeker yok diyerek tatlandırıcı ve katkı maddesini basıyorlar içine demişti ama şu pirinç ve Mısır patlaklı olanlar en iyisi hem katkı yok neredeyse hemde kalorisi az ve tok tutuyor :)
güzel menü Canım. Kuru üzüme dikkat 1yk kuru üzümde 31 kalori var ama sen kararındasın afiyet olsun:)
Afiyet olsun Canım sen nerelisin genelde Antepliler bilir patlıcan kebabını da :)
Can'ım totalde 3 dilim ekmek fazla olmuş bence ekmeğe dikkat:)
Mantar istettin Canımı Alayım da yapayım hmmmm menün de güzel canım afiyet olsun kilo olmasın:)
Abla sende akşama çok az yemişsin hadi ben dolma yediğim için haketmedim ama sen hiç cıslamamışsın:) afiyet olsun kilo olmasın abla:)
Güzel Bi gün olmuş Can'ım
Kız bu ne kadar az yemek diyecektim kiiiii karışık tostu gördüm. Kilo olmasın inşallah cumaya kadar erir gider canım
Ben genelde geç yattığım için bende sorun olmuyor cnm Belki midesi hassas olanlara dokunabilir
Bide tatlım Ben başından beri miktar kısıtlaması yada kaşık hesabı yapmadım doğru şeyleri doyuncaya kadar yedim
Cısslar dışında bana yaramayan şeyleride yememeye çalıştım bulgur bakliyat lahana gibi
Ilk 6 ay hiç kaçamak yapmadım ve 34 kilo verdim
Bence güzel olmuş cnm
Sadece sabah ve akşama yeşillik ekliyebilirdin
Bence akşamda yoğurdun yanında yemek yiyebilirdin cnm
Kızlaaaar günaydın günaydın cook mutluyum sevindirik oldum resmen esim kendi köye gitmişti ama az önce kapı cildi kocamaaaaan bi buket gül bunu ilk evlendiğimde kendi Sivas'ta iken yapmıştı ve yıllar içinde hiç bi beklentim yoktu artık yapmıyodu cok sasirdim cok mutlu oldum ne biliyim gorgusuz gibi sizinle paylaşayım dedim tabi cok alışkın olmayınca normalde doğum gunu evlilik yıldönümü falan böyle şeyler yapmaz
Canım olmassa mangal türü bir şey yersin kuzum.Bakalim.canim ole bi niyetim var ama annemlere yemege gitme ihtimalimizde var
Anneme goji berry almış kardeşim on günde 3 kilo vermiş.arastirmaya basladim bende,kuru üzüm gibi birşey diğer adı kurt üzümü.Kullanan,duyan var mı
Tünaydın kızlar ev işlerimi bitirdim eşimi bekliyorum yürüyüşe çıkıcaz. Yalnız hala artıyım nedendir anlamış değilim tartılmicam diyorum yinede tartılıyorum dayanamıyorum. 2 haftadır 68lerde takışdım kaldım.
Ne guzel esinle yuruyorsun benimki spor salonuna gidiyor ben yuruyemem diyo bende spor salonlarini sevmiyorumTünaydın kızlar ev işlerimi bitirdim eşimi bekliyorum yürüyüşe çıkıcaz. Yalnız hala artıyım nedendir anlamış değilim tartılmicam diyorum yinede tartılıyorum dayanamıyorum. 2 haftadır 68lerde takışdım kaldım.
