Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet abla bn de cok seviyorum eski cizgi filmler daha bir anlsm tasıyordu . Eski cizgi filmleri indirip kızıma izletiyorum haydi jetgiller tas devri tom ve jerry vs :)
Kızlar gunaydınnn bu sabahta 200 gram daha vererek 3 gunde 500 gram vermis oldum daha simdiden regli oldum ikinci gunum hizla kilo vermemi buna bagliyorum odem atıyorum galiba mutluyum
Süper canım tebrik ediyorum
Anneme goji berry almış kardeşim on günde 3 kilo vermiş.arastirmaya basladim bende,kuru üzüm gibi birşey diğer adı kurt üzümü.Kullanan,duyan var mı
canım zuhal abla kullanıyordu

Günaydın cnm
Bu güzel haber
Aslında yeni başlamamışın, demekki vermerkte fazla zorlanmıcaksın
Gecen hafta gram oynamamısti kilom paniklemistim regli olucam diyeymis demekki canim

Mutlulugunuz daim olsun canim insan mutluyken daha pozitif oluyor

İnşallah

Tost yedim diye yemedim abla

Çok sevindim tatlım allah ağzınızın tadını bozmasın

Tünaydın kızlar ev işlerimi bitirdim eşimi bekliyorum yürüyüşe çıkıcaz. Yalnız hala artıyım nedendir anlamış değilim tartılmicam diyorum yinede tartılıyorum dayanamıyorum. 2 haftadır 68lerde takışdım kaldım.

Bakalim.canim ole bi niyetim var ama annemlere yemege gitme ihtimalimizde var
Canım olmassa mangal türü bir şey yersin kuzum.

Anneme goji berry almış kardeşim on günde 3 kilo vermiş.arastirmaya basladim bende,kuru üzüm gibi birşey diğer adı kurt üzümü.Kullanan,duyan var mı

Bir araştır ponicim. Bize de haber ver bizde deneriz.

Canım sorma bende 79 dan aşağı yukarı oynuyorum. Anlamadım gitti. Menüler fena değil yürüyüş yapıyorum. Sonuç yok.

Ne guzel esinle yuruyorsun benimki spor salonuna gidiyor ben yuruyemem diyo bende spor salonlarini sevmiyorum

Ayyy gorgusuzluk olurmu canim ask olsun demekki bizi kendine yakin gordun paylastin .gunun cok guzel baslamis ohh ne guzel

Ben cok duydum camim bu sene patladi rwsmen ama hic.kullanan yakinim yok boyle.seyleri.iyi.arastirmak lazim.yankis.bilmiyorsam.mefkurem abkamda.kullaniyordu

Ne guzel esinle yuruyorsun benimki spor salonuna gidiyor ben yuruyemem diyo bende spor salonlarini sevmiyorum
Benimkide yürümez normalde etrafımda spor salonu gibi bi seçeneğimde yok.Yürüyüş bandı istiyorum almıyo bende benle yürüceksin ozaman diyorum oda 40 yılda bi kabul ediyo işte :)

Aynen abla gerçekten azda yemek istemiyorum zaten yiyeceklerim iyice kisitlandi ama yinede veremiyorum
Yarın annem gelebilirse inşallah salı sabah gidicem
Maşallah canim mutlulugun daim olsun
Arada yapilan jestler iyi geliyor insana
Günaydınlarrrr.
Bebek mevlidindeyim.
Bu gün dikkat sevgilu B takımı. A tskımı da bol bol yiyebilir.
Gerçi ben B takımına oek katkım olacak gibi değil. Sabitim.
Bencede sevgili b takimi kaptan olarak size örnek olamasamda hepiniz ekside olun inşallah
Canim panik yapma biz kilolu oldugumuzdan vucut aclik korkusuyla bazen korumaya alabilir kendini sonra hizla dusmeye baslarsin adet doneminse o zamanda odem olabilir
Dogumdan beri adet olmadim en son 5 ocak 2015 de olup tedaviye baslamistim en büyük etken o ve bende hipotiroid ve pko var

Canım benimle yarisanlarin çoğu hep arti çıkıyor nedense @poniponna daha iyi bilir gerçi ona sor nedenini

Canim normal bi sure durur sonra bir anda gider moral bozmak yok yola devam.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…