Kızlaaaar günaydın günaydın cook mutluyum sevindirik oldum resmen esim kendi köye gitmişti ama az önce kapı cildi kocamaaaaan bi buket gül bunu ilk evlendiğimde kendi Sivas'ta iken yapmıştı ve yıllar içinde hiç bi beklentim yoktu artık yapmıyodu cok sasirdim cok mutlu oldum ne biliyim gorgusuz gibi sizinle paylaşayım dedim tabi cok alışkın olmayınca normalde doğum gunu evlilik yıldönümü falan böyle şeyler yapmaz
Anneme goji berry almış kardeşim on günde 3 kilo vermiş.arastirmaya basladim bende,kuru üzüm gibi birşey diğer adı kurt üzümü.Kullanan,duyan var mı
Benimkide yürümez normalde etrafımda spor salonu gibi bi seçeneğimde yok.Yürüyüş bandı istiyorum almıyo bende benle yürüceksin ozaman diyorum oda 40 yılda bi kabul ediyo işte :)Ne guzel esinle yuruyorsun benimki spor salonuna gidiyor ben yuruyemem diyo bende spor salonlarini sevmiyorum
Aynen abla gerçekten azda yemek istemiyorum zaten yiyeceklerim iyice kisitlandi ama yinede veremiyorumGünaydınnnnn güzellikler
Az kalorili bol hareketli güzel bir pazar diliyorum herkese
Sabah işte olduğum için tartılmadım yarın ne çıkacak hiç bilmiyorum ama dün artıdayım
AdaisyLove
Nehirim şirinleri bende çok severim
En çok sevdiğim çizgi Film eskiden şekerkız kandy vardı
lepistesinyavrucugu
Ayşem sen testlerini yaptırmadan bi Sonuç alamıcaksın bana göre yoksa menülerin abartılı değil hatta az bile
Mşsafiri, işi olanlara kolay gelsin
Banada çocuklar kahvaltıya gelecek
O saate kadar aç durmayım diye bişeyler atıştırdım
Maşallah canim mutlulugun daim olsunKızlaaaar günaydın günaydın cook mutluyum sevindirik oldum resmen esim kendi köye gitmişti ama az önce kapı cildi kocamaaaaan bi buket gül bunu ilk evlendiğimde kendi Sivas'ta iken yapmıştı ve yıllar içinde hiç bi beklentim yoktu artık yapmıyodu cok sasirdim cok mutlu oldum ne biliyim gorgusuz gibi sizinle paylaşayım dedim tabi cok alışkın olmayınca normalde doğum gunu evlilik yıldönümü falan böyle şeyler yapmaz
Bencede sevgili b takimi kaptan olarak size örnek olamasamda hepiniz ekside olun inşallahGünaydınlarrrr.
Bebek mevlidindeyim.
Bu gün dikkat sevgilu B takımı. A tskımı da bol bol yiyebilir.
Gerçi ben B takımına oek katkım olacak gibi değil. Sabitim.
Dogumdan beri adet olmadim en son 5 ocak 2015 de olup tedaviye baslamistimCanim panik yapma biz kilolu oldugumuzdan vucut aclik korkusuyla bazen korumaya alabilir kendini sonra hizla dusmeye baslarsin adet doneminse o zamanda odem olabilir
Sanada mutlu pazarlar kaptanimMutlu pazarlar canlarım
Canım benimle yarisanlarin çoğu hep arti çıkıyor nedense @poniponna daha iyi bilir gerçi ona sor nedeniniTünaydın kızlar ev işlerimi bitirdim eşimi bekliyorum yürüyüşe çıkıcaz. Yalnız hala artıyım nedendir anlamış değilim tartılmicam diyorum yinede tartılıyorum dayanamıyorum. 2 haftadır 68lerde takışdım kaldım.
Canim normal bi sure durur sonra bir anda gider moral bozmak yok yola devam.....Tünaydın kızlar ev işlerimi bitirdim eşimi bekliyorum yürüyüşe çıkıcaz. Yalnız hala artıyım nedendir anlamış değilim tartılmicam diyorum yinede tartılıyorum dayanamıyorum. 2 haftadır 68lerde takışdım kaldım.
Evet sirke metabolizmayı hızlandırıyor kesinlikle,terleyerek de yağları atıyorsun inşallah canım.Kizlar meraba temizlikten yeni okudum yazilanlari sanirim bende hizla erimeye basladim sirke iciyorum ondanmidir bilmiyorum ama asiri terliyorum.
Sanada mutlu pazarlar kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?